А-класа

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: 200CE

Re: А-класа

Мнение от Projektzwo » 26 Яну 2011, 18:16

т'ва е по-скоро турбо-пържола оферта
Изображение

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 26 Яну 2011, 18:28

Projektzwo написа:т'ва е по-скоро турбо-пържола оферта

пържола не е щото ми е близък приятел... по-скоро с много забележки по външния вид... ама като ми каза 2000 лв. ме застреля и се сетих че тук има такава тема за тва реших да споделя

старши ентусиаст
Аватар
Кара: По-долу изброеното...
Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.

Мнение от Борис_Малинов » 26 Яну 2011, 18:34

Мой приятел си взе лятото А-класа с 1,6 мотор,с климатроник и един куп екстри.
Първите ми впечетлени са:
Доста е шумно в купето,от возия хич го няма(това се знае защо),стойката вътре е някак странна,отвратително табло,за вървене и динамика-пълен мътрвец.Единствен плюс,е ниския разход на гориво.
ИзображениеИзображение
Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 26 Яну 2011, 18:59

Е ти нищо не каза, как така шумно? Шумно сравнено с е36-та или с някви нови коли. Просто за комфортна на тая млака хлебарчица бях много доволен. Към Пловдив бях ходил 2 пъти с нея ако не се лъжа и целия път го минавах с 160 и вътре си беше идеално, виж по другата магистрала си карам по-бавно, че там завойте са повече и имах чувството, че всеки момент ще се преобърна :mhihi:
Tux0 Ca !
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 26 Яну 2011, 20:41

SpUd3r написа:Е ти нищо не каза, как така шумно? Шумно сравнено с е36-та или с някви нови коли. Просто за комфортна на тая млака хлебарчица бях много доволен. Към Пловдив бях ходил 2 пъти с нея ако не се лъжа и целия път го минавах с 160 и вътре си беше идеално, виж по другата магистрала си карам по-бавно, че там завойте са повече и имах чувството, че всеки момент ще се преобърна :mhihi:

На Хемус един раЦер с А класа 1.4 ми присветка къси-дълги , защото карах в лявата лента само със 140 км/ч . Поместих се аз , викам да съм примерен шофьор , но после се замислих - я да го видим тва 1.4 до колко ще издържи :mhihi: Скъсявм аз разстоянието и естествено пича ускорява или по-точно "ускорява" . Ами до 160-170 оня се държа после се отказа . Аз го надминах и след няколко минути си намалих пак на 120-140 и .... връъъм пак ме надминава , леко на завой така . Мислех да спра някъде да го изчакам и да му стисна ръката - да караш такъв кашон на Хемус с такава скорост си е геройство :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Воденичаров » 26 Яну 2011, 20:46

acho.rs написа:
SpUd3r написа:Е ти нищо не каза, как така шумно? Шумно сравнено с е36-та или с някви нови коли. Просто за комфортна на тая млака хлебарчица бях много доволен. Към Пловдив бях ходил 2 пъти с нея ако не се лъжа и целия път го минавах с 160 и вътре си беше идеално, виж по другата магистрала си карам по-бавно, че там завойте са повече и имах чувството, че всеки момент ще се преобърна :mhihi:

На Хемус един раЦер с А класа 1.4 ми присветка къси-дълги , защото карах в лявата лента само със 140 км/ч . Поместих се аз , викам да съм примерен шофьор , но после се замислих - я да го видим тва 1.4 до колко ще издържи :mhihi: Скъсявм аз разстоянието и естествено пича ускорява или по-точно "ускорява" . Ами до 160-170 оня се държа после се отказа . Аз го надминах и след няколко минути си намалих пак на 120-140 и .... връъъм пак ме надминава , леко на завой така . Мислех да спра някъде да го изчакам и да му стисна ръката - да караш такъв кашон на Хемус с такава скорост си е геройство :mhihi:

Може да е бързал, какво се очудваш.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 26 Яну 2011, 21:05

то всеки бърза за някъде , ама с точно с такава кола по тия завой , айде бе ...
Както и да е - не ми се влиза в дискусии .

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 26 Яну 2011, 21:17

Ogi написа:м/у другото... преди малко ми предложиха една А класа, 98 година, без климатик за 2000 лв.
нов внос от Италия... наистина ли са им такива цените или тва е няква турбо оферта :mrgreen:

Взимай ,ако ти трябва :yes: Като сложиш обслужване, регистрации,застраховки и дребни ремонти ще ти стъпи на около 3...и като сложиш търговската печалба от мин.20%=600 лв ето ти за 3600-4000лв една кола как изглежда на обява в интернет.С тая разлика че рядко печалбата е само 20%

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 27 Яну 2011, 11:49

Ogi написа:
Projektzwo написа:т'ва е по-скоро турбо-пържола оферта

пържола не е щото ми е близък приятел... по-скоро с много забележки по външния вид... ама като ми каза 2000 лв. ме застреля и се сетих че тук има такава тема за тва реших да споделя

аз имах в предвид жокерите, които евентуално ще изскочат след покупката... :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: По-долу изброеното...
Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.

Мнение от Борис_Малинов » 27 Яну 2011, 18:24

SpUd3r написа:Е ти нищо не каза, как така шумно? Шумно сравнено с е36-та или с някви нови коли.

От изправна е 36ца определено е по-шумна.На неговата(моя познат), помпата на хидравлиакта вие и се чува отчетливо дори и вътре,при затвоерни врати.Просто има шум при движение,да не говорим при спряна музика.
Последна промяна Борис_Малинов на 27 Яну 2011, 21:40, променена общо 1 път
ИзображениеИзображение
Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!

Потребител
Аватар

Мнение от kristianis » 27 Яну 2011, 18:32

Единственият мерцедес на предно :lol:
някой спомена за картера...аз да кажа за свещите...те също са на трудно откриваемо място в чудо ще се видиш ако трябва да ги сменяш...
иначе те жените не разбират чааааак толкова че да им са чудиш толкова много :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 27 Яну 2011, 18:41

това, че неговата е е развалена не значи че всички А-класи са такива ;)

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 27 Яну 2011, 18:53

Бахти как искате да прецакате човека да не си купи тва недостижимо постижение на автотехниката.С гениялните си постижения и изобретения, Извисили компанията на несменяемото първо място при автомобилостроителите за векове напред :bowdown:
Колега НЕ ГИ СЛУШАЙ купи си каквото ти кеф...
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 27 Яну 2011, 21:20

еи това се случва когато ти се скапе стартера , съединител или почти всичко по двигатела
:mhihi: :mhihi: :mhihi:
-това е бензиново (по лесния вариант)

Изображение

Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 27 Яну 2011, 21:55

преди 2 седмици правихме с един приятел plug and play на една 316ка без никога да сме го правели-и за 5 дена разкостихме донора извадихме и сложихме Ъпдейта,запалихме и пълна газ...като самата операция ни отне 2 дена(разглабяне,сваляне на двигател,качване на другия и сглобяване на цялата кола вкл.скорости,3 помпи на съединитела счупихме :mhihi: ) първите 3 дена ни бяха нужни за пиене на бира и чудене кое как става...Така че за един ДОБЪР механик,тази работа и с подходящи инструменти би му отнела не повече от 5-6 часа :smoke:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата