А-класа
Модератор: Общи модератори
61 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Re: А-класа
Projektzwo написа:т'ва е по-скоро турбо-пържола оферта
пържола не е щото ми е близък приятел... по-скоро с много забележки по външния вид... ама като ми каза 2000 лв. ме застреля и се сетих че тук има такава тема за тва реших да споделя
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Мой приятел си взе лятото А-класа с 1,6 мотор,с климатроник и един куп екстри.
Първите ми впечетлени са:
Доста е шумно в купето,от возия хич го няма(това се знае защо),стойката вътре е някак странна,отвратително табло,за вървене и динамика-пълен мътрвец.Единствен плюс,е ниския разход на гориво.
Първите ми впечетлени са:
Доста е шумно в купето,от возия хич го няма(това се знае защо),стойката вътре е някак странна,отвратително табло,за вървене и динамика-пълен мътрвец.Единствен плюс,е ниския разход на гориво.

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Е ти нищо не каза, как така шумно? Шумно сравнено с е36-та или с някви нови коли. Просто за комфортна на тая млака хлебарчица бях много доволен. Към Пловдив бях ходил 2 пъти с нея ако не се лъжа и целия път го минавах с 160 и вътре си беше идеално, виж по другата магистрала си карам по-бавно, че там завойте са повече и имах чувството, че всеки момент ще се преобърна 

Tux0 Ca !

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
SpUd3r написа:Е ти нищо не каза, как така шумно? Шумно сравнено с е36-та или с някви нови коли. Просто за комфортна на тая млака хлебарчица бях много доволен. Към Пловдив бях ходил 2 пъти с нея ако не се лъжа и целия път го минавах с 160 и вътре си беше идеално, виж по другата магистрала си карам по-бавно, че там завойте са повече и имах чувството, че всеки момент ще се преобърна
На Хемус един раЦер с А класа 1.4 ми присветка къси-дълги , защото карах в лявата лента само със 140 км/ч . Поместих се аз , викам да съм примерен шофьор , но после се замислих - я да го видим тва 1.4 до колко ще издържи

- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
acho.rs написа:SpUd3r написа:Е ти нищо не каза, как така шумно? Шумно сравнено с е36-та или с някви нови коли. Просто за комфортна на тая млака хлебарчица бях много доволен. Към Пловдив бях ходил 2 пъти с нея ако не се лъжа и целия път го минавах с 160 и вътре си беше идеално, виж по другата магистрала си карам по-бавно, че там завойте са повече и имах чувството, че всеки момент ще се преобърна
На Хемус един раЦер с А класа 1.4 ми присветка къси-дълги , защото карах в лявата лента само със 140 км/ч . Поместих се аз , викам да съм примерен шофьор , но после се замислих - я да го видим тва 1.4 до колко ще издържиСкъсявм аз разстоянието и естествено пича ускорява или по-точно "ускорява" . Ами до 160-170 оня се държа после се отказа . Аз го надминах и след няколко минути си намалих пак на 120-140 и .... връъъм пак ме надминава , леко на завой така . Мислех да спра някъде да го изчакам и да му стисна ръката - да караш такъв кашон на Хемус с такава скорост си е геройство
Може да е бързал, какво се очудваш.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
то всеки бърза за някъде , ама с точно с такава кола по тия завой , айде бе ...
Както и да е - не ми се влиза в дискусии .
Както и да е - не ми се влиза в дискусии .
Ogi написа:м/у другото... преди малко ми предложиха една А класа, 98 година, без климатик за 2000 лв.
нов внос от Италия... наистина ли са им такива цените или тва е няква турбо оферта
Взимай ,ако ти трябва

- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Ogi написа:Projektzwo написа:т'ва е по-скоро турбо-пържола оферта
пържола не е щото ми е близък приятел... по-скоро с много забележки по външния вид... ама като ми каза 2000 лв. ме застреля и се сетих че тук има такава тема за тва реших да споделя
аз имах в предвид жокерите, които евентуално ще изскочат след покупката...

- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
SpUd3r написа:Е ти нищо не каза, как така шумно? Шумно сравнено с е36-та или с някви нови коли.
От изправна е 36ца определено е по-шумна.На неговата(моя познат), помпата на хидравлиакта вие и се чува отчетливо дори и вътре,при затвоерни врати.Просто има шум при движение,да не говорим при спряна музика.
Последна промяна Борис_Малинов на 27 Яну 2011, 21:40, променена общо 1 път

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- kristianis
- Потребител
-
Единственият мерцедес на предно
някой спомена за картера...аз да кажа за свещите...те също са на трудно откриваемо място в чудо ще се видиш ако трябва да ги сменяш...
иначе те жените не разбират чааааак толкова че да им са чудиш толкова много

някой спомена за картера...аз да кажа за свещите...те също са на трудно откриваемо място в чудо ще се видиш ако трябва да ги сменяш...
иначе те жените не разбират чааааак толкова че да им са чудиш толкова много

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Бахти как искате да прецакате човека да не си купи тва недостижимо постижение на автотехниката.С гениялните си постижения и изобретения, Извисили компанията на несменяемото първо място при автомобилостроителите за векове напред
Колега НЕ ГИ СЛУШАЙ купи си каквото ти кеф...

Колега НЕ ГИ СЛУШАЙ купи си каквото ти кеф...
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
преди 2 седмици правихме с един приятел plug and play на една 316ка без никога да сме го правели-и за 5 дена разкостихме донора извадихме и сложихме Ъпдейта,запалихме и пълна газ...като самата операция ни отне 2 дена(разглабяне,сваляне на двигател,качване на другия и сглобяване на цялата кола вкл.скорости,3 помпи на съединитела счупихме
) първите 3 дена ни бяха нужни за пиене на бира и чудене кое как става...Така че за един ДОБЪР механик,тази работа и с подходящи инструменти би му отнела не повече от 5-6 часа 

61 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5