"Паркирал си като ИДИОТ" !?
Модератор: Общи модератори
59 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: "Паркирал си като ИДИОТ" !?
titto написа:Колега tsb_bg, не знам какво целиш, но е смешно!?
Значи аз съм виновен, че съм паркирал на тротоара като съм оставил място за пешеходците, а Астрата и другите на платното са по-малко виновни, че възпрепятстват преминаването на бусове, камиони и т.н. по улицата!?
Тоя съдник ли ще ми дойде, че ще ме запушва, кво!?
Ако дойде паяк, кой според теб ще вдигне(ако въобще успее да мине по улицата заради идиоти като тези)!?
И да, бъди сигурен, че дори и страшната за теб X5-ца да беше ме запушила, щях да му тунинговам чистачката!
Един въпрос:
Ако ти беше на мястото на този с Астрата и се видим, какво щеше да ми отговориш на въпроса-"Абе, селтак, що си спрял като на мегдана!?"
Сигурен съм, че с това мислене би ми отговорил- " Ти си паркирал неправилно и затова ш"си праа квот си искам!"...или греша!?
Първо ти май въобще не четеш или четеш избирателно какво пиша
1. Коментирам това че ти нямаш право да се саморазправяш и това, че за голямо съжаление хора от форума ти дават акъл как да продължиш с това геройско поведение, а това хич не е смешно а трагично
2. В първия пост не коментирах кой е прав и кой е крив а поведението ти, но ти продължаваш да твърдиш, че си прав и за паркирането а определено не си (мое мнение). Да не говорим за определенията "виновен" и "по-виновен"
3. Хич не вярвам че щеше да ти хрумне да приближиш, камо ли да тунинговаш "черен ЖИБ" ако ще и да е спрял така че да не можеш и вратата да си отвориш и то защото много добре знаеш как "тунинговането" дето го е отнесла Астрата от теб може да се обърне .... Щеше да си седиш от страни и да псуваш кротко докато някое "бате" благоволи да си премести камиончето.
4. Ако аз бях с Астрата и съм сигурен, че не съм в нарушение (по име на улицата и по снимка не твърдя нищо) щях да те питам какво търсиш на тротоара. Ако съм в нарушение щях да ти се извиня, не че теб те топли тази работа или мен ще ме оправдае но все пак съзнавам кога съм предизвикал неудобства и/или проблеми на другите ...
5. Силно се съмнявам, че при тази ситуация щеше да си доволен ако се беше появил паяк (тогава май темата щеше да е със заглавие "защо отнесах глобата")
Иначе нищо не целя нито си въобразявам, че ще променя нещо
PS
titto написа:... дразня се като ми дават нареждания да не употребявам, а това хич не ми харесва ...
Май точно на теб няма да се извиня явно не правиш разлика между "нареждам" и " ако обичаш"
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Някое "бате" с черен "Жиб"
Кажи честно, сънуваш ли кошмари с черни джипове и батки?Тук са ша почна кат форумните нинджи, ама що реши, че трябва да ме е страх от некъв с джип, сигурно шофьорче на някой, пък и съм 110 кг. и съм раснал с много от тия дето ги пишат по вестниците, демек и аз не съм случаен!?
Не бъдете мишки!!!
Няма кой да Ви обърне внимание, ни КАТ, ни паяци, а викаш не съм тоя, който да се разправя!?
Ако дойде паяк викаш, мен щяха да ме вдигнат, а?Е.а тоя паяк скоклив!
Пий бе, човек и стига писА, казАх ти НАЗДРАВЕ!!!

Кажи честно, сънуваш ли кошмари с черни джипове и батки?Тук са ша почна кат форумните нинджи, ама що реши, че трябва да ме е страх от некъв с джип, сигурно шофьорче на някой, пък и съм 110 кг. и съм раснал с много от тия дето ги пишат по вестниците, демек и аз не съм случаен!?

Не бъдете мишки!!!
Няма кой да Ви обърне внимание, ни КАТ, ни паяци, а викаш не съм тоя, който да се разправя!?
Ако дойде паяк викаш, мен щяха да ме вдигнат, а?Е.а тоя паяк скоклив!

Пий бе, човек и стига писА, казАх ти НАЗДРАВЕ!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
titto написа:Някое "бате" с черен "Жиб"... пък и съм 110 кг. и съм раснал с много от тия дето ги пишат по вестниците, демек и аз не съм случаен!?....
Скоро имаше тема за "предимството на черния ЖИБ" та за това го цитирах (пробвай с търсачката)
Това че си 110 кг. определено променя нещата, а това че не си случаен се разбра от началото на темата ....
PS Било е Черен ДжиБ (грешката е моя)
я малко да помислим. Напоследък се натъквам на всевъзможни идотищини при паркиране и се опитвам да разбера малоумниците какво си мислят?!
Тито виновен си до толкова, че качваш и цялата кола на тротоара, а не блокираш малко и от улицата така, че кретена въобще да не си въобразява да спира до теб! Виновен си, че НЕ паркираш ИДИОТОУСТОЙЧИВО.
Ужасно интересно ми е каква му е логиката на онзи?! Може би, че всички на тротоара си тръгвате заедно и излизате назад през тротоара?!
Какъв човек трябва да си, за да запушиш някой? Това е все едно някой да ти зазида вратата с тухли и да си ги маха, когато си иска. ...
Тито виновен си до толкова, че качваш и цялата кола на тротоара, а не блокираш малко и от улицата така, че кретена въобще да не си въобразява да спира до теб! Виновен си, че НЕ паркираш ИДИОТОУСТОЙЧИВО.
Ужасно интересно ми е каква му е логиката на онзи?! Може би, че всички на тротоара си тръгвате заедно и излизате назад през тротоара?!
Какъв човек трябва да си, за да запушиш някой? Това е все едно някой да ти зазида вратата с тухли и да си ги маха, когато си иска. ...
- BMWgiunter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e31 850i ,f10 520d
- Мечтае да кара: Детско багерче
Колега,със сигурност си в по-голямо нарушение от този с "астричката" който е спрял до тротоара,но за пореден път се убеждавам че в България се решават проблеми с килограми а не по човешки начин,то вече модерно да си бабаит ,да ходиш с нож и за едно паркиране да набиеш или ако се наложи да убиеш човек...... абе гЪзарско си е като се замисля,айде път на по-тежките... 

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
BMWgiunter написа:Колега,със сигурност си в по-голямо нарушение от този с "астричката" който е спрял до тротоара,но за пореден път се убеждавам че в България се решават проблеми с килограми а не по човешки начин,то вече модерно да си бабаит ,да ходиш с нож и за едно паркиране да набиеш или ако се наложи да убиеш човек...... абе гЪзарско си е като се замисля,айде път на по-тежките...
ОБИЧАМ ТЕ!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
По снимката ясно се вижда кой е по-прав. И тва не е тоя, дето запушва спрелия!
П.П.: А за моралистите - абсолютно всеки си изпуска нервите понякога. Ако не, първи да хвърли камъка.
П.П.: А за моралистите - абсолютно всеки си изпуска нервите понякога. Ако не, първи да хвърли камъка.
Ryapoff написа:По снимката ясно се вижда кой е по-прав. И тва не е тоя, дето запушва спрелия!
чакай сега!
1. Очевидно тези на тротоара са паркирали преди тези на улицата!
2. Тези на тротара са решили да не пречат на движението и са се качили на тротоара!
3. Не са се качили там , за да има още пет места за паркиране и да чакат 20 минути!
Т.е. искам да кажа, че местата са примерно 5, а къде са решили да спрат тези 5 си е тяхна работа!
- Krasimir19
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp
Защо въобще трябва да се паркира на тротоара??
. Тук ако паркирам на тротоара на минутата ще ми вдигнат колата, и според мен изобщо не трябва да се паркира на тротоара. Като гледам снимката има и от двете страни коли, толко могат да се забранят из едната страна паркирането и пътя няма да е толко тесен
. Явно в Бг скоро оправия няма да има 

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Абе колеги тя темата е защо може да те запуши някой докато си паркирал независимо правилно или не и че като не разбира от забележки има и друг начин!
Колегата не е пуснал тема правилно ли съм паркирал и другия по правилно ли е паркирал от мен. А пита как може да запушиш някой и да си биеш камшика. Дано не ви се налага когато сте спрели и се наложи да бързате, някой идиот да ви пречи да си изкарате колата, тогава ще ви питам!
Един път съм паркирал на паркинг, разрешен при това и една лелка точно пред мен ама напреки, да не мога да мръдна. Чакал съм я половин час и колко нерви съм изразходвал
Добре че трудно избухвам та само и направих забележка, дано следващия път внимава как паркира и дали ще запуши някой!
Колегата не е пуснал тема правилно ли съм паркирал и другия по правилно ли е паркирал от мен. А пита как може да запушиш някой и да си биеш камшика. Дано не ви се налага когато сте спрели и се наложи да бързате, някой идиот да ви пречи да си изкарате колата, тогава ще ви питам!
Един път съм паркирал на паркинг, разрешен при това и една лелка точно пред мен ама напреки, да не мога да мръдна. Чакал съм я половин час и колко нерви съм изразходвал

- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Четири страници аз една антена
Като го е запушил, много ясно че ще го отнесе.
Лятото бях по работа в Добрич и един тарикат така ме беше запушил. Чаках над два часа на 30 градуса, като нямах и гориво да си пусна поне климатика. На края дадох на едни лица от ромски произход десет лв. и отместиха една бетонна саксия за да мога с хиляда маневри да изляза. Мислих си да му залепя една такава лепенка, но в крайна сметка му вкарах два шута в предната и задната врата, чак крака ми се заклещи
Много ме беше яд че не бях с джиб-а, така щях да му поразкарам колата из центъра 

Лятото бях по работа в Добрич и един тарикат така ме беше запушил. Чаках над два часа на 30 градуса, като нямах и гориво да си пусна поне климатика. На края дадох на едни лица от ромски произход десет лв. и отместиха една бетонна саксия за да мога с хиляда маневри да изляза. Мислих си да му залепя една такава лепенка, но в крайна сметка му вкарах два шута в предната и задната врата, чак крака ми се заклещи

- raduslaf
- ентусиаст
-
- Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i
Ай стига бе, изядохте колегата.Заебете тез закони макони
Ясно е, че никой в племенния съюз от държавен тип, наречен България, не ги спазва.Въпросът е чисто човешки.Колегата се е постарал да спре така, че да не затруднява нито движението по улицата, нито по тротоара и очевидно е успял.После се появява някой дивак от споменатия племенен съюз,на който му е през лулата на мира как ще излязат тези, които е запушил.Това е дразнещото в цялата история - че не е вкарал грам мисъл, за да прецени, че освен, че не паркира правилно, затруднява много други.Колегата също може да е в някво нарушение, но поне не пречи на никого.Докато оня хем прай нарушение, хем пречи зверски!

Ееее ма тва е София бе.Всеки оцелява както може-тоя с астрата го отнася от спрелите на тротоара,те пък може да го отнесат от възмутен пешеходец с остър ключ в ръка и така.И мене са ме запушвали на тротоар(да,убийте ме,спирал съм и на свещен тротоар)и хич не е приятно като бързаш.

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Кръстовището на красно село. Седя си на светофара посока Житница. Светва зелена светлина. Тръгваме. Батките от лентата оказана за ляв завой решават, че трябва да продължат направо. Съответно единия щеше да ме блъсне като се престрояваше. Настигам го и най-културно го питам дали знае, че тази лента в която е бил е само за ляв завой, и че е направил 2 нарушения като при второто щеше да стане и ПТП? Отговора: Ми те всички така карат в София и аз за това карам така. Аз съм
Следващият ми въпрос беше: Колега, и извън София ли се кара така? Или и в другите градове има друг закон за движение по пътищата? Или пък там правилата за движение са трети?" Онзи ме гледа и се чуди какво да каже. След 3 секунди започна да ми се извинява, че ме е засекъл. Аз само поклатих глава отчаяно и си тръгнах. Човека изглеждаше интелигентен и на около 35-40г. не повече. Чак ми става жал за такива хора, хем умни, хем прости колкото си искат.
Същото е станало с колегата Тито. 1 паркирал на пътя и по него всички без да мислят грам. Вече все повече мисля, че не можем да се преборим с този манталитет - Я да съм добре, па Вуте ми е все тая ако ще да мре.
Тито не спирай повече там и толкова. Може да му направиш 1 писъмце на този и да му го сложиш на колата. Препоръчвам да му кажеш, че е задник, и да питаш майка му как е в писмото.
Поздрави и мислете не само за себе си, а и за другите. Не забравяйте, че не сте сами.

Същото е станало с колегата Тито. 1 паркирал на пътя и по него всички без да мислят грам. Вече все повече мисля, че не можем да се преборим с този манталитет - Я да съм добре, па Вуте ми е все тая ако ще да мре.

Тито не спирай повече там и толкова. Може да му направиш 1 писъмце на този и да му го сложиш на колата. Препоръчвам да му кажеш, че е задник, и да питаш майка му как е в писмото.
Поздрави и мислете не само за себе си, а и за другите. Не забравяйте, че не сте сами.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
59 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4