Маршрут през Сърбия-Съвет???
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Маршрут през Сърбия-Съвет???
Колеги искам да ви помоля за съвет-от къде да мина при прибиране към БГ от Германия с минаване през Сърбия?? Тоест през кой граничен пункт да вляза във Сърбия,и къде ще мина със най-малко проблеми (с по-малко митнически проблеми)??? И евентуално през кой пункт ще мога да се кача най-бързо на магистрала водеща към БГ-защото съм чувал че при влизане във Сърбия от западна Европа почти веднага има опция да се качиш на магистрала която води към БГ ???
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Re: Маршрут през Сърбия-Съвет???
Ти като минеш през Хърватска и от магистралата там директно излизаш на магистралата в Сърбия.Няма как да се объркаш. И после цяла Сърбия само по магистралата.Съветвам те да си заредиш в Хърватска, защото в Сърбия горивата са ужасни.
- Avramov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ваноса да пее одата на радостта
Здравей Колега,
Всичко зависи от къде в Германия ще пътуваш и колко и какъв багаж ще носиш. Ако е района на Мюнхен можеш да минеш през Хърватска и от там е само магистрала до Пирот после 60-70 км. през балкана до България(Калотина). Ако е от средна или северна Германия препоръчвам през Австрия(А1 и А4 след Виена), Унгария(M1 и М5 след Будапеща) влизаш след Сегет има табели Сърбия и Суботица. В Сърбия трябва да знаеш три града (Белград, Ниш и Пирот) следваш табелите и си в България на Калотина влизаш(Сръбския град се казва Димитровград).
Колкото за багажа, ако ще носиш само дрехи и един два лаптопа, смело през Сърбия. Но ако ще носиш един багажник части някой друг двигател М50(2)Б25(8) задължително през Румъния.
Поздрави!
Всичко зависи от къде в Германия ще пътуваш и колко и какъв багаж ще носиш. Ако е района на Мюнхен можеш да минеш през Хърватска и от там е само магистрала до Пирот после 60-70 км. през балкана до България(Калотина). Ако е от средна или северна Германия препоръчвам през Австрия(А1 и А4 след Виена), Унгария(M1 и М5 след Будапеща) влизаш след Сегет има табели Сърбия и Суботица. В Сърбия трябва да знаеш три града (Белград, Ниш и Пирот) следваш табелите и си в България на Калотина влизаш(Сръбския град се казва Димитровград).
Колкото за багажа, ако ще носиш само дрехи и един два лаптопа, смело през Сърбия. Но ако ще носиш един багажник части някой друг двигател М50(2)Б25(8) задължително през Румъния.
Поздрави!

Aim to be the best, live with the rest!

- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
Ноември пътувах до виена и обратно през Сърбия ,не съм имал никакви проблеми даже багажника не ми отваряха по границата им.
обичам BMW
Колеги искам и аз да попитам нещо по темата??? За Хърватска и Сърбия трябва ли да имаш Зелена карта-или са ми дали грешна информация (и евентуално тази зелена карта важи ли и за двете държави или Не)??? Има ли нещо вярно във тази информация??!!:)
- R_Lakov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Мечтата карах. Сега е ред на ГТ
- Мечтае да кара: F10
По принцип зелена карта ти искат в Сърбия (въпреки че на мен ми искаха и в Хърватска. Там обаче като ми видяха в паспорта че съм българин ме пуснаха без никакъв проблем, а аз нямах зелена карта.)
то откакто сме в ЕС мисля,че зелени карти няма.Тоест,като сключиш гражданска,тя си е със зелена карта.само за сърбия уж ти трябва,но на мен никога не са ми искали.

Колеги за Сърбия разбрах че със сигурност трябва Зелена Карта!!!Но за Хърватска незнам как стоят нещата?! 

- Luki Junior
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 N46B20
Абе тез зелени карти само ги искат в Македония и Сърбия. Плюс, дават ги безплатно с гражданската отговорност (или се доплаща нещо от сорта на 5 лева).
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
ЗАВИСИ... някои ЗК дават супер тънки оферти за ГО, но в нея не се включва и зелената карта... и после доплащането е от рода на 30-50лв.... аз на мойта кола й направих ГО на ниска цена, но няма зелена карта (няма и да ми трябва).
- Krasimir19
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp
Сърбия си търсят зелена карта тъй като не е в Евросъюза, знам ли поне на мен ми търсиха а аз тогава пътувах от Норвегия за Бг колата е с норвежки номера и естествено искаха да ме глобят 200 евро, но накрая се навиха за 2 стека цигари. 

Колеги Много Благодаря на Всички за съветите и помоща!!!!!!
Живи и Здрави!!!!
Живи и Здрави!!!!

12 мнения
• Страница 1 от 1