Какво бихте направили в случай, че не ви върнат ресто 15 лв.
Модератор: Общи модератори
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Какво бихте направили в случай, че не ви върнат ресто 15 лв.
SKISA написа:бутни им некоя от витрините да ти олекне....! една прашка е 10лв на илиенци! камъните са без пари....

Иначе според мен има вероятност жената да е забравила (нали била на възраст).А и просто я е било страх да ви даде парите, защото ако пък ви е дала тези 15лв и после се окаже,че ви ги е дала втори път ще трябва да ги даде от нейния си джоп..Във всеки един случаи ситуацията е много кофти...Само знам,че аз нямаше да реагирам така спокойно като вас

издаде ли ти касова бележка? демек мина ли разплащането през касова машина?
ако да и на мене ми се беше случило- щях да й кажа на жената да направи "ревизия" на парите в машината и да види че ще излезе на +15.хх
ако да и на мене ми се беше случило- щях да й кажа на жената да направи "ревизия" на парите в машината и да види че ще излезе на +15.хх
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
alx написа:издаде ли ти касова бележка? демек мина ли разплащането през касова машина?
Абе това засичане на каса е ясно, ама тя няма да ги прибере в касата нали се сещаш ... или ще ги мушне някъде или бам в портмонето. Там няма как да се знае какви пари е имала.

SKISA написа:бутни им некоя от витрините да ти олекне....! една прашка е 10лв на илиенци! камъните са без пари....
Как пък на теб не ти се случи. Щеше да си вътре 15 лева, ама да има безплатен смях във форума

ПС Не ти го пожелавам.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Vra4anin написа:....
Всичко хубаво, ама може ли всеки път като излизам с идеята да се видя с приятели, да съм "концентриран и съсредоточен" , и вътрешно подготвен че някой ще иска да ме метне с пари и ще трябва да се разправям помежду другото ?

На мене ми се случва по дискотеките като си взема бира за 3 лева и като подам 5 , само да ми донесат бирата

Не че съм за 2то лева, ама 5 пъти като ми го направи тоя трик и съм -10тка

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
За дискотеките - и на мене са ми го правили тоя номер
.Само че неуспешно...чак сервитьорката се учуди кака така си искам точното ресто.

- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
ogata написа:Поръчвате пици и бира за 15 лева , отупвате ги и си тръгвате без да гледате назад
Викат полиция, връщат камерите за да докажат че сте хапнали без да платите, възползвате се от случая - връщат още малко записа за да се види че и вие ресто не сте видяли и ... пито-платено
+1

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Явно в тази закусвалня им е практика да си изкарват нещо отгоре ама по мишкарски начин, там ми се е случвало да ми закръглят сметката като бакшишите, ставаше въпрос за 20-30ст. ама е грозно да те лъжат по този начин.

- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
аз щях да я изчакам да свърши смяната и да й плисна малко киселина във фейса, даже ще й кажа с 15-те левчета да се опита да се излекува, докато квичи като заклана...
- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
Projektzwo написа:аз щях да я изчакам да свърши смяната и да й плисна малко киселина във фейса, даже ще й кажа с 15-те левчета да се опита да се излекува, докато квичи като заклана...
ти сериозно ли

Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Vra4anin написа:Ако живееше в Германия, Япония, САЩ и т.н. няма проблем, но не забравяй къде живееш.
Точно пък там миналато лято по време на бригадата, добре че дойде в 2 часа братушката руснак отгоре да ни се разтропа на вратата, та да ни каже, че докато си пушел на терасата видял как двама черни с пикап и огромни клещи, ни режат веригите на колелата и ги качват в пикапа ... та в крайна сметка работите опряха до 5 срещу 2ма

Vra4anin написа:пример: пука се гумата на колата, ти спираш отстрани на пътя, сменяш си гумата....
Сещам се за нещо дето го бях чел отдавна ...

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Projektzwo
-
-
lowrider написа:Projektzwo написа:аз щях да я изчакам да свърши смяната и да й плисна малко киселина във фейса, даже ще й кажа с 15-те левчета да се опита да се излекува, докато квичи като заклана...
ти сериозно ли
подхвърлям идейки...

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Aбе що не се направи на некой бабаит така да не му върне,видяла е нек'ви кротки момчета и си е казала че ги е налазила с 15 лева,има варианти иначе,обяснява и се кротко че се вика икономическа полиция за проверка на касата дали отговарят парите от оборота с тея от касовият апарат и са я опраскали...
- Projektzwo
-
-
Въобще няма да се обяснявам на някакъв целолитен плужек, още повече когато става въпрос за МОИТЕ пари, шамари, дузпи и т.н.
Някои хора за 15лв. на ден цял ден копаят ей.
Някои хора за 15лв. на ден цял ден копаят ей.
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3