Имали ли сте влюбване по интернет
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Гост
-
Имали ли сте влюбване по интернет
ако ви се е случвало разкажете че ноща се очертава да е дълга 

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Е и тук мисля да се включа... ми да имах влюбване в интернет! беше много яко, бях осми клас 2000-та година е това, още нета беше на даиъл ъп - а.к.а. по телефона
и тогава изгряваше IRC-то, нямаше комерс, нямаше ПЛАНЕТА, и нямаше нищо интересно за правене и това беше развлечението, тъкмо започнах да ходя по жени
, и тогава с една мадама от поморие се зарибявахме по чата, ама доста се зарибихме, хич да не е, не е като да е! Сериозна си беше работата, чатехме нон-стоп, абсолютно всеки ден и винаги имахме какво да си кажем, че даже не ни беше достатъчно, а и по телефона се чувахме! С две думи, ОБИЧАХМЕ СЕ. Даже не се бяхме виждали, нямахме снимки и двамата, но това хич не ни пречеше. Още си спомням адреса на който живее и някой ден живот и здраве като ида там ще я потърся, поне да я видя, със сигурност ще е интересно да се видим, тя обаче едва ли ме помни, защото скъсъх с нея (пак в чата естествено), понеже си хванах гадже в училище и неможех да я лъжа, твърде много ми беше влязла под кожата и я уважавах. Но все пак аз си спомням много добре и името и, фамилията и т.н.
Това е моята малка история за влюбването по интернет!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Много готина тема!
Никога не знаеш, какво можеш да намериш в интернет
Никога не знаеш, какво можеш да намериш в интернет

Последна промяна gery на 08 Фев 2006, 18:11, променена общо 1 път
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- vicho
- старши ентусиаст
-
а ти мисуиш уи?
в чата съм от 98ма ... да не си по-рано от мен
безлодни заяждания... да не си случайно някой голям чатер, или админ бухихихихи... кажи си ника, като си толкова известен!
в чата съм от 98ма ... да не си по-рано от мен

безлодни заяждания... да не си случайно някой голям чатер, или админ бухихихихи... кажи си ника, като си толкова известен!

Ти нещо да не с възбуждаш? Спокойно!
Ника си ми го пише, а в IRC и по-точно EFNet #bg-free #bg-party съм влизал от ноември '97ма.

Ника си ми го пише, а в IRC и по-точно EFNet #bg-free #bg-party съм влизал от ноември '97ма.

Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!

Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Айде, айде, ще си ги мерим li...
Я питайте админчето Диего от кога влиза...
хехех и кво прави.
И B.I.G Engi syshto
хехех и кво прави.
И B.I.G Engi syshto

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- vicho
- старши ентусиаст
-
Mamouk написа:Айде, айде, ще си ги мерим li...
хехех и кво прави.
И B.I.G Engi syshto
е ако си ги мерим няма кой да те бие БРАТ!

а Енги знаем, че е най-добър в чи***те

колкото до wizi ... браво... добър си, със зеле

водиш с няколко месеца, сигурно си доволен, пък за това какво ме възбужда, ти никога няма да го имаш

vicho написа:Е и тук мисля да се включа... ми да имах влюбване в интернет! беше много яко, бях осми клас 2000-та година е това, още нета беше на даиъл ъп - а.к.а. по телефонаи тогава изгряваше IRC-то, нямаше комерс, нямаше ПЛАНЕТА, и нямаше нищо интересно за правене и това беше развлечението, тъкмо започнах да ходя по жени
, и тогава с една мадама от поморие се зарибявахме по чата, ама доста се зарибихме, хич да не е, не е като да е! Сериозна си беше работата, чатехме нон-стоп, абсолютно всеки ден и винаги имахме какво да си кажем, че даже не ни беше достатъчно, а и по телефона се чувахме! С две думи, ОБИЧАХМЕ СЕ. Даже не се бяхме виждали, нямахме снимки и двамата, но това хич не ни пречеше. Още си спомням адреса на който живее и някой ден живот и здраве като ида там ще я потърся, поне да я видя, със сигурност ще е интересно да се видим, тя обаче едва ли ме помни, защото скъсъх с нея (пак в чата естествено), понеже си хванах гадже в училище и неможех да я лъжа, твърде много ми беше влязла под кожата и я уважавах. Но все пак аз си спомням много добре и името и, фамилията и т.н.
бе май и аз съм си чатил с тая

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
По интернет можеш да се увлечеш, можеш да си натупаш една злобарка, но влюбването си е на живо
Така е по-олдскул 

46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4