Имали ли сте влюбване по интернет
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Fking написа:vicho написа:Е и тук мисля да се включа... ми да имах влюбване в интернет! беше много яко, бях осми клас 2000-та година е това, още нета беше на даиъл ъп - а.к.а. по телефонаи тогава изгряваше IRC-то, нямаше комерс, нямаше ПЛАНЕТА, и нямаше нищо интересно за правене и това беше развлечението, тъкмо започнах да ходя по жени
, и тогава с една мадама от поморие се зарибявахме по чата, ама доста се зарибихме, хич да не е, не е като да е! Сериозна си беше работата, чатехме нон-стоп, абсолютно всеки ден и винаги имахме какво да си кажем, че даже не ни беше достатъчно, а и по телефона се чувахме! С две думи, ОБИЧАХМЕ СЕ. Даже не се бяхме виждали, нямахме снимки и двамата, но това хич не ни пречеше. Още си спомням адреса на който живее и някой ден живот и здраве като ида там ще я потърся, поне да я видя, със сигурност ще е интересно да се видим, тя обаче едва ли ме помни, защото скъсъх с нея (пак в чата естествено), понеже си хванах гадже в училище и неможех да я лъжа, твърде много ми беше влязла под кожата и я уважавах. Но все пак аз си спомням много добре и името и, фамилията и т.н.
Това е моята малка история за влюбването по интернет!
бе май и аз съм си чатил с тая
сериозно ли?

дай на лс

Vra4anin тебе пък кой те бута, та се клатиш?

пък и кой е казал, че тогава излиза АйЕрСи-то

а и си казах, че визи е по-рано от мен в чата...
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Хехе, добрата стара невинна интерент любов. Толкова беше идеалистичен света тогава.
97ма една мацка от даскалото направи канал само за хората от нащо училище . . . после с един приятел и го откраднахме . . . после и го върнахме и тя се влюби в него . . . тва брои ли се кат интернет любов?
А имам един друг приятел който е интернет лъв мастъра .. . просто заговори ли се с маце по нета, инстант любов
А аз, мога да се запозная с момиче по нета, но любовта, това трее да стане на живо . . . както и други неща също трябва да станат на живо . . .
97ма една мацка от даскалото направи канал само за хората от нащо училище . . . после с един приятел и го откраднахме . . . после и го върнахме и тя се влюби в него . . . тва брои ли се кат интернет любов?

А имам един друг приятел който е интернет лъв мастъра .. . просто заговори ли се с маце по нета, инстант любов

А аз, мога да се запозная с момиче по нета, но любовта, това трее да стане на живо . . . както и други неща също трябва да станат на живо . . .
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
и на мен ми се е случвало... в един чат срещнах най-красивото момиче което съм виждал някога на живо.... изкарахме 18 месеца, беше от Пловдив и ден през ден бягах от вкъщи и търчах в Плд.... а бях едва на 15-16 ма... любов кво да се прай
към края телефонната ни сметка беше набъбнала към 500лв., добре че ме заряза момата че иначе щяха да ме изритат от вкъщи сигурно
иначе познавам хора от същия тоя чат (jchat.dir.bg) които се ожениха и имат по 1-2 деца вече
на повечето им звучи тъпо и абсурдно - аз също не ходя по ирц срещи от поне 3 години че и повече, НО това е напълно възможно - вярно рядкост е, но се случа
чатовете са място където се събират много хора - не е трудно да си намери човек някой, а след това нещата да си станат реални

иначе познавам хора от същия тоя чат (jchat.dir.bg) които се ожениха и имат по 1-2 деца вече

на повечето им звучи тъпо и абсурдно - аз също не ходя по ирц срещи от поне 3 години че и повече, НО това е напълно възможно - вярно рядкост е, но се случа

чатовете са място където се събират много хора - не е трудно да си намери човек някой, а след това нещата да си станат реални

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
До скоро и на мен ми се виждаше невъзможно, но......
За любов чак по нета не знам дали е възможно, тоест, то хора всякакви, сигурно има и такива, които го могат, но на мен ми звучи все едно да си гледам колата на снимка и тя да е в германия, а да я наричам своя кола. Няма нищо по-вълнуващо от това сърцето ти да спре за момент при среща на погледи, да се сгрееш отвътре само при вида на усмивката на точно определен и специален за теб човек, да потръпнеш при нежното докосване на неговата кожа, да летиш, защото си се хванал за ръка с него, да сияеш, защото той е заспал в прегръдките ти.....това не виждам как може да ми го даде интернета, а моята романтична натура държи на тези неща. Но нета може би е по-правилно да наречем "повод" да хлътнеш, да харесаш някого и след това...може би........хубавото е, че човек никога не знае
Но за любов, в смисъла, който аз влагам в тази дума се искат двама, а не един човек и една клавиатура.
Ати
За любов чак по нета не знам дали е възможно, тоест, то хора всякакви, сигурно има и такива, които го могат, но на мен ми звучи все едно да си гледам колата на снимка и тя да е в германия, а да я наричам своя кола. Няма нищо по-вълнуващо от това сърцето ти да спре за момент при среща на погледи, да се сгрееш отвътре само при вида на усмивката на точно определен и специален за теб човек, да потръпнеш при нежното докосване на неговата кожа, да летиш, защото си се хванал за ръка с него, да сияеш, защото той е заспал в прегръдките ти.....това не виждам как може да ми го даде интернета, а моята романтична натура държи на тези неща. Но нета може би е по-правилно да наречем "повод" да хлътнеш, да харесаш някого и след това...може би........хубавото е, че човек никога не знае

Но за любов, в смисъла, който аз влагам в тази дума се искат двама, а не един човек и една клавиатура.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
ati написа:До скоро и на мен ми се виждаше невъзможно, но......
За любов чак по нета не знам дали е възможно, тоест, то хора всякакви, сигурно има и такива, които го могат, но на мен ми звучи все едно да си гледам колата на снимка и тя да е в германия, а да я наричам своя кола. Няма нищо по-вълнуващо от това сърцето ти да спре за момент при среща на погледи, да се сгрееш отвътре само при вида на усмивката на точно определен и специален за теб човек, да потръпнеш при нежното докосване на неговата кожа, да летиш, защото си се хванал за ръка с него, да сияеш, защото той е заспал в прегръдките ти.....това не виждам как може да ми го даде интернета, а моята романтична натура държи на тези неща. Но нета може би е по-правилно да наречем "повод" да хлътнеш, да харесаш някого и след това...може би........хубавото е, че човек никога не знае![]()
Ати
Та кво, викаш като видя Е21цата на живо беше по красива от колкото снимката в Мобиле.БГто а?

БИАД Авто-Пазар Тийм
Wizi написа:Ти нещо да не с възбуждаш? Спокойно!![]()
Ника си ми го пише, а в IRC и по-точно EFNet #bg-free #bg-party съм влизал от ноември '97ма.
потвърждавам .. с уизи се знам от супата и покрай тея чатове .. аз съм от '96та се подвизавах по горе изброените канали.. това беше irc .. после стана тъпня с бг мрежата

пс: .. преди IRC .. имаше една друга игра .. BBS и fidonet .. а сега да ви питам кой пък е присъствал на това .. яко си беше .. сега вече всичко е мн по-голямо и скучно

BBS човече!!!
Ти ме върна още още по-назад
(Шшш, тихо, че пак ще ме прескочат със засилка от Враца
) Времето по което завиждах адски на съседа, че имаше 9600kbps а аз кълвях с 2400
После като излезе 14400kpbs модем ми се струва като сега да си поръчам на 1und1 ADSL с 8 мегабита
Добре де, малко и по темата..... По това време имаше по каналите на EFNet една готина мацка, която се казваше Мария Бонева. Стана някаква заигравка, подбудено в началото от двустранно спонсориране с Compuserve account-и (в един момент станаха сериозен дефицит си спомям) като повод за излизането на кафе.... Та, аз поне си паднах яко по едно време и мисля мога да го зачисля като към валидно със заглавието на темата

Добре де, малко и по темата..... По това време имаше по каналите на EFNet една готина мацка, която се казваше Мария Бонева. Стана някаква заигравка, подбудено в началото от двустранно спонсориране с Compuserve account-и (в един момент станаха сериозен дефицит си спомям) като повод за излизането на кафе.... Та, аз поне си паднах яко по едно време и мисля мога да го зачисля като към валидно със заглавието на темата

Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!

Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
хаха .. compuserve
) ... после дойде и ibm .. всичките ги сринахме .. айде
.. моя пръв модем мисля че беше 14.4 .. таман бяха излезли .. супер скъп беше .. направо хвърчеше
.. мале колко съм псувал БТК и скапаните аналогиви линии .. и разправиите със съседа че нали бяхме дуплекс .. ех времена
А по темата .. имах 2-3 гаджета от инет .. ама все безуспешни .. и безинтересни;) .. от мн отдавна не се занивам с такива глупости като зарибявки по нета.. а тази бонева си я спомням .. ти доста нависоко се бе прицелил
.. трябва да се видим като си дойдеш насам да пием по бира най-после 

А по темата .. имах 2-3 гаджета от инет .. ама все безуспешни .. и безинтересни;) .. от мн отдавна не се занивам с такива глупости като зарибявки по нета.. а тази бонева си я спомням .. ти доста нависоко се бе прицелил

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Wizi написа:Ти нещо да не с възбуждаш? Спокойно!![]()
Ника си ми го пише, а в IRC и по-точно EFNet #bg-free #bg-party съм влизал от ноември '97ма.
Хахаха, бг-парти не беше ли на сандок? а бг парти на кой беше? Да познаваш някои от легендите в dal.net? Demond, darky, sandoc, Joz, zImage, stratsi...
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
#bg-free ли имаш предвид?
.... а какви яки take-over имаше за веселба.... абе мания голяма беше!!!
Марийчето беше наистина високо прицелване, но до ден днешен ми се радва като малко кученце като се видим

.... а какви яки take-over имаше за веселба.... абе мания голяма беше!!!
Марийчето беше наистина високо прицелване, но до ден днешен ми се радва като малко кученце като се видим

Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.

хаха .. bg-party беше мой!! но става дума за EFnet.. всички се прехвърлиха в dal.net .. когато затвориха всички канали на efnet-a .. там demond и разни други хакерс си превземаха каналите (#bulgaria и #bg-free) потоянно .. и вече за нищо не ставаха. а за бг-парти-то аз пръв го направих .. и го пазих с доста ботове до едно време .. с идефикс си играехме на виртуални войни .. кой ще превземе канала
.. shell accounts и ботове .. кредитни карти и стъф ... яко яко .. мина отдавна тва време
пс: аз съм a.k.a. vive

пс: аз съм a.k.a. vive

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
в момента изживявам това за което става въпрос.
срещтнах я в саит за запознанства и вече два месеца се разкъсваме и двамата от любов.хубаво нещо е любовта.естествено още не сме се срещали но се чуваме по тел. и пишем смси като луди.
ще доида маи до шопландия другия месец,за да видя развръзката
срещтнах я в саит за запознанства и вече два месеца се разкъсваме и двамата от любов.хубаво нещо е любовта.естествено още не сме се срещали но се чуваме по тел. и пишем смси като луди.
ще доида маи до шопландия другия месец,за да видя развръзката

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- anica banica
- кандидат ентусиаст
-
Да познаваш някои от легендите в dal.net?
Ще се изненадаш колко легенди от добрия стар dal.net-взел.нет се навъртат наоколо

You will find adventure
or the adventure will find you.
or the adventure will find you.
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Старите чатъри превзеха бмв форума
А сега модата е в сайтове за запознанства и скайп

А сега модата е в сайтове за запознанства и скайп

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
GIORCETO написа:Wizi написа:Ти нещо да не с възбуждаш? Спокойно!![]()
Хахаха, бг-парти не беше ли на сандок? а бг парти на кой беше? Да познаваш някои от легендите в dal.net? Demond, darky, sandoc, Joz, zImage, stratsi...
хехе, сандок го знам, но от едни по-други канали....
от каналите в които се подвизаваше и легендарния стелти преди.....злополуката
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4