Имали ли сте влюбване по интернет

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 16 Яну 2006, 5:28

Fking написа:
vicho написа:Е и тук мисля да се включа... ми да имах влюбване в интернет! беше много яко, бях осми клас 2000-та година е това, още нета беше на даиъл ъп - а.к.а. по телефона ;) и тогава изгряваше IRC-то, нямаше комерс, нямаше ПЛАНЕТА, и нямаше нищо интересно за правене и това беше развлечението, тъкмо започнах да ходя по жени :mhihi: , и тогава с една мадама от поморие се зарибявахме по чата, ама доста се зарибихме, хич да не е, не е като да е! Сериозна си беше работата, чатехме нон-стоп, абсолютно всеки ден и винаги имахме какво да си кажем, че даже не ни беше достатъчно, а и по телефона се чувахме! С две думи, ОБИЧАХМЕ СЕ. Даже не се бяхме виждали, нямахме снимки и двамата, но това хич не ни пречеше. Още си спомням адреса на който живее и някой ден живот и здраве като ида там ще я потърся, поне да я видя, със сигурност ще е интересно да се видим, тя обаче едва ли ме помни, защото скъсъх с нея (пак в чата естествено), понеже си хванах гадже в училище и неможех да я лъжа, твърде много ми беше влязла под кожата и я уважавах. Но все пак аз си спомням много добре и името и, фамилията и т.н.

Това е моята малка история за влюбването по интернет!

бе май и аз съм си чатил с тая :)

сериозно ли? ;)
дай на лс
:roll:

Vra4anin
тебе пък кой те бута, та се клатиш? :mhihi:

пък и кой е казал, че тогава излиза АйЕрСи-то :roll: ;) , че нещо не си спомням... ай чети преди да пишеш ... хи-хи, пък и аз съм от село Враца, ако не си разбрал, там сме много проС` народ :mhihi: :mhihi:

а и си казах, че визи е по-рано от мен в чата...
You said: "Time will change!" What if it changes you?

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 16 Яну 2006, 7:16

Хехе, добрата стара невинна интерент любов. Толкова беше идеалистичен света тогава.

97ма една мацка от даскалото направи канал само за хората от нащо училище . . . после с един приятел и го откраднахме . . . после и го върнахме и тя се влюби в него . . . тва брои ли се кат интернет любов? :mhihi:

А имам един друг приятел който е интернет лъв мастъра .. . просто заговори ли се с маце по нета, инстант любов :mhihi:

А аз, мога да се запозная с момиче по нета, но любовта, това трее да стане на живо . . . както и други неща също трябва да станат на живо . . .
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 16 Яну 2006, 10:24

и на мен ми се е случвало... в един чат срещнах най-красивото момиче което съм виждал някога на живо.... изкарахме 18 месеца, беше от Пловдив и ден през ден бягах от вкъщи и търчах в Плд.... а бях едва на 15-16 ма... любов кво да се прай :) към края телефонната ни сметка беше набъбнала към 500лв., добре че ме заряза момата че иначе щяха да ме изритат от вкъщи сигурно :mhihi: :mhihi:

иначе познавам хора от същия тоя чат (jchat.dir.bg) които се ожениха и имат по 1-2 деца вече :!:

на повечето им звучи тъпо и абсурдно - аз също не ходя по ирц срещи от поне 3 години че и повече, НО това е напълно възможно - вярно рядкост е, но се случа ;)
чатовете са място където се събират много хора - не е трудно да си намери човек някой, а след това нещата да си станат реални ;)

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 16 Яну 2006, 11:55

До скоро и на мен ми се виждаше невъзможно, но......
За любов чак по нета не знам дали е възможно, тоест, то хора всякакви, сигурно има и такива, които го могат, но на мен ми звучи все едно да си гледам колата на снимка и тя да е в германия, а да я наричам своя кола. Няма нищо по-вълнуващо от това сърцето ти да спре за момент при среща на погледи, да се сгрееш отвътре само при вида на усмивката на точно определен и специален за теб човек, да потръпнеш при нежното докосване на неговата кожа, да летиш, защото си се хванал за ръка с него, да сияеш, защото той е заспал в прегръдките ти.....това не виждам как може да ми го даде интернета, а моята романтична натура държи на тези неща. Но нета може би е по-правилно да наречем "повод" да хлътнеш, да харесаш някого и след това...може би........хубавото е, че човек никога не знае ;) :winky:
Но за любов, в смисъла, който аз влагам в тази дума се искат двама, а не един човек и една клавиатура.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 16 Яну 2006, 12:35

ati написа:До скоро и на мен ми се виждаше невъзможно, но......
За любов чак по нета не знам дали е възможно, тоест, то хора всякакви, сигурно има и такива, които го могат, но на мен ми звучи все едно да си гледам колата на снимка и тя да е в германия, а да я наричам своя кола. Няма нищо по-вълнуващо от това сърцето ти да спре за момент при среща на погледи, да се сгрееш отвътре само при вида на усмивката на точно определен и специален за теб човек, да потръпнеш при нежното докосване на неговата кожа, да летиш, защото си се хванал за ръка с него, да сияеш, защото той е заспал в прегръдките ти.....това не виждам как може да ми го даде интернета, а моята романтична натура държи на тези неща. Но нета може би е по-правилно да наречем "повод" да хлътнеш, да харесаш някого и след това...може би........хубавото е, че човек никога не знае ;) :winky:
Но за любов, в смисъла, който аз влагам в тази дума се искат двама, а не един човек и една клавиатура.
Ати

Та кво, викаш като видя Е21цата на живо беше по красива от колкото снимката в Мобиле.БГто а? :mhihi: :P
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от videlov » 16 Яну 2006, 13:39

Wizi написа:Ти нещо да не с възбуждаш? Спокойно! :winky:

Ника си ми го пише, а в IRC и по-точно EFNet #bg-free #bg-party съм влизал от ноември '97ма. ;)

потвърждавам .. с уизи се знам от супата и покрай тея чатове .. аз съм от '96та се подвизавах по горе изброените канали.. това беше irc .. после стана тъпня с бг мрежата ;) .. аее наздраве покрай спомена за тези времена :bchug: .. беше мн интересно защото там бяха първите бг хора в irc .. имаше от всичко и по много .. и все ново ;) .. 20-30 човека макс .. всички се познавахме (само по никове) .. и се срещахме на едно място .. даже все още засичам от време на време по някой и се поздравяваме без мн мн да се познаваме .. и все се мъча да си спомня ника :mhihi:

пс: .. преди IRC .. имаше една друга игра .. BBS и fidonet .. а сега да ви питам кой пък е присъствал на това .. яко си беше .. сега вече всичко е мн по-голямо и скучно :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wizi » 16 Яну 2006, 14:23

BBS човече!!! :shock: Ти ме върна още още по-назад ;) (Шшш, тихо, че пак ще ме прескочат със засилка от Враца :winky: :mhihi: ) Времето по което завиждах адски на съседа, че имаше 9600kbps а аз кълвях с 2400 :confused: После като излезе 14400kpbs модем ми се струва като сега да си поръчам на 1und1 ADSL с 8 мегабита :D

Добре де, малко и по темата..... По това време имаше по каналите на EFNet една готина мацка, която се казваше Мария Бонева. Стана някаква заигравка, подбудено в началото от двустранно спонсориране с Compuserve account-и (в един момент станаха сериозен дефицит си спомям) като повод за излизането на кафе.... Та, аз поне си паднах яко по едно време и мисля мога да го зачисля като към валидно със заглавието на темата :P
Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от videlov » 17 Яну 2006, 14:19

хаха .. compuserve ;)) ... после дойде и ibm .. всичките ги сринахме .. айде :bchug: .. моя пръв модем мисля че беше 14.4 .. таман бяха излезли .. супер скъп беше .. направо хвърчеше :) .. мале колко съм псувал БТК и скапаните аналогиви линии .. и разправиите със съседа че нали бяхме дуплекс .. ех времена :lol:

А по темата .. имах 2-3 гаджета от инет .. ама все безуспешни .. и безинтересни;) .. от мн отдавна не се занивам с такива глупости като зарибявки по нета.. а тази бонева си я спомням .. ти доста нависоко се бе прицелил :P .. трябва да се видим като си дойдеш насам да пием по бира най-после ;)

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 17 Яну 2006, 16:58

Ника си ми го пише, а в IRC и по-точно EFNet #bg-free #bg-party съм влизал от ноември '97ма. ;)

Хахаха, бг-парти не беше ли на сандок? а бг парти на кой беше? Да познаваш някои от легендите в dal.net? Demond, darky, sandoc, Joz, zImage, stratsi...
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wizi » 17 Яну 2006, 17:52

#bg-free ли имаш предвид? :roll:

.... а какви яки take-over имаше за веселба.... абе мания голяма беше!!!

Марийчето беше наистина високо прицелване, но до ден днешен ми се радва като малко кученце като се видим :mhihi:
Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от videlov » 17 Яну 2006, 18:52

хаха .. bg-party беше мой!! но става дума за EFnet.. всички се прехвърлиха в dal.net .. когато затвориха всички канали на efnet-a .. там demond и разни други хакерс си превземаха каналите (#bulgaria и #bg-free) потоянно .. и вече за нищо не ставаха. а за бг-парти-то аз пръв го направих .. и го пазих с доста ботове до едно време .. с идефикс си играехме на виртуални войни .. кой ще превземе канала ;) .. shell accounts и ботове .. кредитни карти и стъф ... яко яко .. мина отдавна тва време :roll:

пс: аз съм a.k.a. vive ;)

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 17 Яну 2006, 20:08

в момента изживявам това за което става въпрос.
срещтнах я в саит за запознанства и вече два месеца се разкъсваме и двамата от любов.хубаво нещо е любовта.естествено още не сме се срещали но се чуваме по тел. и пишем смси като луди.
ще доида маи до шопландия другия месец,за да видя развръзката :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от anica banica » 17 Яну 2006, 20:13

Да познаваш някои от легендите в dal.net?

Ще се изненадаш колко легенди от добрия стар dal.net-взел.нет се навъртат наоколо :) Че и от времето на EFnet даже.. Ех, младост, младоооост :mhihi:
You will find adventure
or the adventure will find you.

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 17 Яну 2006, 21:01

Старите чатъри превзеха бмв форума :)
А сега модата е в сайтове за запознанства и скайп :)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 17 Яну 2006, 22:04

GIORCETO написа:

Хахаха, бг-парти не беше ли на сандок? а бг парти на кой беше? Да познаваш някои от легендите в dal.net? Demond, darky, sandoc, Joz, zImage, stratsi...

хехе, сандок го знам, но от едни по-други канали....
от каналите в които се подвизаваше и легендарния стелти преди.....злополуката

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата