Помощ ! Не мога да се съсредоточа ...
Модератор: Общи модератори
57 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Re: Помощ ! Не мога да се съсредоточа ...
Брат , хората ти дадоха всички видове съвети , нищо не ти помага явно. Сега ще ти дам моя по - добре се откажи от ученето , явно не е за теб 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
bivola написа:Брат , хората ти дадоха всички видове съвети , нищо не ти помага явно. Сега ще ти дам моя по - добре се откажи от ученето , явно не е за теб
"Брат", ти можеш да ми кажеш кое не е за мен, до толкова, колкото да ми кажеш къде според теб ми седи по-удобно ... у левия или у десния крачОл. Никъде не съм казал, че нищо не помага, а даже комбинирах съветите на 2-3ма колеги. Но ти не издържа и задължително реши да се изкажеш, без да имаш много за казване ...

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
ogata написа:bivola написа:Брат , хората ти дадоха всички видове съвети , нищо не ти помага явно. Сега ще ти дам моя по - добре се откажи от ученето , явно не е за теб
"Брат", ти можеш да ми кажеш кое не е за мен, до толкова, колкото да ми кажеш къде според теб ми седи по-удобно ... у левия или у десния крачОл. Никъде не съм казал, че нищо не помага, а даже комбинирах съветите на 2-3ма колеги. Но ти не издържа и задължително реши да се изкажеш, без да имаш много за казване ...
Не си го слагай толкова на сърце , нямам лоши чувства

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Абе след като се изписаха 2 страници и си най-деен в тях, значи тука помощ няма да намериш.
По-добре си отрежи буксата на LAN-кабела да знаеш поне, че с Интернет няма да се разсейваш. 

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Незнам за теб, но ако трябва да науча нещо гася компа и всякакви телефони и шумове. Само аз да съм в стаята и се съсредоточавам в/у това което трябва да науча. Чети на глас, така го научаваш още по лесно! 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Nitrowalk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 M5
Kroki написа:Чети на глас, така го научаваш още по лесно!
При всеки е индивидуално , аз примерно не мога така на глас

Просто трябва да се изолираш наистина от всичко

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Виж освен другото, ако има нещо друго, което те тревожи или си идиот като мен и работиш по 11ч на ден, разкарай всички луди мисли, заради които тръмбоваш по цяла вечер и си го направи така, че да ти е интересно. Не е лошо и да го прочетеш, запишеш и да си го пуснеш на запис.
И аз имам 3 изпита за взимане след 18ти февр., но съм си отделила 2 дни почивка извън София и 5 дни за учене...нощем, че денем в нас е лудница.
пс.Така че стискам палци и на двамата, материала ти е интересен.
пс2. Аз имам 350стр. книга и 3 тетрадки голям формат лекции

И аз имам 3 изпита за взимане след 18ти февр., но съм си отделила 2 дни почивка извън София и 5 дни за учене...нощем, че денем в нас е лудница.
пс.Така че стискам палци и на двамата, материала ти е интересен.
пс2. Аз имам 350стр. книга и 3 тетрадки голям формат лекции

Много като тебе вече плакаха ...
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Аз като трябваше да уча си слагах слушалките,пусках си регетон,затварях се и започвах да чета.Прехвърлям 5 или 6 страници и сядам да ги напиша все едно съм на изпита... и така докато си свърша всичките въпроси от конспекта.
П.п Всички телефони изключи
П.п Всички телефони изключи
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- joreto007
- младши ентусиаст
-
- Кара: 4,4 е39
- Мечтае да кара: M5 E39
Мед с орехи за стимулиране на мозъчната дейност - без майтап, действа.Хапвай сутрин по 2-3 лъжици и залягай над материала.
Ааа, да - изключи компютъра
Успех!
Ааа, да - изключи компютъра

Успех!
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Не мога да изключа компа, щото няма от къде да си чета материала
Лека-полека потръгна работата, малко с вратите напред .. ама поне върви

Лека-полека потръгна работата, малко с вратите напред .. ама поне върви

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
Да ти кажа аз к'во правих като ми предстояха важни изпити или поне така си мислех
.
Уча 2-3-4 часа. Главата ми прилича на Тефал-ти мислиш за всичко, най-вече математика и български език
. След това на полигона - нема такова разпускане. Ако между тея двете неща - ученето и полигона успееш да поспиш малко ще запомниш максимално. При мен подейства и все още действа
.

Уча 2-3-4 часа. Главата ми прилича на Тефал-ти мислиш за всичко, най-вече математика и български език

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Е как да чете файла на изключен компютър бре хора
И така ще мисли,че е изключен...не става.
Просто да си навие на ума, че ако не сега, после е по-тегаво

И така ще мисли,че е изключен...не става.
Просто да си навие на ума, че ако не сега, после е по-тегаво

Много като тебе вече плакаха ...
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Копирай си текста и отиди в едно копирно студио да ти го принтират! На компа нямаа да го научиш!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Хаос написа:ако е някой разказвателен предмет едва ли ще ти помогна много
но за друго ако е:
ще научиш най-много, когато си психически готов за това
1. настрой се, че ще прочетеш малко, но ще го прочетеш с разбиране, прехвърлянето на страница след страница не означава научаване, на малки порции с време за размисъл между тях е оптимално - обяснимо е научно със "технологичното" време, нужно за изграждане на асоциативните невронни връзки в мозъка
2. помисли защо е така, как е станало, какво би му било приложението итн
3. представи си, че го обясняваш на колега или някой друг заинтересован от материята, и че той те пита защо е така това или онова
ако искаш да учиш и да научиш ще го научиш
ако страниш от материята и я отхвърляш на подсъзнателно ниво с мислене от сорта на "в момента не ми се учи" "леле колко много ми остава" "не мога сега" итн, няма да стане
да речем, че едни 70% от ученето ти зависят от психическата ти настройка, а другите 30% зависят от времето прекарано в подготовка (грубо, щото има и други фактори)
успех!
Твърдо за! Ако не се вдълбаеш в материята, или се опиташ да ти стане поне малко интересна - ноу шанс!

57 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4