1-вото ви мнение в този форум?
Модератор: Общи модератори
70 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: 1-вото ви мнение в този форум?
SpUd3r написа:acho.rs написа:Първия ми пост е едно изречение , ама с втория направо къртя мифки , те даже хората са се отказали да пишат след него![]()
![]()
еми пусни го, нали за това е темата
Ok , само да не се смеете много . Първия пост е от фън тема за абривиетурата на буквите :
ЗАС-заплаха за автомобилите на запад
"интересен" е пост номер 2 в този форум за атмосферките . Много се бях надъхал от Порше , гледах 10000 клипа и се бях нещо мнооо въодушевил

.първо - топ моделите на порше са АТМОСФЕРНИ , тва го знае всеки. и гт2 не е по-бързо от гт3,то само по-добре на ускорение и въпреки че е с битурбо на писта изостава. КАРЕРА ГТ тя е наи-бързото порше и изобщо сериина кола (тя не е от 911 серията,само името е общо).порше са от пионерите в турбото,но те имат само два модела с турбо-911 турбо и лимитираната гт2.(гт1 имя 20-30 броики)
за BMW: кои е изоставил турбото?я си споменте че ДИЗЕЛИТЕ СА ТУРБО със много малко изклучения. '25тдс мотора е 1991 година и е 143 коня турбо.вярно е бензин-дизел е различно ама турбото си е турбо.а бмв правят наи-добрите дизели,както и наи-мощния дизел в света с 95 коня литрова мощност.никога не спирало развитието на турбокомпресорите,те проста са били ориентирани в друга посока!!!
ALPINA правят предимно по-луксозни модели,за това и не са толкова по-мощни а дори са салби от М.
аxl е много образован ама нали не иска каже че 335и е по-добро от турбо997 само защото второто имало малко по-голяма дупка.911 турбо е легенда и като стане въпрос за спорт не сравняваите двете марки
...а по същиннския въпрос - за автомобилите за ежедневието горната граница е ударена,защото увеличаване на мощността на 100 на литар е много скъпо,но при сопртните цената не е определяща и там има още за разработка (роторни двигатели).
да не забравяме и че повечето коли са за возене а не за състезание. практически не е нужно повече от 150-200 коня в средния клас,които се постигат спокоино от средни двигатели с натурална аспирация,но пък НЕ СА ИКОНОМИЧНИ като турбинираните
Със следващите си 5 поста направо отказах хората да пишат в темите . Тогава си мислех , че форма е просто някаква драскалница и 90% от профилите са измислени ... освен че бях адски бос по темата за автомобилите

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Това жените не са като нас хората ...
Не ме нападайте, аз много харесвам жени
И още ги харесвам

Ето я и темата: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 1#p1617351
alx написа:ето го (и любо мегов ме скастри за кирилицата.. и после мисля, че ме скастриха за всичко останало
а пък аз точно бях открил преди около година и половина е39 м5 и много му се радвах...
![]()
ia sega da widime koe kak...
bmw se zarichat che niaa da polzwat pompi (turbo i kompresori) i che shte ostanat verni na atmosfernia dwigatel. spored tiahnoto opredelenie za "M" vozilo to triabwa da ima gywkaw dwigatel sys wisoka cherwena linia i rychni skorosti. da, ama igrata zapochna da izgrubiawa- amg natiskat 500-550 konia i 600-650 nm wyrtiasht moment granicata sys tehnite kompresori... i imat oshte mnogo rezerw- ako bmw reshat da naprawiat 600 konia dwigatel amg prosto shte slojat po-malko kolelo na kompresora i .. 600 konia se materializirat. kogato si postroil dwigatel sys kompresor toi e tolkowa obezopasen i ukrepen, che niama problem sys mnogo malko usilia da go naprawish dosta po moshten (seshtam se za 3-te litra toyota supra bi-turbo koito tuningowani sys edno po-goliamo turbo prawiat 700-800 konia na zadnite gumi- a dwigatelia ne e pipan obshto wzeto). ta nachi kompresori i turbo rulz.. prosti kamiondjiiski dwigateli bez djadji (koito samo se chupiat) sys mnogo wyrtiasht moment dolu nisko i hubaw goren krai za magistralnite fenowe...
ot druga strana ko staa sys bmw i tehnite atmosferni dwigateli? 500 konia e granicata za srednite tuningowani saloni (E klasa i 5ta seria). nowoto e60 m5 shtialo da byde 500+ konia. da ama na 9000 oborota. sys 500 nm wyrtiasht moment. nachi kwo? do 4000 oborota niaa nikoi i posle- wnimawai kyde si se premeril dokato se blysnesh w cherwenoto na oborotite.. ne mersi.. da, ama ot 5-6 litra 500 konia po "normalnia" nachin mojesh da izkarash samo kato wdignesh cherwenata linia.. towa dobre- ama na magistralata- a kato wdignesh konete i cherwenata linia, wyrtiashtia moment (ili towa deto te otlepia ot svetofara kato karash normalno) strada. atmosfernite dwigateli sa zadynena ulica taka kakto wyrwiat neshtata...
bmw weche se ogywa wyw woinata za konete- "nie zalagame na cialostnia balans na awtomobila- ne samo na uskorenieto po prawa linia". mda. zwuchi mi kato oprawdanie.. shtoto amg kato naduiat oshte kompresorite i pochnat da se praat po 700 konia bmw ko sha prai? 14000 oborota chervena linia li sha sloji che da gi izkara tia koncheta? a wyrtiashtia moment ko sha stane s nego? m3 bez wyrtiasht moment moje (tia i sega sys tia 333 konia niaa mnogo).. a m5? 7ma seria? te ko sha praat s tia dwigateli sys motocikletni harakteristiki?
koi nakyde e trygnal spored was i ko sha stane?
alex
trabant 601s
ти като се появи с този подпис, много ме подразни

Обаче бързо разбрах, че не съм бил прав

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
еййййй тва беше мнооого отдавна
Публикувано на: 01 Юни 2002, 13:08
Публикувано на: 01 Юни 2002, 13:08
B U L L I написа:neka organizatorite si svarshat dobre rabotata za sledvastata sbirka.v stara zagora i kazanlak ima mnogo fenove na bmw koito s radost biha doshli na sabor na klub BMW,no kak kato ne razbirame ot internet da se ozovem na takova meroprijatie.pomislete po vaprosa!

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
B U L L I написа:,no kak kato ne razbirame ot internet

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
laviatan написа:това ми хареса
13.02.2008
Ама какво ми е харесало и що съм се така изцъклил не ми става ясно-а и не помня-в темата са си изтрили почти всички мненията.
Та си остава загадка първия ми пост

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Аз още от първото мнение, цял ферман с опити за размишления и помощ към колега
П.С. Още си седи крушката светеща зад жабката

Dpy написа:темата е отдавна и незнам дали още имаш проблема, и все пак да споделя от опит. На моята скоро ми стана проблем,пускам чистачките,степента със пауза на замаха не бачкаше(напрао бързи) и не можех да ги спра,не бачкаше положението на спрени чистачки,само огасях колата сприаха. Отидох на майстор,провериха ми релето (супер),провериха моторчето на чистачките и то беше ок,излезна че една платка до релето нещо не е наред,и да ми спестят купуването ан нова платка(преположих че е доста скъпа) ми сложиха една обикновена 24в крусшка свързана със положението за пауза да действа като съпротивление т.е. да взема тока на чистачките и да спират(казано с прости думи) и сега всичко ми е ок само дето имам крушка зад жабката ама не е проблем не се вижда да свети от никъде.Всичко си работи както трябва евалла на пича че измисли такъв чалъм
П.С. Още си седи крушката светеща зад жабката

- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
Публикувано на: 04 Фев 2010, 15:14 Заглавие: Re: ХАИТИ - няма господ!
УЖАС НЕ ИСКАМ ДА СЕ СЕЩАМ

УЖАС НЕ ИСКАМ ДА СЕ СЕЩАМ

Ох майкоооооууууу хахаххахааа , ама какво да правиш, и други са започвали от А-Б тук!
Обаче пък колегите много отзивчиви

Обаче пък колегите много отзивчиви

Мишел написа:Здравейте, регистирах се току що, имам 316i, 94г от 6 месеца и сега и аз виждам зор с таблото. За да се ориентирам по-лесно в това, което сте писали, бихте ли ми обяснили кой модел е Е30, Е36 и т.н, или с други думи моя какъв е според тези съкращения? Благодаря ви![]()
- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет
Публикувано на: 28 Юни 2009, 18:57
Здравейте колеги!
Въпроса ми е кое масло за двигателя е най добро?В момента сам с Q8,но предстои да го сменя.Благодаря

Здравейте колеги!

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
b2, 24 Дек 2002 написа:abe iavno kum niakoi suobshtenia ima i prikacheni kartinki koito vsichki vijdate i obsujdate, a az nemoga.. prosto gi niama! shte mi pomognete li da mi kajete kak i az da gi vijdam
sorry za tupia vupros... ?
безмилено в момента и на латиница, но датата ме изненада

Но второто вече е по същество - първата е30-ка с шестак, която видях да се продава - нещо не държеше добр празен ход и веднага въпрос във форума за евентуална покупка..
Определено главната причина да открия страстта БМВ, и от там нататък е ясно - друга кола освен бмв не съм имал

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Хаха интересна тема браво
иначе ето и моето 05.08.2007
Темата е >>> viewtopic.php?f=13&t=60427
Още колата не съм купил,но мисля музиката вече... хахах

иначе ето и моето 05.08.2007
sean-john написа:Здравейте
Току що се регистрирах в форума но го разглеждам от доста време та мисля след 1-2 седмици да се сдобия и аз с една от тай любимите ни коли BMW спрял съм се на 318 ис както и да е да питам по темата
Искам да ви попитам за мнението ви за Суб-овете които са активни на марките (пионер,херц,кикер и т.н.) защото няма да имам време да се занимавам точно сега с проект по обстоен та мисълта ми е да си взема 1 активен бас бокс едни елипси и какъв усилвател (ако случайно бас бокс-а е пасивен) плеър имам пионер 6700
мерси ще ми бъдат доста полесни вашите съвети
и говорим разбира се до към 500-600 лева за суб+усилвател или 2 суб-а които са активни
лично съм се спрял на този http://www.avitel-bg.com/popup1.php?ArticleID=22 мнения впечатления ?
Темата е >>> viewtopic.php?f=13&t=60427
Още колата не съм купил,но мисля музиката вече... хахах
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
ей го на и моето мнение..
от тази тема:
viewtopic.php?f=4&t=81456
МнениеПубликувано на: 23 Мар 2008, 3:32
ма тази тема най ме кефеше
viewtopic.php?f=4&t=86666
uricatoli написа:ми за части за износ... Едно време рекламата на България в германиските списания беше: Елате в България, вашата кола е вече тук.. ама взеха нещо да идват май да си вземат коли..
от тази тема:
viewtopic.php?f=4&t=81456
МнениеПубликувано на: 23 Мар 2008, 3:32
ма тази тема най ме кефеше

- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Естествено появявам се с питане мисля 2007г.
,това от сегашния ми профил,на предишния си ях забравил паролата,ама и в него година по рано преди този пост,бях питал,но тогава за прословутата плочка на ГНП!
Колеги кажете ако има някой представа как мога да разбера дали всичко ми е наред с хидравличната помпа и за кои неща отговаря тя-Само за управлението или има значение и за спирачките?И откъде и как мога да намеря тая течност която прочиствала всички нагари по горивната система до ауспуха???? Благодаря предварително!За 525 ТДС става въпрос!

Колеги кажете ако има някой представа как мога да разбера дали всичко ми е наред с хидравличната помпа и за кои неща отговаря тя-Само за управлението или има значение и за спирачките?И откъде и как мога да намеря тая течност която прочиствала всички нагари по горивната система до ауспуха???? Благодаря предварително!За 525 ТДС става въпрос!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Първото ми мнение (Публикувано на: 14 Авг 2006) :
Здравейте и от мен!
Ето я и моята балеринка!
2-рото
:
П.П. Дано Явор да не се разсърди, но брат....покажи си първото мнение, да видят хората как се просперира!!??

Здравейте и от мен!
Ето я и моята балеринка!
titto написа:
2-рото

titto написа:Здравейте и от мен!
Питането ми е как да разбера моята с кой мотор е?318iS-02.1995г.;регистр.1996г.-по номера на рамата ли?Ще слагам сп.филтър,а има малко разлики!?
П.П. Дано Явор да не се разсърди, но брат....покажи си първото мнение, да видят хората как се просперира!!??

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
70 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5