Тема 2. Моята нова придобивка
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
Re: Тема 2. Моята нова придобивка
boXeer написа:...
Честита да ти е, колега. Изглежда готЕна

А теглича, нали знаеш колко голяма екстра е, особено в Испания

- boXeer
- кандидат ентусиаст
-
- Местоположение: <<Valencia,Spain >>.......... <<през лятото-Pleven,Bulgaria>>
- Кара: Е46 330D 204hp (M57N)
uCnaHeTcA написа:boXeer написа:...
Бях се навил да го махам в началото ,но всички приятели и познати започнаха да ме критикуват ,и убеждават колко голяма екстра е.
На края се разубедих като разбрах и колко пари струва тази екстра+ минаване на годишен преглед заради нея.

- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Колата ти изглежда наистина много добре, колега ще споделиш ли ако не е тайна какви пари я плати?
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
Днес се сдобих с Е46 320Д , туринг, 150кс. от края на не толкова далечната 2002 година. Скоро ще покажа и снимки. Сега я оставих за пране на салон!
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
- Krasimir19
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp
ka4i написа:Днес се сдобих с Е46 320Д , туринг, 150кс. от края на не толкова далечната 2002 година. Скоро ще покажа и снимки. Сега я оставих за пране на салон!
Честито колега, с здраве да си я караш и много безаварийни километри да изминеш с нея

Честито колега 

В началото бе самолетен двигател..... и Господ каза: ''Нека бъде BMW''
- achobre
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 330d
Честито на всички играчи за тяхните красавици 

Ето го и моя звяр. 320 Д 2001 год.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Krasimir19
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp
khadziev написа:Ето го и моя звяр. 320 Д 2001 год.
Честито колега арна е колата, с здраве да я караш и много безаварийни километри. Както се казва само масла и консумативи да сменяш.

- saint85
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d
Здрасти и от мен колеги. Преди 3-4 дни си взех 320d 2001г. утре ще ходя да и сменят консумативите и ще кача снимки. Четох доста из форума, тъй като не съм на ясно какво трябва да се сменя. Май най-препоръчваното масло е Long Life 5W-30. Освен масло и въздушен, маслен, горивен филтър, какво друго е необходимо да се смени?
Има една подробност която ме притеснява - колата не ускорява, както очаквах. Преди да я купя я закачиха в 2 сервиза на компютър и казаха 4е всички показатели са 6. Двигателят работи идеално и много тихо. Но като я понастъпя ускорението го усещам доста по слабо от дисел 90к.с., който съм карал до сега. На какво може да се дължи?
Има една подробност която ме притеснява - колата не ускорява, както очаквах. Преди да я купя я закачиха в 2 сервиза на компютър и казаха 4е всички показатели са 6. Двигателят работи идеално и много тихо. Но като я понастъпя ускорението го усещам доста по слабо от дисел 90к.с., който съм карал до сега. На какво може да се дължи?
- saint85
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d
Благодаря много за пожеланията колеги, вчера смених масло и погледнах за пеперудките - там са си гадовете явно ще трябва интервенция 

- stuci_ir
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Е60 М54
Колеги от няколко дни съм собственик на описания по- горе автомобил.
Комби сив металик, 17ки джанти оригинални на БМВ. Много редки са джантите. Да не кажа, че едва ли не заради тях купих колата, че много визия има. 4елс, огледала, климатроник, стандартни екстри общо взето.
Първи впечатления - колата е с приличен вървеж и голям харч. В София доста задръстване 13,6 по борд и не беше далече от истината. Забележки почти няма. Тук таме някоя точка, но за кола 2001г. мисля, че са нормални. Много стегната ходова част и возия, въпреки 17ките. Имал съм и други коли със 17ки и доста по зле са возили. /Едната дори беше Мерцедес/.
За първи път си купувам БМВ. Давайте съвети мнения и препоръки. Всичко приемам дори и критики.
Единствената забележка, която сперед мен трябва веднага да отстраня е това, че ключа само отключва вратите и багажника, не иска да заключва, въпреки че лампичката мига, когато се натиска бутона за заключване. Четох по форума и видях, че повечето колеги са си решили проблема със смяната на някакви релета. Ако се окаже при мен, че не е от ключа ще действам и аз по тази схема.
Комби сив металик, 17ки джанти оригинални на БМВ. Много редки са джантите. Да не кажа, че едва ли не заради тях купих колата, че много визия има. 4елс, огледала, климатроник, стандартни екстри общо взето.
Първи впечатления - колата е с приличен вървеж и голям харч. В София доста задръстване 13,6 по борд и не беше далече от истината. Забележки почти няма. Тук таме някоя точка, но за кола 2001г. мисля, че са нормални. Много стегната ходова част и возия, въпреки 17ките. Имал съм и други коли със 17ки и доста по зле са возили. /Едната дори беше Мерцедес/.
За първи път си купувам БМВ. Давайте съвети мнения и препоръки. Всичко приемам дори и критики.
Единствената забележка, която сперед мен трябва веднага да отстраня е това, че ключа само отключва вратите и багажника, не иска да заключва, въпреки че лампичката мига, когато се натиска бутона за заключване. Четох по форума и видях, че повечето колеги са си решили проблема със смяната на някакви релета. Ако се окаже при мен, че не е от ключа ще действам и аз по тази схема.
- stoqn milushev
- Потребител
-
- Кара: BMW E46 318I ; BMW E90
Eто я и моята красавица 318i 2000 година
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.