Търси / предлага работа.
Модератор: Общи модератори
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Re: Търси / предлага работа.
И аз съм с прекалено много свободно време като колегата преди мен.
Търся си нещо за района на Бургас. На 20г съм. Имам книжка кат. Б (опит 180 000 км зад гърба.), лична кола, нямам актове, много добре компютърно грамотен съм (word,excel,power point, добри познания по фотошоп, html и малко css), работил съм като доставчик и администратор в интернет клуб. Английски на много добро ниво. Та предпочитам нещо за следобед/вечерта или нощна смяна. Съвестен съм, без пороци, ама не ставам за охрана
Търся си нещо за района на Бургас. На 20г съм. Имам книжка кат. Б (опит 180 000 км зад гърба.), лична кола, нямам актове, много добре компютърно грамотен съм (word,excel,power point, добри познания по фотошоп, html и малко css), работил съм като доставчик и администратор в интернет клуб. Английски на много добро ниво. Та предпочитам нещо за следобед/вечерта или нощна смяна. Съвестен съм, без пороци, ама не ставам за охрана

Последна промяна ogata на 01 Дек 2010, 4:08, променена общо 1 път

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Търся работа.
На 20г от София, завършил Топлоенергетика в ПГТЕ "Хенри Форд", шоф. книжка кат. Б, без нарушения(100 000++км).Карал съм по две години стажове в "Овергаз" и по ТЕЦ-ове.Търся каквато и да е работа свързана с някаква техника(нямам голям опит, но всички започваме от нулата).Справям се с англ. език
d_l_vasilev@abv.bg
На 20г от София, завършил Топлоенергетика в ПГТЕ "Хенри Форд", шоф. книжка кат. Б, без нарушения(100 000++км).Карал съм по две години стажове в "Овергаз" и по ТЕЦ-ове.Търся каквато и да е работа свързана с някаква техника(нямам голям опит, но всички започваме от нулата).Справям се с англ. език
d_l_vasilev@abv.bg

- nikolayned
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Сивата перла
- Мечтае да кара: Х6
И аз да се включа:
Търся работа за гр.София , почти на 20г съм. Имам книжка кат. Б,Ц,М,А (опит около 100 000 км зад гърба.), имам кола, нямам актове,Завършил сам информациионни технологии.Свобеден сам през седмицата от понеделник до петък. 0886 51 53 53 Николай.
Търся работа за гр.София , почти на 20г съм. Имам книжка кат. Б,Ц,М,А (опит около 100 000 км зад гърба.), имам кола, нямам актове,Завършил сам информациионни технологии.Свобеден сам през седмицата от понеделник до петък. 0886 51 53 53 Николай.
- РАШО-АУТО
- RN Performance Service
-
- Кара: САМО БМВ
- Мечтае да кара: МИНИВАН BMW
RN Performance Group Търси да назначи за новия автокомплекс намиращ се в гр.София кв.Орландовци ул.Първа Българска армия N:48-50 с работно време от понеделник до неделя от 9-19ч.следния персонал.
Автомеханик - 3 бр.
Електротехник - 1 бр.
Диагностик - 1 бр.
Момиче за барманка на кафе - 1 бр
Момиче за работа на компютър владеещо английски език и компютърна грамотност - 1 бр.
Интервю за работа се извършва в централния офис на RN Performance Group намиращ се в гр.София кв.Орландовци ул.Първа Българска армия N:48-50 с работно време от понеделник до неделя от 9-19ч.само с предварително оговорен час.
Сивита за работа придружени със снимка можете да изпращате на следния mail:rashoauto@abv.bg 0896188888 Рангел Николов office@rnperformace.com
Автомеханик - 3 бр.
Електротехник - 1 бр.
Диагностик - 1 бр.
Момиче за барманка на кафе - 1 бр
Момиче за работа на компютър владеещо английски език и компютърна грамотност - 1 бр.
Интервю за работа се извършва в централния офис на RN Performance Group намиращ се в гр.София кв.Орландовци ул.Първа Българска армия N:48-50 с работно време от понеделник до неделя от 9-19ч.само с предварително оговорен час.
Сивита за работа придружени със снимка можете да изпращате на следния mail:rashoauto@abv.bg 0896188888 Рангел Николов office@rnperformace.com
Последна промяна РАШО-АУТО на 27 Яну 2011, 14:52, променена общо 1 път
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
И аз търся работа, че съм тежест вече на шефа.За Русе
24 годишен без пороци с чисто съдебно минало
Образование: Средно специално Техникум по Строителство
Стаж:
2г. в компютърна зала
1.5г в системата на Еврофутбол
8м бензиностанция
от година и половина съм в автоморга.
Умения .... компютри аудио видео техника, автомобили - мога и да зглобявам но за сервиз нямам достатъчно опит в зглобяването.Коректен честен стига и с мен да са такива.
Стаж:
2г. в компютърна зала
8м бензиностанция
Умения .... компютри аудио видео техника, автомобили - мога и да зглобявам но за сервиз нямам достатъчно опит в зглобяването.Коректен честен стига и с мен да са такива.

- SHTILL
- младши ентусиаст
-
- Кара: турбо дизел
- Мечтае да кара: би-турбо дизел
Колеги и аз търся работа (по възможност следобяд/вечер)
На 19 години съм, студент в НБУ (Информатика). Завършил съм техникум по ядрена електротехника (специалност микропроцесорна техника) . Имам книжка - имам и актове
Английски - на добро ниво, компютри - windows & linux
0889 281 911 - Влади или
vladi.p@mail.bg или скайп: tam_tara_ram
На 19 години съм, студент в НБУ (Информатика). Завършил съм техникум по ядрена електротехника (специалност микропроцесорна техника) . Имам книжка - имам и актове

0889 281 911 - Влади или
vladi.p@mail.bg или скайп: tam_tara_ram

- shadowstrike
- Потребител
-
- Кара: E34 520i M20
- Мечтае да кара: e28
Търся работа и аз .На 19 съм ,студент 1-ва година в ТУ-София.Завършил съм Механотехникум специалност машини и системи с ЦПУ сега продължавам да я изучавам в университета,имам малко опит в областа.Разбирам от AutoCad (правил съм доста машинни чертежи).Имам книжка от година с 1 акт зад гърба си.Справям се горе-долу с английския.Работил съм 1 лято само като хамал (мъкнех кухни
).Това е
Благодаря за отделеното време

- Любо /ba1_hu1/
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325 tds Touring
- Детайли за колата: < Дълга печка със собствено мнение >
Магазин за цветя и подаръци Top Flowers търси да назначи, на длъжност Цветар-Аранжор, момиче с опит в областта. Магазина се намира на бул. Свети Наум №29 Лозенец, за повече информация 0878 92 87 98. CV-та може да изпращате на lt_auto@abv.bg
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
И тук да се пробвам, че вече не знам къде... На почти 20 съм, от Русе, завършил Електротехникума, ама от тия неща хабер си нямам
Главно се интересувам от автомобили, имам известни познания за е30, е36. Като цяло си търся каквато и да е работа, стига да мога да я върша. Свободен съм по всяко време. Дано ми излезе късмета някъде, че работата е много зле в тоя град...
тел: 0895 850612
e-mail: daffydog@abv.bg

тел: 0895 850612
e-mail: daffydog@abv.bg
Колеги,някой ако може да предложи нещо във Варна да пише на лично.на 19 години съм с Б категория завършил електрообзавеждане на производството.уча в техническия във варна.работел съм в производствен цех и на частно съм карал бусчета Б категория.
Последна промяна di6eto на 21 Фев 2011, 13:18, променена общо 1 път
- shmundi87
- Фокусник
-
- Кара: на тройки още от ученик!
- Мечтае да кара: без да "прави"
Още един в клуба на безделниците
!!!!На 23години съм,от София,завършил ПГТЕ "Хенри Форд"(електрообзавеждане на автомобила),но за жалост нямам стаж по спецялността!Последните 3години карам всичко що е без ремарке-коли,бусове,самосвали,бордови!за контакти:0888 415 601,0878 415 600 или на Л.С! 

Ти си от мъжете които ce прибират от работа,пият една боза,смачкват някоя хлебарка,ударя си чи**я и въздъхвaт-'' омръзна ми този живот-алкохол,убийства и секс...
- kalinm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39
Търся Майстор с главно "М"за монтиране на газови инжекциони в Атина(Гърция).Ще се работи главно с (BRC.Lovato от последно поколение).Подходящите кандидати трябва да имат поне 5 години опит по специалността,както и да са компютърно грамотни(що се отнася до работа със софтуера на автомобила),да бъдат на възраст до 40 години,комуникативни и с желание за работа.Мързелите ги познавам от 300 метра.
Условията на работа са изключително благоприятни за работещите и ще бъдат съобщени индивидуално на всеки заинтересован,поне що се отнася до финансовата част.
Предлагаме осигурени квартира,заплата,осигуровки + бонуси за професионално и бързо свършена работа.
Моля,изпращайте колкото е възможно по-пълна работна автобиография по специалността на е-мейл
kalin.mitov@gmail.com ,като убезателно споменете коя е настоящата ви локация(в кой град живеете в момента) както и телефон за връзка.Владеенето на английски език е предимство,но не е задължително.Успех.
п.с.Няма да отговарям на лични по темата тук във форума,така че за връзка ползвайте посочения мейл.

Условията на работа са изключително благоприятни за работещите и ще бъдат съобщени индивидуално на всеки заинтересован,поне що се отнася до финансовата част.
Предлагаме осигурени квартира,заплата,осигуровки + бонуси за професионално и бързо свършена работа.
Моля,изпращайте колкото е възможно по-пълна работна автобиография по специалността на е-мейл
kalin.mitov@gmail.com ,като убезателно споменете коя е настоящата ви локация(в кой град живеете в момента) както и телефон за връзка.Владеенето на английски език е предимство,но не е задължително.Успех.
п.с.Няма да отговарям на лични по темата тук във форума,така че за връзка ползвайте посочения мейл.
Докато умните се наумуват,лудите се налудуват......
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
И аз търся работа, че съм тежест вече на шефа.За Русе
Стаж:
2г. в компютърна зала
8м бензиностанция
Работа на смени или тежка работа ни най малко ме притесняват.Работил съм по 16 часа смени и по 24 часови.Всичко зависи от заплащането.Транспорта не ми е проблем до всяка точка на града.Имам и други умения, но повече информация за това какво знам и какво не ... лс или очи в очи.
Стаж:
2г. в компютърна зала
8м бензиностанция
Работа на смени или тежка работа ни най малко ме притесняват.Работил съм по 16 часа смени и по 24 часови.Всичко зависи от заплащането.Транспорта не ми е проблем до всяка точка на града.Имам и други умения, но повече информация за това какво знам и какво не ... лс или очи в очи.

- nikolayned
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Сивата перла
- Мечтае да кара: Х6
Търся работа за гр.София , на 20г съм. Имам книжка кат. B,C,A , имам личен автомобил,В момента съм студент.Свобеден сам през седмицата от понеделник до петък. 0886 51 53 53 Николай.