Паранормални явления
Модератор: Общи модератори
Паранормални явления
Колеги, понеже днес ми е много натоварен ден изпълнен с огромно количество работа без достъп до компютър, реших да публикувам тази тема.
На някой случвало ли му се е нещо необичайно, ненормално? Мисля, че ще има интересни истории. Аз ще се разпиша по-долу.
На някой случвало ли му се е нещо необичайно, ненормално? Мисля, че ще има интересни истории. Аз ще се разпиша по-долу.
- akula
- младши ентусиаст
-
- Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
- Мечтае да кара: 850
- Детайли за колата: петица- хубавица
Re: Паранормални явления
разказа за 8цил е34 беше култов 

-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34
-БМВ е34
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
случвало ми се е - преди няколко месеца видях смислена тема във форума...
'Що бре, темата ще е доста интересна, поне лично за мен
Само ще помоля без измислици, че се губи ефекта

Само ще помоля без измислици, че се губи ефекта

- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
- Кара: ч
- Мечтае да кара: Countach през 80-те
Миналото лято видях нещо, което не мога да си обясня. Беше вечер, слънцето вече се беше скрило, но още не беше пълен мрак. Докато зяпах нещо през отворения прозорец, ярка светлина привлече погледа ми. Изглеждаше като много ярка падаща звезда (малко по-голямо и наистина ослепяващо), само дето не падаше, а си летеше хоризонтално. Движението беше много странно и нетипично - движеше се супер бързо, след което рязко спря, започна да свети още по-силно и да се движи бавно без да сменя посоката, и след това тръгна адски бързо и изчезна. Сигурно половин час съм стоял на прозореца с ей такъв поглед
но нищо друго не видях. Наблюдавах въпросното нещо от кв. Люлин, и ми изглеждаше все едно се движи над Горна Баня, или над Люлин планина, горе долу на такова разстояние.
Това съм го разказвал на няколко приятеля и никой не ми повярва. То и аз не вярвах на очите си..
ПП: Забравих да спомена, че "нещото" летеше доста ниско, горе долу на нивото на ТВ кулата на "Копитото".

Това съм го разказвал на няколко приятеля и никой не ми повярва. То и аз не вярвах на очите си..

ПП: Забравих да спомена, че "нещото" летеше доста ниско, горе долу на нивото на ТВ кулата на "Копитото".
Последна промяна sme666ko на 29 Яну 2011, 20:17, променена общо 1 път

- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
в новините ги има колкото ти душа сака
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
При мен редовно се случва,когато ремонтирам нещо по-слжно с повече възли и детайли ,след сгглабяне да останат части за още половин машина,но въпреки "излишъка" машинарията си работи без проблем с абсолютно всичките си функции

bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
sme666ko написа:Миналото лято видях нещо, което не мога да си обясня. Беше вечер, слънцето вече се беше скрило, но още не беше пълен мрак. Докато зяпах нещо през отворения прозорец, ярка светлина привлече погледа ми. Изглеждаше като много ярка падаща звезда (малко по-голямо и наистина ослепяващо), само дето не падаше, а си летеше хоризонтално. Движението беше много странно и нетипично - движеше се супер бързо, след което рязко спря, започна да свети още по-силно и да се движи бавно без да сменя посоката, и след това тръгна адски бързо и изчезна. Сигурно половин час съм стоял на прозореца с ей такъв погледно нищо друго не видях. Наблюдавах въпросното нещо от кв. Люлин, и ми изглеждаше все едно се движи над Горна Баня, или над Люлин планина, горе долу на такова разстояние.
Тва е Хан Соло и Сокола, над Люлин има космически светофар, там е спрял а силното светене е щото сигурно си е пуснал мигач, а пък бързото тръгване е се дължи на суб-космическия шпер и комп чипосан с атомен ускорител на елементарни частици(Ремуса му свети синьо)

и аз съм виждал подобно нещо в тоя район, ма не се интересувам особено какво е

- ///M fanatik
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: ///М
Лятото на 2010, малко преди рожденния ми ден ходих с колеги да поразходим моторите на Кантарджиево.След като се накарахме, тръгнахме да се прибираме (беше около осем ) и минах да заредя на бензиностанция Бултрак.Заредих си и излизам от бензиностанцията и тръгвам нагоре......да съм изминал 100 метра максимум и поглеждам в дясното огледало за обратно виждане и....мога да се закълна,че видях човек зад мен!! И имаше адски гаден поглед.От там като насуках масура и чак като влязох в града карах като хората.
P.S. Искам да кажа че всичко си ми е наред,не чувам гласове и нямам привидения и НЕ изключвам вариянта да е било игра на сенките или пречупена светлина!
P.S. Искам да кажа че всичко си ми е наред,не чувам гласове и нямам привидения и НЕ изключвам вариянта да е било игра на сенките или пречупена светлина!
Are you /// M enough ?
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
На балкана, като лежим на една поляна и гледаме звездите през лятото, често виждаме бързо преминаващи бели светещи точки, който променат скоростта си и изчезват. 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Аз съм чувал, че на представянето на "Москвич" небето внезапно се смрачило и децата наоколо започнали да плачат безпричинно...
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
По паранормално явление от това че Голф 2 стана най-бързата кола в България?
И аз не повярвах!

- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Huku написа:Аз съм чувал, че на представянето на "Москвич" небето внезапно се смрачило и децата наоколо започнали да плачат безпричинно...
не е безпричинно и на мене ми се ревеше като трябваше да го карам- с тия горни скорости...
А на представянето на опел предполагам децата са станали на прах, а небето е ръдясало

- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
///M fanatik написа:Лятото на 2010, малко преди рожденния ми ден ходих с колеги да поразходим моторите на Кантарджиево.След като се накарахме, тръгнахме да се прибираме (беше около осем ) и минах да заредя на бензиностанция Бултрак.Заредих си и излизам от бензиностанцията и тръгвам нагоре......да съм изминал 100 метра максимум и поглеждам в дясното огледало за обратно виждане и....мога да се закълна,че видях човек зад мен!! И имаше адски гаден поглед.От там като насуках масура и чак като влязох в града карах като хората.
ъъъ как зад теб бе мен-на мотора ли