Вярвате ли в зодиите?
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Вярвате ли в зодиите?
Вярвам
, защото като си прочета хороскопЯ за деня и после осъзнавам, че било вярно, гледам ето така
Както @((:BuKcu:)) спомена
Аз съм риби - кой от форума е същата зодия

Аз съм риби - кой от форума е същата зодия

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
((:BuKcu:)) написа:Вярвам още как. Всяка сутрин минавам поне през 5 сайта, за да си прочета зодията. В повечето случаи се случва точно така![]()
Дневният хороскоп е за зодията като цяло, не е индивидуален, за да кажете, че точно на вас днеска може да ви се случи.
За характеристиките на зодиите съм на 100000% убедена, че са верни и ако ги разбираш винаги можеш да познаеш човекът срещу теб каква зодия е![]()
Отделно много искам да ходя на астроложка да ми каже какво да очаквам
Алена като чете такива мнения и мед и капе на сърцето!
Правел съм се на оргинален като свалям някое гадже да и гледам на ръка ...
Очаквате любов но в момента се колебаеш ,на кръстопът си , проблеми в семейството и малък проблем със парите ...
мине 1-2 седмици и ми вика -ей, всичко ми позна ,айде пак да ми гледаш.
Много хляб има в тези работи ....много наивен народ!
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
Едно време хората са вярвали, че земята е плоска, че Слънцето е Господ, но с времето сме разбрали много неща за света. Същата работа е и с зодиите, но наивните продължават да си вярват...
Зодиите са прекалено обобщени характеристики. Вярвам в астрологията, като наyка, според часа на раждане са ми правили много точен хороскоп. И като допълнение ще напиша, че се привличам и разбирам най много със зодии, които са напълно несъвместими с моята, като чета хороскопите.. 

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Сега остава да се пусне и тема "Каква зодия сте?" 

Si non confectus, non reficiat.
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Може и да има някоИ съвпадения в цялостните характеристики, но да се осланя човек изцяло на това при запознанството си с някого... и да мисли, че знае нещо занего само защото му е чел характаристиката на зодията, си е направо пълен смях. Хората са различни, може и да имат някой дребли прилики според зодиите, но те са по-скоро несъществени... и не трябва да влияят на мнението ни за даден човек.
Винаги съм си падал от смях, като се запозная с момиче, след 5-10 дни примерно тя като ме пита коя зодия съм, казвам и ... и тя: Ооо, аз с лъвове се разбирам...
Вие сте такива, такива и такива...
Че и помнят, описанието на всяка задия, коя зодия с коя се разбира, защо е така, защо не е така и т.н.
Колко четене е това... струв ами се, че енергията за това би могла да се впрегне в нещо далеч по-креативно.
А с дневните хороскопи... на 50-60% от нещата можеш да си го нагодиш според твоето ежедневие...
Нещата по-скоро зависят от нас, какви сме, как сме възпитани, какви сме като хора и т.н.
А не кой, на коя дата е роден и т.н.
П.С.
За колегата, който спомена, че скорпионите са отмъстителни, а лъвовете важничели...
Баща ми е скорпион и е най-неотмастителния човек, когото познавам.
Аз съм лъв... и съм много далеч от това, което си споменал за зодията.
Винаги съм си падал от смях, като се запозная с момиче, след 5-10 дни примерно тя като ме пита коя зодия съм, казвам и ... и тя: Ооо, аз с лъвове се разбирам...

Че и помнят, описанието на всяка задия, коя зодия с коя се разбира, защо е така, защо не е така и т.н.
Колко четене е това... струв ами се, че енергията за това би могла да се впрегне в нещо далеч по-креативно.
А с дневните хороскопи... на 50-60% от нещата можеш да си го нагодиш според твоето ежедневие...
Нещата по-скоро зависят от нас, какви сме, как сме възпитани, какви сме като хора и т.н.
А не кой, на коя дата е роден и т.н.
П.С.
За колегата, който спомена, че скорпионите са отмъстителни, а лъвовете важничели...
Баща ми е скорпион и е най-неотмастителния човек, когото познавам.
Аз съм лъв... и съм много далеч от това, което си споменал за зодията.

E34, E38
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Скорпионите не са отмъстителни, те просто имат невероятна памет.
Иначе най забавния хороскоп, който съм чела е ето тyк: http://www.sibir.bg/blog/mrRavkata/?blogPage=blogPreviewArticle&artID=297639
За съжаление оригиналния сайт от където са взети, не ми се отваря...

Иначе най забавния хороскоп, който съм чела е ето тyк: http://www.sibir.bg/blog/mrRavkata/?blogPage=blogPreviewArticle&artID=297639
За съжаление оригиналния сайт от където са взети, не ми се отваря...

Zagy написа:Кой каза нещо лошо за скорпионите?

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

-"Г.не, Вие сте пили...!?
-Кво "пили"ма, АЗ СЪМ ЛЪВ!!!"

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
Някои неща в характеристиката на моята зодия съвпадат странното е,че някои неща съвпадат и с друга зодия.Роден съм на 21 септември - Дева,а след 22 септември са Везни,но както някои колеги и аз съм на мнение,че датата на която сме родени не е от толкова голямо значение 

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Greaddy написа:Някои неща в характеристиката на моята зодия съвпадат странното е,че някои неща съвпадат и с друга зодия.Роден съм на 21 септември - Дева,а след 22 септември са Везни,но както някои колеги и аз съм на мнение,че датата на която сме родени не е от толкова голямо значение
Напълно нормално е в такива ситуации. Аз съм на 22.12, първият ден от Козирога, но според някои хороскопи Козирога започва след 12ч. наобед на 22.12, а аз съм родена в 9.30 сутринта и според различните хороскопи спадам към Стрелец. Затова хората родени на "кръстопът" между две зодии, взимат и от двете.
Последна промяна ((:BuKcu:)) на 30 Яну 2011, 21:17, променена общо 1 път
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
На хороскопи твърдо НЕ вярвам, но пък странно как написаното тук е достатъчно близо до истината: http://www.sibir.bg/blog/mrRavkata/?blo ... tID=297640
- KristianSS
- Потребител
-
- Кара: BMW 318D
Просто един нужен за всекидневието начин да се почувсваш по значимо !
49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4