Паранормални явления
Модератор: Общи модератори
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
Re: Паранормални явления
kemakozeE36 написа:(bubsa) написа:Huku написа:сериозно - като се наелектризира обстановката вкъщи апаратурата дава грешки и ме хваща ток даже и от тоалетната хартия
Малеее сигурно е много гадно да те парне тока по...
Тва е с цел обезкосмяване, а по-гадно е оно миризливото да цопне у водътъ и да ти оплиска гърбо![]()
Кара те да подскачаш като девица на тоалетната чиния!

- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
- Кара: ч
- Мечтае да кара: Countach през 80-те

- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
http://www.mb7.org/play/195143/%D0%BC%D ... 0%BD%D0%BE
Е това е готино, между другото в много села по наши земи се срещат такива явления, даже имаше навремето за Старо Стефаново, но не мога да го открия как чужденци купували и реставрирали къщи там и след това изчезвали безследно и още много други мистерии.
Е това е готино, между другото в много села по наши земи се срещат такива явления, даже имаше навремето за Старо Стефаново, но не мога да го открия как чужденци купували и реставрирали къщи там и след това изчезвали безследно и още много други мистерии.

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
За първи път чувам това за Старо Стефаново. От там минавам всеки уйкенд 2 пъти 

Последна промяна Kroki на 31 Яну 2011, 1:44, променена общо 1 път
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Преди рождение ми ден вкъщи се случват някакви аномалии. Като да се пуска водата в банята или да се светват лампите. Аз се сбълсках с това миналата година, наще само ми бяха казвали, разбира се нямаше кой да вярва. Докато миналата година не се убедих сам виждайки как 2 пъти се свтка лампата в стята при положение, че бях сам...Имам и една история от копитото която ми я разказа и една приятелка...
- Kroki
- Дон Кроки
-
Айде разказвайте де, всеки вика има една история и не казва.. 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Пу ! Най-накрая каза за пускането на водата,в другата тема ти писах 4 пъти,даже май и ЛС ти бях писал,така и не отговори. 

- NaKi4_pZ
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i & 520i
Преди около 8 месеца отиваме с приятели в двора на едно училище и вървим 6 човека по двама един до друг(като първокласници хах)И в далечината,около 15-20 метра,има 6 дървета,по 3 в редица като всяко дърво е с ширината на човек.Вече беше започнало да се стъмва и съвсем ясно видяхме как жена с дълга бяла рокля съвсем спокойно премина от едната редица дървета към другата и сякаш се скри зад едно от тях.С тоя пич с който вървях си казахме,че сигурно пак се е*ът там и продължихме като тези пред нас и те се засмяха.Като приближихме нямаше абсолютно никой там.Нито жена,нито мъж,нито рокля.Това го видяхме 4 човека и никой не можа да си го обясни.Седяхме около 1 час и не видях да мръдне нищо около тези дървета.Доста пъти съм се опитвал да си спомня точно как изглеждаше жената,но съм сигурен,че не ходеше,а сякаш левитираше.Какво беше и къде отиде-не знам,но е факт,че от тогава не съм влизал в двора.Едва съм се пребрал до нас

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
DanielzZz написа:Пу ! Най-накрая каза за пускането на водата,в другата тема ти писах 4 пъти,даже май и ЛС ти бях писал,така и не отговори.
Не съм видял...

Иначе за копитото една вечер преди години, зимата, се качвам с един приятел да покарам. Беше към 2 преез ноща и около - 15 градуса, нямаше никакви коли на пракинга. Качваме се на беседката и моя приятел ми вика "има някой при дърветата", не му обърнах внимание и той го повтори няколко пъти. Реших да погледна и наистина имаше човек там със сиво яке и шапка гледаше към нас, побиха ме тръпки...поставих рокорд от копитото до бояна...

- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Мен преди около 4 години ми се случи да се видя на гробището.В смисъл такъв, че от надежда към обеля се прибирах и минах напряко през една от алеите на гробището на бакърена.Беше лятото и беше много горещо дори и вечерта и затова и реших да се разходя, обаче не обрнах внимание, че беше пълнолуние(всичко е научно доказано, но аз го разбрах по-късно
)та както си вървя и се обръщам наляво(срещу луната точно) и виждам моя силует със зеленикава светлина като фон, а самия силует беше в черно и все едно в огледало, каквото направя аз, това правеше и видението.Това беше момента, в който едва ли не ми побеляха косите и останалото разстояние до нас го взех за норматив
, а то какво се оказало това, което съм видял е било изпарение на фосфор или нещо такова беше , което като застанеш срещу лунната светлина или дори и срещу лампа виждаш собственото си отражение.По някакво предаване го даваха това по повод как някакъв старец го видял същото и получил удар, та тогава ми стана леко смешно, ма като си спомня на място как изтръпнах.... гадно 

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Миналото лято съм на гости на най-добрия си приятел в Панчарево. Живее в една вилна зона "Градище" там се намира няква доста голяма изоставена сграда не знам какъв й е случая. Оградена е цялата вътре е пусто всичко е изпочупено , мизерия. Бяхме се събрали една дружина кътили и в 2 часа през ноща решаваме , че ще влизаме вътре. Прескочихме оградата , пробихме си път през тревата и влезнахме през един счупен прозорец. Пускаме фенерите и се спряхме на едно място. Чуваше се някакво ехтене вътре , доста странно , но предполагам нормално за подобен тип сгради хаха. Решихме да се поразходиме навътре из етажите , но така и не стигнахме до 2-рия. Точно до стълбите имаше един голям прозорец , който разделяше 2 помещения. Незнайно как , но този прозорец се пръсна на сол , когато минахме покрай него ей така от нищото
след , което не е нужно да казвам , че от 8 човека 9 се бяхме посрали
и излетяхме с нечовешка скорост от сградата. Интересното , което ми е останало в съзнанието, как подобен тип стъкло се пръсна на сол , а не се счупи като обикновено стъкло на парчета и какво го накара да го направи. 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- Kroki
- Дон Кроки
-
bivola написа:..
Разкажи историята и за крадеца у вас и баща ти

Kroki написа:bivola написа:..
Ахахахаха, дето за малко да убие горкия човечец с бухалката ли

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
uCnaHeTcA написа:Kroki написа:bivola написа:..
Ахахахаха, дето за малко да убие горкия човечец с бухалката лиМного се смях на нея история, зае*и
![]()
Тая е от най - паранормалните

Хаха с това ще ме запомните вие

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- BlacK-EviL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бавно 32?и цупе
- Мечтае да кара: е92 м3 цупе
uCnaHeTcA написа:сЕтих се... Вечер... С приятелката ми се разхождахме из града, както обичайно... И по едно време ми се причува, че звука от СД-то се усилва... Ми може нещо радио-честотата да не е добре, викам си... или аз да не съм чул... Продължаваме си разходката с колата... След 15-20мин тъкмо спирам, за да си купя цигари и радиото видимо се усили пак с 1 нагоре![]()
Нито сме си доближавали ръцете, нито нищо
(Това преди около месец)
Друга случка... Има едни манастири до Русе... В едно село Басарбово... Има си и паркингче, беседки, ала-бала... Та отново късно вечер, джан-джум няма, ние сами в колата... Говорим си, слушаме музичка... Всичко точно... По едно време се чува някакъв шум отзад (не мога да го интерпретирам)... Обичайното - мислех, че ми се причу, но се огледах - никой няма... След 10тина минути - същия шум, дори по-силен
![]()
Идваше някъде зад колата
Спогледахме се с приятелката ми и казахме, че преди малко пак го чухме
И 1 минута не изчаках повече и драснах
Като запалих фаровете - нищо не се виждаше, ни кола, ни човек, ни нищо... А там не е, като да не е страшничко към 1-2-3 през нощта
![]()
(Това преди два-три дни, мисля)
+1
преди 2 месеца някаде на същотото място около 2ч през ноща , лека музичка с мойта сме в колата , по едно време нещо шум отзад (туп). викам си сторило ми се е след извесно време пак (туп) все едно някой ми хлопна багажника оглеждам се нищо излизам навън няма никой... ?!? поседяхме още малко аз вече на щрек .... (туп) ееее не паля задна и дим да ме няма