Микрослушалка за преписване!
Модератор: Общи модератори
62 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Re: Микрослушалка за преписване!
angel_lalov написа:абе секи така говори!ама не е така!
в случая не говоря, а знам...
и аз не сядам да чета и т.н., но пък да давам пари за слушалки, след това да записвам или да ангажирам някой да ми диктува... абе вие нормални ли сте ве хора?
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Feanor написа:bum_bum написа:Слушалки да искаш. Но най-добре наистина седни се подготви, че такива слушалкаджии като обявим интервю за работа много си личат. И като му зададеш елементарен въпрос свързан с това, което е учил и за което кандидатства за работа гледа като насран, щото няма кой да му диктува по слушалката.
И аз това му обяснявам, обаче хлапето не иска съвети, иска си дребния тарикатклък. То си му личи и по правописа.
Да ама ше има диплома от Ониверситета в Сфищов, а ти ше бачкаш като лут...
- Vantage
- Потребител
-
- Кара: ..
- Мечтае да кара: M, M, M, M.....
Лалов, Станимир да не се прави на луд, ми да ти дава неговите. 

...there is no replacement for displacement...
- angel_lalov
-
-
- Кара: е36 318ис М-пакет
- Мечтае да кара: e30 V10
ще я даде!тя ми трява само за поправката!а тука сички почнаха да се правят на голямото добро утро!
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
angel_lalov написа:ще я даде!тя ми трява само за поправката!а тука сички почнаха да се правят на голямото добро утро!
Знаеш ли кое е смешното? Точно те ти дават най-добрите съвети. А ти дори не можеш да го оцениш. Хвърляш повече усилия за да излъжеш на изпита (или каквото там имаш), отколкото биха ти трябвали за да си го вземеш честно. Че какво пък... троши си главата, щом те влече.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- angel_lalov
-
-
- Кара: е36 318ис М-пакет
- Мечтае да кара: e30 V10
Feanor написа:angel_lalov написа:ще я даде!тя ми трява само за поправката!а тука сички почнаха да се правят на голямото добро утро!
Знаеш ли кое е смешното? Точно те ти дават най-добрите съвети. А ти дори не можеш да го оцениш. Хвърляш повече усилия за да излъжеш на изпита (или каквото там имаш), отколкото биха ти трябвали за да си го вземеш честно. Че какво пък... троши си главата, щом те влече.
Като не познаваш хората и незнаеш ква е причината да не съм си зел изпита що говориш?ама не мисля че трябва да е казвам тук!
- KristianSS
- Потребител
-
- Кара: BMW 318D
Като бях студент, пусклах дългата коса и слгах едната слушалка от хендсфриито , а другата слушалка я бях направил неактивна.Интересното беше че момичетата ги караха да си връзват косите, докато аз бях с прическа тип ЕМО, но поуката от това ми преписване беше, че неискарах нито една 6-ца и на държавния трябваше да уча целия матерял отначало !!!! По добре седни и отдели 2 часа . 

Ето тука е истината: http://microslushalka.eu/
Има под наем най-новите устройства
Има под наем най-новите устройства

- kalkana
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci
KristianSS написа: По добре седни и отдели 2 часа .
Ех, то ако 2 часа вършеха работа, щеше да е много хубаво

Ей това е най-доброто за момента и няма начин да се забележи.Цената също е добра http://www.ghost-bg.com/

СРС-тата са нявсякъде

ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Boyadjiev написа:Само гледай да не попаднеш в зала където има заглушители ( В Софийския има такива, до колкото знам от колеги студенти )
В ТУ-София "ортопедите" с пеленгаторите директно ги разобличаваха слушалковците

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Alpina_fanatic
-
-
bum_bum написа:Но най-добре наистина седни се подготви, че такива слушалкаджии като обявим интервю за работа много си личат. И като му зададеш елементарен въпрос свързан с това, което е учил и за което кандидатства за работа гледа като насран, щото няма кой да му диктува по слушалката.

В ТУ-София нещо им се издръвчиха за ловенето на микрофонисти и тая година нямаше проверки и заглушавания.

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Как ли съм се дипломирал едно време, кога нямаше слушалки, микрофони и т.н. джаджи на техниката.... А нямам нещо впечатления от днешните учащи, че изобщо нещо научават и могат да го ползват. За сведение, идват при мен на стаж. И какви съм ги слушал .... Да спирам, че станаха много точките.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
62 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5