Помощ наводни ми се колата
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- el lobo
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E46 320D
- Мечтае да кара: 850
Re: Помощ наводни ми се колата
здравейте аз имам следния проблем :
под шофъорската стелка е мокро (мисля че няма значение дали колата се движи или стои на място) , мисля си че е оплътнение на вратата , но в същото време парното ми се струва много слабо и се чудя дали не е радиатор на парното .Какви са симптомите за радиатор на парното , след като нивото на антифриза ми изобщо не пада - поплавъка си стои така .Остана само да видя течността дали е мазна като антифриз или си е чиста вода
под шофъорската стелка е мокро (мисля че няма значение дали колата се движи или стои на място) , мисля си че е оплътнение на вратата , но в същото време парното ми се струва много слабо и се чудя дали не е радиатор на парното .Какви са симптомите за радиатор на парното , след като нивото на антифриза ми изобщо не пада - поплавъка си стои така .Остана само да видя течността дали е мазна като антифриз или си е чиста вода
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Тече ти от шумоизолацията под кората на вратата!
- el lobo
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E46 320D
- Мечтае да кара: 850
дано да е това че почнах с филмите за радиатор на климатика , но пък парното нещо духа слабо , там явно има друг проблем или аз нещо съм се сбъркал вече....
- armagedon01
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 D "01, E90 320 D" 07
Аз също имам подобен проблем - от някъде влиза вода /не много, леко става влажно/ в жабката, която е при пасажера. Някой има ли идея от къде идва тази влага???
- The Edge
- младши ентусиаст
-
- Кара: тъжно друга марка :(
- Мечтае да кара: Пак BMW
armagedon01 написа:Аз също имам подобен проблем - от някъде влиза вода /не много, леко става влажно/ в жабката, която е при пасажера. Някой има ли идея от къде идва тази влага???
Имаше доста теми за "пробойни" и течове - на първо време виж под предния капак отводнителните канали дали не са се запушили и виж уплътненията, ако има кабели който влизат в купето. Аз например имам такива за алармата ... (на това място стой печката, ако имаш такава ) но при всеки случай гледай да локализираш проблема, че в жабката има бушони и релета все пак

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Колегата над мен го е казал най-добре.
Пиши в търсачката "пробойна", чети и отстранявай проблема.
Пиши в търсачката "пробойна", чети и отстранявай проблема.
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3