"Стъпки в пясъка"...TILT... и новите български филми!
Модератор: Общи модератори
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: "Стъпки в пясъка"...! Новият български филм.
Аз си мисля , че БГ киното трябва да се ориентира към комедията , не към драмата . Един забавен филм (като МЛ) винаги се приема много по-добре от драма , най-вече в леко изстрадалата България . Вярвам , че повечето хора са достатъчно натоварени с проблеми за гледат тежки филми .
хубав или лош, задължително ще го гледам! Толкова тъпи американски филми съм гледал, че ще си дам парите с удоволствие на БГ
acho.rs написа:Аз си мисля , че БГ киното трябва да се ориентира към комедията , не към драмата . Един забавен филм (като МЛ) винаги се приема много по-добре от драма , най-вече в леко изстрадалата България . Вярвам , че повечето хора са достатъчно натоварени с проблеми за гледат тежки филми .
мисия лондон, не е толкова забавен, той е реален! Трагичен е за съжаление, доста тъжен!
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Така хубаво говорите, че ще ме навиете и мен да отида след 100г на кино

Много като тебе вече плакаха ...
Вчера го гледах на кино филма. Определено си заслужава да се гледа!!!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Дадох своята лепта!
не казвам ,че е лош! даже е добър! но просто...! не знам как да го обясна. някакси нещо му липсва. съжалявам ,адашче! личи си ,че е правен с малко пари. историите са като налепени. иначе носталгията от онова време хваща за гърлото ,иван бърнев/естествено/ играе добре,титова е страхотно попадение и е много естествена и готина/ с изключение на чушките
/ ,асен е себе си- нищо ново,рахал праска ебати английския... ! но някакси филма просто не е ...,отново тва ,което очаквах. сори , БГ-кино.
не! филма трябва да се гледа! може би неправилно обясних! но просто очаквах повече! личи му ,че е направен с 500хил изпросени лева от Веждито,личи му ,че е сякаш правен от ентусиасти ,а не от про-та, личи ,че е български ,бе има опит ,има насока и напън, но явно има да чакаме още...!
което означава ,че няма да ида да гледам ТИЛТ и евентуално ще ида да гледам ЛОВ.НЕТ но евентуално.
не казвам ,че е лош! даже е добър! но просто...! не знам как да го обясна. някакси нещо му липсва. съжалявам ,адашче! личи си ,че е правен с малко пари. историите са като налепени. иначе носталгията от онова време хваща за гърлото ,иван бърнев/естествено/ играе добре,титова е страхотно попадение и е много естествена и готина/ с изключение на чушките

не! филма трябва да се гледа! може би неправилно обясних! но просто очаквах повече! личи му ,че е направен с 500хил изпросени лева от Веждито,личи му ,че е сякаш правен от ентусиасти ,а не от про-та, личи ,че е български ,бе има опит ,има насока и напън, но явно има да чакаме още...!
което означава ,че няма да ида да гледам ТИЛТ и евентуално ще ида да гледам ЛОВ.НЕТ но евентуално.
- zxsport
-
SKISA написа:Дадох своята лепта!
не казвам ,че е лош! даже е добър! но просто...! не знам как да го обясна. някакси нещо му липсва. съжалявам ,адашче! личи си ,че е правен с малко пари. историите са като налепени. иначе носталгията от онова време хваща за гърлото ,иван бърнев/естествено/ играе добре,титова е страхотно попадение и е много естествена и готина/ с изключение на чушките/ ,асен е себе си- нищо ново,рахал праска ебати английския... ! но някакси филма просто не е ...,отново тва ,което очаквах. сори , БГ-кино.
Радвам се, че все още има фенове на български продукции (като теб) но ще си позволя да изразя мнение за И.Христов като театрален деец ... режисьор, артист и .... "човек-оркестър" - ами той е уникален, КЛАСИ над останалите - пример - в постановката "Дядо Коледа е Боклук"!, Коцето Калки и Дони играха отлично, но бледнееха до И. Христов ... на 8-ми февруари (преди 3 - 4 дни) гледах "Завещанието на целомъдрения женкар", постановка на И.Христов (той не участваше) и много ми допадна!
Във филма от темата, човека е снимал в различни държави, с малко (недостатъчно) пари и ... с предимно наши артисти ... и все пак е постигнал нещо ...
И аз се разочаровам редовно от БГ филми и театрални постановки, но продължашам да "ходя и гледам" ...
- SKISA
-
-
има един много стар лаф на големите фотографи! няма добър кадър, който трябва да бъде оправдаван....! за всичко важи ,не само за снимането. почнеш ли да викаш: "ма са то ,понеже тогава нямах статив, и то слънцето малко и таааамъъън да щракна и мацката мръдна...." е извинявай! гледал съм "дядо коледа е боклук" и ми хареса много. ивайло е много добър, но тук говоря за този филм. и за съжаление ще му се наложи да каже много оправдания ,покрай снимането! отишъл е в щатите-хубаво! ма освен страхотното попадение с рахал е малко безсмислено тва ходене и е повече командировка на екипа и да видят статуята на свободата ,отколкото смислено за филма. а и рахал съм сигурен, че щеше да си дойде за да снима тук.
няма някакси душа филма-тва е проблема. хубав е ,от хубави и талантливи хора е направен, но липсва нещо...! асен цял живот ли ще играе едно и също!!?!? ми да ме изненадат ,бе! да му дадат роля на страдащ, на слаб, не само некви пичовски . титова е много сладка. натурална и истинска . има обаче места ,за всички се отнася ,където куцат. и се усеща! сори! яд ме е и искам да не е така ,но за съжаление световните гиганти взимат толоква пари и само името му ,че участва прави бюджета с 20-30млн долара повече ,но просто си ги заслужават.
няма някакси душа филма-тва е проблема. хубав е ,от хубави и талантливи хора е направен, но липсва нещо...! асен цял живот ли ще играе едно и също!!?!? ми да ме изненадат ,бе! да му дадат роля на страдащ, на слаб, не само некви пичовски . титова е много сладка. натурална и истинска . има обаче места ,за всички се отнася ,където куцат. и се усеща! сори! яд ме е и искам да не е така ,но за съжаление световните гиганти взимат толоква пари и само името му ,че участва прави бюджета с 20-30млн долара повече ,но просто си ги заслужават.
- GeorgiMarinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: F80 M3 Competition
- Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT
"Видя ли бе, иска се кур, а не разговори по телефона" 

- sapio
- младши ентусиаст
-
- Кара: бензинояд
acho.rs написа:Аз си мисля , че БГ киното трябва да се ориентира към комедията , не към драмата . Един забавен филм (като МЛ) винаги се приема много по-добре от драма , най-вече в леко изстрадалата България . Вярвам , че повечето хора са достатъчно натоварени с проблеми за гледат тежки филми .
Ей точно това е истината. Докато му гледах трейлъра, не стъпки в пясъка, а в депресията направих. Поне аз не съм фен на драмата, но може би има хора, които нямат свои проблеми и им трябва с нещо да се товарят.
- SKISA
-
-
аз най-много разчитах точно на стъпки в пясъка ,но не ми се получи. тилт дори и на трейлър нещо не ме глабва и ще чакам лов.нет да ида да гледам. проблема е ,че наистина им дават малко пари ,но пък и те ,точно по социалистически ,играят точно ,колкото им плащат....
Аз па съм оптимист. До преди година-две-три никой не си мислеше, че ще има БГ кино.. А сега има. Капка по капка и вир, нали..
И предпочитам да дам за бг филм някой лев, отколкото за чужда боза.
па за тилт брат ми каза, че има голи цици
И предпочитам да дам за бг филм някой лев, отколкото за чужда боза.
па за тилт брат ми каза, че има голи цици

what a helluva ride
- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
Не ми хареса филма!Даже честно да си каже съжалявам че го гледах.Не знам за вас, но на мене ми писна да гледам разни депресиращи филми за прехода - знам че е било годно, преживял съм го и искам да го забравя и не е нужно да ми го напомня всеки един нов БГ филм....

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Аз пък много се радвам, че почнаха да правят БГ филми, за които да се проявява интерес! "Стъклен дом", "Мисия Лондон", "Тилт", "Лов.нет", "Стъпки в пясъка", "Източни пиеси" са достатъчно красоречиви доказателства. Може да не са с бюджетите и сценариите на някой американски филм/продукция, но самият факт, че се опитват нашите да направят нещо е достатъчно. Все пак се опитват да акцентират върху това, какво се случва в България или какво се е случило. Гледах трейлъра на "Лов.нет" - емии... това си е самата истина, това се случва. "Мисия Лондон" пък е доста забавно филмче, очаквах повече, но и това което е - пак е добре! Ами "Стъклен дом"?! Всеки понеделник съм лепната за телевизията, а мисля, че бях чела че по време на сериала БТВ отчитат най-много гледаемост.
Абе подкрепяйте БГ киното! По-добре 10лв за БГ филм на кино, отколкото за поредната американска боза!
Абе подкрепяйте БГ киното! По-добре 10лв за БГ филм на кино, отколкото за поредната американска боза!
- SKISA
-
-
а бе то сичко много хубаво да подкрепяме ,то сега в ловеч и некви коли ще правят, ма я си земи такава и върни 7цата?!?!? заеби ти такова подкрепяне! са аз също подкрепям, ма да ме извиняват, ма пачино ,де ниро, клайв оуен, джак никълсън са от друга планета тия актьори ,спрямо нашите момчета и момичета. така че аз ще си гледам американски продукции ,чат-пат ще ходя и на български и като почнат да ме грабват и те ще ходя още по-често....