Преброяване 2011-та
Модератор: Общи модератори
- King Nothing
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525d '02
- Мечтае да кара: подводница
Re: Преброяване 2011-та
Anfiro написа:Ogi написа:а някой успя ли да се регистрира в тъпия им сайт?
2 регистрации си направих и още си чакам имейлите...
Представа си щом не можеш да се регистрираш к'ва е "data security"...
Сигурно пощенския им сървър е блеклистнат в половината Интернет... Аз 3 регистрации с 3 различни меила пробвах - не ме огрява...
Иначе предпочитам да си дам данните "онлайн", от колкото да са на хвърчащо листче, което ще се подмята от лелка, на лелка и от папка на папка неопределено време и пред неопределен брой погледи. Те после пак ще ги препишат и пак ще ги има в електронен формат данните.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
че то тая анкета-преброяване е малко...ориентирана към айдуците-колко телевизора,доходи и тн ала бала неща,това не ги интересува,нали трябва да се преброят хората а не телевизорите,освен това след подмяната на личните карти-ми ето ти преброяване...
Ше ме глобат-ма как ше стане точно,нали трябва да им дам некакво име,едва ли преброитела ше запише името ми така -"Чшшш,бегай бързо бе олигофрен"
Ше ме глобат-ма как ше стане точно,нали трябва да им дам некакво име,едва ли преброитела ше запише името ми така -"Чшшш,бегай бързо бе олигофрен"
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
Е.Димитров написа:Ше ме глобат-ма как ше стане точно,нали трябва да им дам некакво име,едва ли преброитела ше запише името ми така -"Чшшш,бегай бързо бе олигофрен"
е за тва говорех...
а доколкото разбрах това преброяване има за цел да преброй освен хората, жилищния фонд и МПСтата...

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
аз просто съм поразен от невероятната анкета която "блестящите умове" са създали...
най-вече ме порази факта че никаде "Туризма" не присъства като отрасъл във въпросника с месторабота...
все пак отдолу в празното поле им написах че са ИДИОТИ
най-вече ме порази факта че никаде "Туризма" не присъства като отрасъл във въпросника с месторабота...
все пак отдолу в празното поле им написах че са ИДИОТИ

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Convertible написа:Е.Димитров написа:Ше ме глобат-ма как ше стане точно,нали трябва да им дам некакво име,едва ли преброитела ше запише името ми така -"Чшшш,бегай бързо бе олигофрен"
е за тва говорех...
а доколкото разбрах това преброяване има за цел да преброй освен хората, жилищния фонд и МПСтата...
Te ako броят мепесетата,да земат да преброят първо дупките и да има графа-колко пари дадохте за ремонт на мепесетата,сградният фонд е още по-лесно да се преброи,във всички общини имат бройката,искат да преброят състоятелността на гражданите и после да излезат управляващите и да кажат че има повече телевизори от при гадните предишни и че след кат толкова телевизори има,редно е да влезе данък телевизор,щото бнт немали пари,а че никой не си спомня вече кои са тея "бнт" е друг въпрос...
Бе миналото преброяване дойде една госпожица и ме пита за разни неща,как не я лъзнах сексуално-не разбрах,а ми дойде на крака

- mitrax
- ентусиаст
-
- Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
- Мечтае да кара: ///M
не знам как е по другите европейски държави , но да ме питат имам ли и колко телевизори и компютри
дограми и слънчеви колектори
, кола и дали пътувам с нея на разбота ..
най ще е забавно като излезнат статистиките и ни рече Бойко че сме по богати от тея в Италия и Франция , и ще го делкарира даже пред евопата че видиш ли , сме по добре от половината еврпейки членки
ужас ... аз пиша че нямам комп , нямам изолация , нямам дограма и колектори , не се огрявам , кола имам но ходя пеша на работа (то това ако е кола по евопейските разбирания - 93г.
)

най ще е забавно като излезнат статистиките и ни рече Бойко че сме по богати от тея в Италия и Франция , и ще го делкарира даже пред евопата че видиш ли , сме по добре от половината еврпейки членки

ужас ... аз пиша че нямам комп , нямам изолация , нямам дограма и колектори , не се огрявам , кола имам но ходя пеша на работа (то това ако е кола по евопейските разбирания - 93г.

- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
И двата им сървъра са мъртви цял ден днес.
Май някой пак е усвоил едни пари и ще се броим по местоживеене като в 19 век.
Май някой пак е усвоил едни пари и ще се броим по местоживеене като в 19 век.
Touring & windsurf club
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Ааа кво е тва преброяване, че на мене не ми се отваря сайта и аз що не знам
. Някакво стататистическо ли е ?

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
ЗАКОН ЗА ПРЕБРОЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО И ЖИЛИЩНИЯ ФОНД В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2011 Г.
Обн. ДВ. бр.39 от 26 Май 2009г., изм. ДВ. бр.100 от 21 Декември 2010г.+
Ако не ти се отваря сайта виж ДВ онлайн
Обн. ДВ. бр.39 от 26 Май 2009г., изм. ДВ. бр.100 от 21 Декември 2010г.+
Ако не ти се отваря сайта виж ДВ онлайн

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
И колко време трае тва преброяване?
Вчера слушах, че са наели или де да знам, но са били 90-95 хил преброителя..тва бати разхищението на кинти.
Мен ако ме намерят може да ме глобят, ако могат. Не стига, че ми имат отпечатъците и всичко ми ся ще харчат некви излишни кинти...
Вчера слушах, че са наели или де да знам, но са били 90-95 хил преброителя..тва бати разхищението на кинти.
Мен ако ме намерят може да ме глобят, ако могат. Не стига, че ми имат отпечатъците и всичко ми ся ще харчат некви излишни кинти...
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
Голямо реване. 15 мин след регистрацията си получих паролата на мейла, след още 15 минути бях готов. Кво сте дигнали гюрултията тука не мога да разбера. Ако смятате, че наличието на телевизор, пералня и компютър ги считате за лукс в XXI век, не ги споменавайте.
п.с. При последното преброяване помня като идваха в къщи в Нова Загора броиха и колко кокошки гледа баба ми (лека и пръст). Женицата така и не доживя налагането на "данък кокошка"
Разбирате ми намека...
п.с.2. А тези, които се вайкат за защитата на личните си данни - за Бога, нямате престава на колко много места ги има личните ви данни, далеч по-незащитени от сървъра на преброителите. Всички сме на флашки, ей!

п.с. При последното преброяване помня като идваха в къщи в Нова Загора броиха и колко кокошки гледа баба ми (лека и пръст). Женицата така и не доживя налагането на "данък кокошка"

п.с.2. А тези, които се вайкат за защитата на личните си данни - за Бога, нямате престава на колко много места ги има личните ви данни, далеч по-незащитени от сървъра на преброителите. Всички сме на флашки, ей!

Последна промяна theraven_nz на 01 Фев 2011, 16:43, променена общо 1 път
---
- hangman
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Z3 3.0
Айде и аз се преброих... набързо
.

Horse-power is how fast you hit the wall...
Torque is how far you take the wall with you.
Torque is how far you take the wall with you.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
И ние.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Ако не ме кефи няма как да не го спомена,
Чл. 35. (Изм. - ДВ, бр. 100 от 2010 г.) Лице, което не предостави на преброителите данните по чл. 6 - 8 или предостави неверни данни, се наказва с глоба 120 лв.
ако са искали да преброят населението много по лесно ше стане по лк...
Митниците имат данни кой кога е влизал излизал от страната, така че е лесно и 100% е можело да се спестят тия млн. дето ги дават сега.
п.п. Изтървали са да питат в анкетата, колко банкови сметки имате, къде и колко пари има там...
Чл. 35. (Изм. - ДВ, бр. 100 от 2010 г.) Лице, което не предостави на преброителите данните по чл. 6 - 8 или предостави неверни данни, се наказва с глоба 120 лв.
ако са искали да преброят населението много по лесно ше стане по лк...
Митниците имат данни кой кога е влизал излизал от страната, така че е лесно и 100% е можело да се спестят тия млн. дето ги дават сега.
п.п. Изтървали са да питат в анкетата, колко банкови сметки имате, къде и колко пари има там...