знаете ли какво е шенгенското споразумение?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

?

да е, много ясно
35
60%
нямам идея
18
31%
не ме интересува
5
9%

Общо гласове : 58
Потребител
Аватар
Кара: BMW 318D

Re: знаете ли какво е шенгенското споразумение?

Мнение от KristianSS » 31 Яну 2011, 15:07

Хора като Чорни и подобие със забрана за пребиваване в България , ще се възползват максимално !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 01 Фев 2011, 12:12

KristianSS написа:Хора като Чорни и подобие със забрана за пребиваване в България , ще се възползват максимално !

И как ще стане? Шенген освен свичко изброен по-горе, вкл. страната в обща европейска зона за сигурност и достъп до информация в обща база данни за сигуността, полицията и т.н. Отделно, това че ставаме външна граница на ЕС и това допълнително утежнява нашата функция като член на Шенгенското пространство. Сметайте, ще ни гледат под лупа, дори и като пълноправни членове, заради горното обстоятелство. Поради което поста над моя, не го знам какво иска да каже. Сложете последния пост на Zagy най-отгоре, да четат всички умници дето се изказват в разни теми как ЕС=Шенген=Еврозона и т.н.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 01 Фев 2011, 14:22

не ме интересува... :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 01 Фев 2011, 18:40

Като станем външна граница на ЕС ще е мн благоприатно за БГ,ама като знам наще кви са нагли ще се усерат многоо... Таз година в шенген догодина еврозоната, и си хващаме пътя нема смисъл да седим тук да работим за под 2 000 лева.... просто е гавра...

Предишна

Назад към Извън Темата