За тея преброявания...
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
За тея преброявания...
Супер възмутен съм от информацията която си позволяват да поискат от "Националния статистически институт"
Пералня имате ли
Колко квадрата ви е кухнята
Колко квадрата са ви всичките помещения които не се броят за стаи
Кой е глава на семейството
Обвързан ли сте
Кола имате ли
Това са коварни простотии. 2 часа занимавка с глупости. Така сме си устроили живота че сега трябва да се чудя как да регистриам нашите.
И тва ми било преброяване... Тва са пълни простотии.. Само да ви кажа че глобата била 120 лв ако съм откажел да дам информацията.. Въвеждайте нещата в нета, щото тея кавали като ви виснат на вратата ще става страшно.. ОТ сега замислям люта псувня с която да им връча кода, който ще се генерира след интернет регистрацията
www.nsi.bg

Това са коварни простотии. 2 часа занимавка с глупости. Така сме си устроили живота че сега трябва да се чудя как да регистриам нашите.
И тва ми било преброяване... Тва са пълни простотии.. Само да ви кажа че глобата била 120 лв ако съм откажел да дам информацията.. Въвеждайте нещата в нета, щото тея кавали като ви виснат на вратата ще става страшно.. ОТ сега замислям люта псувня с която да им връча кода, който ще се генерира след интернет регистрацията

- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
Re: За тея преброявания...
явно много си се ядосал, що не си видял темата по надолу , цял ден има дискусия вече.... 

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
Re: За тея преброявания...
отвово бъл...... те простотии , какво ще стане като се преброим - по богати или да почнат да ни вземат пари и за това ,че имаме перални и др.. . простотия до шия вместо да седнат и да измислят нещо полезно за хората 

- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
4 мнения
• Страница 1 от 1