Търся човек с връзки в Мост
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Търся човек с връзки в Мост
Търся човек, работещ в Мост или имащ връзки там. Става дума за едни компоненти, които търся на дилърски цени без ДДС. Ако някой може да удари едно рамо да драсне едно ЛС 

Последна промяна xpl0d на 01 Фев 2011, 20:48, променена общо 1 път

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Търся човек с връзки с Мост
xpl0d написа:Търся човек, работещ в Мост или имащ връзки там. Става дума за едни компоненти, които търся на дилърски цени без ДДС. Ако някой може да удари едно рамо да драсне едно ЛС
Oтиваш и казваш-за часно лице-това е кода и ти дават без ддс
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
xpl0d написа:Търся човек, работещ в Мост или имащ връзки там. Става дума за едни компоненти, които търся на дилърски цени без ДДС. Ако някой може да удари едно рамо да драсне едно ЛС
Пиши на ЛС какво те интересува, може и да мога да помогна с нещо

Si non confectus, non reficiat.
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Е.Димитров написа:xpl0d написа:Търся човек, работещ в Мост или имащ връзки там. Става дума за едни компоненти, които търся на дилърски цени без ДДС. Ако някой може да удари едно рамо да драсне едно ЛС
точно така
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Не знам как ги виждате тия неща, ама в МОСТ отдавна не дават бф.... или разликата е нищожна...
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
Пичове искам само да Ви кажа че не всички неща могат да се купуват без ДДС!

- xpl0d
-
-
Е.Димитров написа:xpl0d написа:Търся човек, работещ в Мост или имащ връзки там. Става дума за едни компоненти, които търся на дилърски цени без ДДС. Ако някой може да удари едно рамо да драсне едно ЛС
Без ДДС, ама на цени от първата(цена дилър без ДДС) или третата колонка(цена клиент без ДДС)?

- Mollov
- Мародератор
-
Re: Търся човек с връзки в Мост
Точно ще отидеш ей така и ще кажеш "на частно лице" и те ще се юрнат да ти дадат дилърска без ДДС... дрън-дрън... а и както казах, вече почти всичко Е С ДДС... или с "19% надбавка", без фактура...
Е.Димитров, не знам от къде я имаш тая информация, ама или е много (ама много) стара, или ти си специален...
Е.Димитров, не знам от къде я имаш тая информация, ама или е много (ама много) стара, или ти си специален...
- xpl0d
-
-
Mollov написа:Точно ще отидеш ей така и ще кажеш "на частно лице" и те ще се юрнат да ти дадат дилърска без ДДС... дрън-дрън... а и както казах, вече почти всичко Е С ДДС... или с "19% надбавка", без фактура...
Добре де, в тяхната ценова листа има две графи - едната е цена дилър без ДДС, другата е цена клиент без ДДС. Мен ме интересува дали мога да взема едни неща за около 800лв. на цени от първата графа. В смисъл единичен случай, не постоянно купуване. Не ми трябва фактура, ДДС и т.н. Само гаранция на самите компоненти ми трябва, нищо друго. Та ако не става поне от другата графа дали може да се купи, пак без ДДС. Щото ако е както ти казваш навсякъде да се продава с ДДС, то тогава някакси няма смисъл от тези графи...или аз не схващам цаката

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
xpl0d написа:....
Утре ще ми кажат каква ще е цената

Si non confectus, non reficiat.
- xpl0d
-
-
Zagy написа:xpl0d написа:....
Утре ще ми кажат каква ще е цената
ОК, чакаме

това ако е вярно и както се пише по форумите, колко му е един данъчен да отиде да се представи за частно лице.. 

- Mollov
- Мародератор
-
Еми... и аз това се опитвам да намекна... те ей така дават бф на всякви хора, случайно минаващи...
Ами... то си е ясно и логично.... едното е дилър без ДДС, другото е краен клиент без ДДС.... кое му е неясното? Дават ти цената, без ДДС. Никой не ги задължава да обявяват цените си с ДДС... все пак това не е супермаркет...
xpl0d написа:Щото ако е както ти казваш навсякъде да се продава с ДДС, то тогава някакси няма смисъл от тези графи...или аз не схващам цаката
Ами... то си е ясно и логично.... едното е дилър без ДДС, другото е краен клиент без ДДС.... кое му е неясното? Дават ти цената, без ДДС. Никой не ги задължава да обявяват цените си с ДДС... все пак това не е супермаркет...
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Я, каква тема от отвъдното намери търсачката
Та и аз да питам - има ли колеги дилъри в Мост или познаващи дилъри в Мост? Може и във Вали и Асбис. Целта е същата - покупка без ДДС.

Та и аз да питам - има ли колеги дилъри в Мост или познаващи дилъри в Мост? Може и във Вали и Асбис. Целта е същата - покупка без ДДС.
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2