м50 - вчера изгасена , днес въобще не пали - РЕШЕН
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- jorji6i6i
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M50B20 E36
- Мечтае да кара: M3
Re: м50 - вчера изгасена , днес въобще не пали
спешна, ми е колата, аз съм като болен, но всичко това се случва пред блока и нямам канал......
днес ми пристигна регулатора - слагам го меря бензина и ако всичко е ОК и не пали свалям гурнетата....
но днес ги дават плюсови температури, дано се е размръзнало
, а аз после си знам как да ги подсуша 
днес ми пристигна регулатора - слагам го меря бензина и ако всичко е ОК и не пали свалям гурнетата....
но днес ги дават плюсови температури, дано се е размръзнало

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
jorji6i6i написа:спешна, ми е колата, аз съм като болен, но всичко това се случва пред блока и нямам канал......
но днес ги дават плюсови температури, дано се е размръзнало, а аз после си знам как да ги подсуша
И да има замръзнала вода, ще бъде в задното гърне. Направо с бензиновата лампа подгрей, без да се качва на канал, ама да внимаваш да не стане бомба с бензина в резервоара

- jorji6i6i
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M50B20 E36
- Мечтае да кара: M3
КОЛЕГИ БЛАГОДАРЯ ЗА ПОМОЩА
оказа се замръзнало крайно гърне.....като го откачих от катализатора изтече около 5 литра вода и колата запали.....найстина страшно много вода и сега карам без задно гърне, но колата не върви има само ниски обороти или върви единствено само с пълна газ...
пуснал съм отделна тема за този "нов" проблем
оказа се замръзнало крайно гърне.....като го откачих от катализатора изтече около 5 литра вода и колата запали.....найстина страшно много вода и сега карам без задно гърне, но колата не върви има само ниски обороти или върви единствено само с пълна газ...
пуснал съм отделна тема за този "нов" проблем
Re: м50 - вчера изгасена , днес въобще не пали - РЕШЕН
Сега остана да направиш една маалка дупчица отдолу на гърнето да си капе конденза 

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Re: м50 - вчера изгасена , днес въобще не пали - РЕШЕН
и при мене се случи това ония ден,а съм само на бензин.Сложих отзад оригинален Ремус и май бая се е налял с вода.Не искам да ви казвам,че като дръпнахме колата и запали с мъки,изведнъж така думна отзад и изхвърли стабилно кво ли не. 

ТДС - Турбо Див Селянин
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3