какъв GSM имате/сте имали?
Модератор: Общи модератори
67 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
В момента джиткам със Siemens CX65
Имал съм и Siemens C45
Привърженик съм на Siemens, въпреки че много хора не го харесват

Имал съм и Siemens C45

Привърженик съм на Siemens, въпреки че много хора не го харесват

Така,извинявам се,че изравям тази остаряла тема,но имам едно питане и е подходящо тук да кажа..
Напоследък съм се замислил да си взимам нов телефон,обаче не знам какъв точно,не ми се дават луди пари (300+лв) за тел. той е все пак да се говори с него най-вече..
Обаче искам да има камера този път задължително и задоволително количество екстри по предаването на информацията..
Харесах си тази Нокия и наистина доста ми допада..6030
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=770
..по-нов модел,добре изглежда,не е много пари,няма капачета и сякакви такива чупещи се неща(аз не харесвам изобщо такива 'гъзарий')
Обаче..голям проблем
Много е 'гол' тоя телефон бе
Няма камера,няма инфра ред няма блутуут...нищо няма
Единственото хубаво нещо с което превъзхожда сегашния ми смотан тел. Самсунг е това че има радио...ФМ-а е добро предимство според мен,но какво от това всъщност
Какъв е смисъла да си сменям телефона,като е почти същия само че друга марка
Какво ще ме посъветвате,като имате предвид горните неща?Някой има ли преки впечатления от този модел?Някакви други предложения за тел. като се има предвид,че искам да е със сходен дизайн като този-6030!

Напоследък съм се замислил да си взимам нов телефон,обаче не знам какъв точно,не ми се дават луди пари (300+лв) за тел. той е все пак да се говори с него най-вече..
Обаче искам да има камера този път задължително и задоволително количество екстри по предаването на информацията..
Харесах си тази Нокия и наистина доста ми допада..6030
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=770
..по-нов модел,добре изглежда,не е много пари,няма капачета и сякакви такива чупещи се неща(аз не харесвам изобщо такива 'гъзарий')
Обаче..голям проблем

Какво ще ме посъветвате,като имате предвид горните неща?Някой има ли преки впечатления от този модел?Някакви други предложения за тел. като се има предвид,че искам да е със сходен дизайн като този-6030!

- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Де да знам, аз лично бих ти препорачал 6021, има екстри и е под 300 лв. аз моя го смених онзи ден с 3230 и да ти кажа голяма згода е ма е по скъпичък
, абе както си решиш работата е теб да те грабне и да те кефи, то е малко как с купуването на БМВ 

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

67 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5