Преброяване 2011-та
Модератор: Общи модератори
- speedmaniac
- младши ентусиаст
-
Re: Преброяване 2011-та
Много сложно нещо са го направили, живеем с братовчед ми, под наем, трябваше да пиша че сме 1 домакинство (или семейство) и се писах че съм глава на семейството
Тук не са го до-измислили как си трябва...

Тук не са го до-измислили как си трябва...

...E36 Rulzzz...
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E
steeN написа:
полицията измъква неща с палки... доста пресилено. ...
Зависи от случая и от конкретните хора, по принцип никак даже не е пресилено.

steeN написа:явно имаме различни гледни точки за тези неща. не бих се изненадал ако кажеш, че и си примерно поддръжник на идеята да сложат на всеки в колите гпс, за да мерят така кой колко пътува и съответно колко данъци да плаща...
Ами не, просто за мен тази информация която се събира не е нищо особенно и конкретно и не виждам с какво би ми навредила.
Не страдам от мания за криене на всичко свързано с мен, когато очевидно няма нужда и смисъл.
По принцип името ми го знаят, ЕГН-то ми също го знаят, жилището и него (има го в данъчното регистрирано и се плаща данък).
Новото за тях ще е, че имам печка, климатик, пералня, телевизор и тн....

За това къде работя мога да напиша каквото си пожелая ако не искам да дам точната информация.
Дали съм бил живял в чужбина- ако се стигне до там да им стана чак толкова интересен могат да цъкнат в системата на Гранична полиция и ще излезе кога съм влизал и излизал от страната.
Дали съм ТЕЛК-аджия при интерес пак могат да разберат.
и тн.
Е какво толкова в крайна сметка?

Последна промяна GRIPEN на 03 Фев 2011, 13:53, променена общо 4 пъти
- blackrider
- младши ентусиаст
-
преди малко се регнах да се преброим фамилията.Но на тъпи безмислени въпроси не ми се отговаря! Като например: "какво правите на раб. си място?" Отговорът ми бе : Попълвам безмислени тъпи анкето като тази- взе 4е го прие! Хахаха
Тъкмо мислех ,че съм приключил когато се оказа ,че имам да попълвам още тъпи безмислени въпроси за 5 човека!!!
Натиснах бутона "КРАЙ" и затворих сайта им.
Ебал съм ги в тъпите задници. Да ме глобяват да видим как?

пп. Лисват всички квартали на София,както и дейности на фирмите! Недоклатена работа като цялата ни държава
Тъкмо мислех ,че съм приключил когато се оказа ,че имам да попълвам още тъпи безмислени въпроси за 5 човека!!!

Натиснах бутона "КРАЙ" и затворих сайта им.
Ебал съм ги в тъпите задници. Да ме глобяват да видим как?

пп. Лисват всички квартали на София,както и дейности на фирмите! Недоклатена работа като цялата ни държава

Последна промяна blackrider на 03 Фев 2011, 19:26, променена общо 1 път
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3587551
ето отговри на повечето въпроси
общо взето този, който не смята за нужно няма да се брой и няма да го глобяват даже...
общо взето този, който не смята за нужно няма да се брой и няма да го глобяват даже...

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- Neeky
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: го на М3мицин
- Мечтае да кара: Е36 М3
Stanchev написа:Ryapoff написа:Аз не знам кво ви пречи да си дадете данните, като искате да тарикатеете - лъжете!
А ЕГН-то ми виси на врата, който иска да го види няма никакъв проблем, ако някой си мисли, че като не го казва го крие... шегаджия.
данните ми ги имат, но останалото не е тяхна работа
Аз съм далеч от мисълта, че като не ги кажа съм инкогнито, но има от къде да намерят информация за всеки(ако имат желание)

- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Convertible написа:http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3587551
аз пък прочетох точно обратното...
Преброителите ще ви търсят, докато ви намерят, а
глобени ще бъдат само хората, които категорично отказват да бъдат преброени.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Аз не знам къде ми е грешката ... проблем ми прави [3.2 Временно присъстващо лице 1], положението че аз съм студент на квартира, живущ сам ... не мога да си открия грешката, а 35 минути не мога да се свържа с тея уроди от телефонната централа
. На път съм да за*ба ...

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
Аджеба, аз като съм студент на общежитие неговия ли адрес и обзавеждане трябва да давам или на постоянния ми адрес?

нека ме преброяват стига да не ме занимават 

ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki

- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
ogata написа:Аз не знам къде ми е грешката ... проблем ми прави [3.2 Временно присъстващо лице 1], положението че аз съм студент на квартира, живущ сам ... не мога да си открия грешката, а 35 минути не мога да се свържа с тея уроди от телефонната централа. На път съм да за*ба ...
Някъде на втората част от анкетета (която е с 3 въпроса) трябва да напишеш на "временно присъстващи лица" не 1, а 0
И се регистрирай на постоянния си адрес. Ти в квартирата си временно "пребиваващ", а не временно "присъстващ". Нататък има въпроси свързани с постоянния ти адрес по лична карта и настоящия ти такъв. Там вече можеш да се уточниш, макар че аз не го считам за нужно...

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Аз ударих на камък с това "глава на семейство",не може еди какво си,не меже еди как си,изнервих се и ае,те ше ми кажат дали съм глава или врат не семейство и ме хвърля да давам данните на другото лице,ми ако имам още шеснайсе жени...ми ако не искам да давам данните на другото лице,ми ако сме се скарали и не и знам егн то...Бал съм ги,има и по интересни сайтове 

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Личните данни, с които се регистрирате, не се обработват и не се съхраняват. Те се използват единствено за удостоверяване на Вашата регистрация.
Попълнените от Вас данни са записани. Вашата паролата за достъп до системата „Електронно преброяване 2011” e ******
Ще я получите и на посочената от Вас електронна поща.
Те я дават веднага?

- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
брата на жената се регнал и като писал на графата за доходите, че има само стипендия и наследствена пенсия, му изкарало грешка, че кинтите не стигат за съществуване на 1 брой човек
викам му: ми таман бе, напиши им да си ебат путката майчина и заеби тая простотия - като системата каже, че не моеш да съществуваш - начи няма кво да преброяваш
преброяването, пичове, е с цел да се вземат едни кинти от неколцина миндили, които харчат 10 пъти по толкова..... 101% от начинания, кампании, бизнес-отношения, сделки конкурси обещствени поръчки и т.н. са навързани като броеница на анадолски мангал - всеки по въженцето лапа пендари, а ние им го лапаме на тях, улисани в мрънкане за скандалчета с подкупчета, срс-та и кво ли не още....
всичко е един ташак, в другите държави също са мноооого простотиите, ама поне живее по-добре средния човечец....

преброяването, пичове, е с цел да се вземат едни кинти от неколцина миндили, които харчат 10 пъти по толкова..... 101% от начинания, кампании, бизнес-отношения, сделки конкурси обещствени поръчки и т.н. са навързани като броеница на анадолски мангал - всеки по въженцето лапа пендари, а ние им го лапаме на тях, улисани в мрънкане за скандалчета с подкупчета, срс-та и кво ли не още....
всичко е един ташак, в другите държави също са мноооого простотиите, ама поне живее по-добре средния човечец....
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
На мен ми отне точно 15 минути. Друг въпрос е, че въпроси "колко кв. м ви е кухнята" не ми се вписват в преброяването... А някой да са го преброявали през 2001 г? Защото на сайта на НСИ има подробна информация, а аз не познавам човек, който да е участвал в такова. Мисълта ми, че и да се преброим, данните пак ще бъдат нагласени, както е удобно. И ще се водим 8 милиона, а ромите 300 хиляди... 

Never mistake motion for action...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Абе пълно с парадокси,свекървата и сина и са в един апартамент,обаче детето е паралията и пише че е"Глава на семейсвото" щото носи парата...Обаче и е син,да ама според сайта ни можи така,може да и е мъж...извратена работа,ето още еди парадокс,аз живея с жената на семейни начала и ся тя е значително по-богата от мен и значи е глава на семейството,големо важно,да ама хода и се водя че живея при майка ми и баща ми,е познайте за 2 ро лице колко пъти ше ме преброят...
Освен това сайта е тъп,нема никъде форум да си поспами човек на воля и да изкаже свойте политически възгледи-комунистическа раУта
Освен това сайта е тъп,нема никъде форум да си поспами човек на воля и да изкаже свойте политически възгледи-комунистическа раУта