Дава ли ви разлика когато заредите.......
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Дава ли ви разлика когато заредите.......
като гледам ни отговорите са колко ни гори , а не колко ни лъжат и всички би трябвало да ти отговорят: " Пълно-малко гори еднакво... "NESH написа:Става сметка за това, че като зареждам за по 20-30 лева ни цакат по различни начини бензиностанцийте, докато като си напълниш догоре /дано повече членове на форума да могат да си го позволят/дори и да ни краднат половин литър сме по-близо до истината !
- Shubret0069
- кандидат ентусиаст
-
Escape написа:А дава ли ви разлика като заредите 99 или ОМВ 100?
Аз два три пъти съм пълнил догоре с ОМВ 100 и чесно казано не усетих да ми е паднал разхода
Е как ще ти падне разхода, аз ако имам цял резервоар ОМВ 100 даже ще се качи

- Yojimbo
- кандидат ентусиаст
-

А те такова животно като честен бензинаджия НЯМА. Всяка колонка си има някакъв толеранс/ама винаги в -/ и "случайно" той винаги е и малко завишен.
Колкото повече, толкова повече.
- fastestbmw
- кандидат ентусиаст
-
Eli написа:Зареждам винаги като ми светне лампичката и пълня до горе и така докато има пари

Shubret0069, на OMV сипват и в туби, 100% сигурна съм, защото така си зареждам косачката

You meet many faces in town but you remember only a few
ANI4KA
ANI4KA
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Аз си ходя с по няколко шишета от Кока Кола 2 литра и не могат ме излъжат
Другото което е трябва да си лек и сам да си се обслужваш...Аз хич не ги чакам и си наливам сам от където си сметна за добре
Те някакви зяпат малко странно някой път,защото сигурно не съм на лъжливата колонка ама... 

Другото което е трябва да си лек и сам да си се обслужваш...Аз хич не ги чакам и си наливам сам от където си сметна за добре

8.32
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2