Паранормални явления

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution

Re: Паранормални явления

Мнение от momo-1st » 02 Фев 2011, 16:35

makaveli316 написа:Веднъж едно лято като се прибрах в Бг, си седим в едно кафе с приятел и си говорим за добрите стари времена и аз му викам "баааа спомняш ли си едно време оня Васко лудия, дето все играеше мач с нас лапетата в даскалото, кво става с тоя човек, аз от тогава не съм го виждал" и приятеля ми вика "абе незнам, не съм го виждал сигурно от 12-13 години" и в същото време на 5 метра от нас въпросния Васко минава, бяхме точно отвън на най-външните маси на кафето и ние го заглеждаме, заглеждаме се и се хванахме за челото. Егати съвпадението честно.

А сега кажи и ти че после си разбрал че Васко-Лудия е бил умрял известно време преди да мине покрайх вас и ще се замисля вече какво правя в тоя форум,тука май освен фанатици сме и паранормално привличащи личности-па аз не обичам много паранормалните неща :mhihi: :mhihi: ,а по темата и аз имам такава случка като дете ама не ми се разказва-че всеки вика-абе детска работа некой ви е спичал-ма още си треперя кога си ги спомням нещата :д
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Забравете го вече тоя гнил строй.

Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Мнение от makaveli316 » 02 Фев 2011, 16:39

momo-1st написа:
makaveli316 написа:Веднъж едно лято като се прибрах в Бг, си седим в едно кафе с приятел и си говорим за добрите стари времена и аз му викам "баааа спомняш ли си едно време оня Васко лудия, дето все играеше мач с нас лапетата в даскалото, кво става с тоя човек, аз от тогава не съм го виждал" и приятеля ми вика "абе незнам, не съм го виждал сигурно от 12-13 години" и в същото време на 5 метра от нас въпросния Васко минава, бяхме точно отвън на най-външните маси на кафето и ние го заглеждаме, заглеждаме се и се хванахме за челото. Егати съвпадението честно.

А сега кажи и ти че после си разбрал че Васко-Лудия е бил умрял известно време преди да мине покрайх вас и ще се замисля вече какво правя в тоя форум,тука май освен фанатици сме и паранормално привличащи личности-па аз не обичам много паранормалните неща :mhihi: :mhihi: ,а по темата и аз имам такава случка като дете ама не ми се разказва-че всеки вика-абе детска работа некой ви е спичал-ма още си треперя кога си ги спомням нещата :д

Е не, ти пък, не е умирал човека тогава. Просто странно съвпадение беше :P
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution

Мнение от momo-1st » 02 Фев 2011, 16:50

makaveli316 написа:
momo-1st написа:

Е ясно,ама няколко поста по-нагоре един колега си е видел баш умрел човек и когато четох историйката доста се замислих,тъпичко ми стана,може да не е истина,може и да е-той си знае,ама аз докато не се убедя сам че някой ме лъже си вярвам напълно-толерантен човек съм,та ако онаа историйка си е истина сещаш ли се колко пиене ше изпия ако ми се случи нещо подобно?
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Забравете го вече тоя гнил строй.

Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Мнение от makaveli316 » 02 Фев 2011, 16:56

momo-1st написа:
makaveli316 написа:
momo-1st написа:

Е ясно,ама няколко поста по-нагоре един колега си е видел баш умрел човек и когато четох историйката доста се замислих,тъпичко ми стана,може да не е истина,може и да е-той си знае,ама аз докато не се убедя сам че някой ме лъже си вярвам напълно-толерантен човек съм,та ако онаа историйка си е истина сещаш ли се колко пиене ше изпия ако ми се случи нещо подобно?

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: й, и утре е ден.
Мечтае да кара: Active Autowerke.

Мнение от arr0gance » 02 Фев 2011, 20:52

Преди време си пихме биричка на стената на панчерево и си плямпахме глупости в колата,че беше малко студ.Та обменяхме информация на високо-интелектуално ниво, а именно - " ЖЕНИ" и тн.По едно време точно за незнам дали имаше и секунда небето светна като ден и ми се стори, да виждам нещо, но нито знам какво нито нищо.Като, че ли нещо падна от другата страна на панчерево.Тогава си казахме ,че сме прекалили с бирата, гледахме небето,но толкова, един път става.Наистина немога да обясня какво стана и какво е било ,но нито имаше "бум" нито нищо, просто небето светна за част от секундата.Няма да настоявам,че съм видял нещо и тн , поради лесно обясними причини :mhihi:
Много оглеждам небето, но за съжаление , май не ме търсят. :mhihi:
Живи и здрави.
Някой остаряхме, някой си станахте направо дърти.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М50+++

Мнение от Radoslav318i » 02 Фев 2011, 23:05

:shock: Чета с голям интерес
По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!

Потребител
Аватар
Кара: Mercedes Actros 1840

Мнение от lasombra » 03 Фев 2011, 0:42

Преди около седмица се събудих около 2:30 сутринта, без видима причина. Не ми се ходеше до тоалетна, не бях жаден, не ми беше топло или студено -- абе нищо. По-малко от минута след като се събудих, компютърът се включи сам!. Не искам да изпадам в подробности какъв е компютърът ми, но в никакъв случай не може да се включи от само себе си. Освен това бях съвсем сам вкъщи, така че е невъзможно някой да е влязъл, да е закачил бутона за включване и след това да е излязъл.
Ако държиш всичко под контрол, значи не караш достатъчно бързо.

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 03 Фев 2011, 15:16

Е.Димитров написа:
kOnPuBkA написа:Е такива топки, същите, много на брой (около 20 примерно) видях миналата година септември или октомври над моста на НДК... Движеха се в нещо като конфигурация, като самолетите дето правят разни фигури :kuku: :mhihi: Карах и нямаше нито как да ги снимам, нито как да спра, обаче направо не ми се повервА кво виждам :paranoid: :mrgreen:

пп. Не бях само аз дето ги видя тогава! Затва си мисля, че тоя път не е било плод на лудостта ми :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Именно там съм заснел въпросните топки,спрях с колата на спирката след светофара (бул.България-Евлоги Георгиев) и снимах с телефона,датата е вярна под снимките

Да не са били от тези японските фенери, имат различни форми и цветове...

Изображение

Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e61 530D 231hP

Мнение от Flymen » 04 Фев 2011, 12:28

На мен на няколко пъти ми се случва следното - сънувам си някакви работи ,примерно ,че съм се видял с някви хора ,ходили сме някъде ,правили сме разни неща ама с доста подробни детайли.Та съня обикновено го помня сутринта като стана и си минава известно време.И идва един момент ,след неопределен брой дни ,в който реално тия неща ,които съм сънувал се случват и то по абсолютно същия начин както в съня ми ,със същата детайлност и т.н. :shock: Понеже случилите ми се събития в съня са навързани ,когато в реалността почват да се случват една след друга ,на мен ми е ясно къде и какво ще стане ,понеже това съм го сънувал.Не знам ,може да ви се стори налудничаво ,но съня ми да се случи наистина не е ставало 1-2 пъти и не говоря за някви глупости от рода на -излизах на дискотека, видях се на кафе с един познат ,спах с тази или някакви други такива глупости.Просто имам няколко напълно реални моменти от живота ми ,които аз преди това съм сънувал и ми е ясно какво и защо с подробности.И не мисля ,че това е било от някаква превъзбуда или нещо такова .Жълта книжка нямам :mhihi:.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 04 Фев 2011, 13:06

И аз много пъти съм имал "Де жа Ву",и много гадно така,тея дето са имали подобни неща знаят за какво пиша

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 04 Фев 2011, 13:13

Аз лично вярвам на сънищата си.Факт е че когато сънувам нещо странно,през деня се случва нещо необичайно.
И друго което съм забеляал,почти винаги се случва точно обратното на това което съм сънувал.
Примерно сънувам,че получвам пари и през деня меспират полицаи и ми пишат акт.
И аз много пъти когато се озова в някакви ситуации имам чувството,че съм ги сънувал и наистина знам какво ще стане.Само,че не помня кога съм го сънувал въпросното нещо.
А онзи ден ми се случи нещо което противоречи на горното което написах.

И през целия ден ми беше едно криво и се страхувах какво ще ми каже по телефона когато се обади след работа.
Чудно но факт!
Последна промяна Binev_OuT на 04 Фев 2011, 23:42, променена общо 1 път
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 04 Фев 2011, 19:28

Това "дежа ву" е много странна работа, на мен доста често ми се случва... в някои от началните серии на сериала "Fringe" се споменаваше за какво иде реч... а именно паралелна/ни вселена/ни... сега колко е вярно незнам :mhihi: ,но лично аз съм склонен да вярвам в какво ли не :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 90" Е30 316i
Мечтае да кара: Е30 3??

Мнение от p0wEr » 05 Фев 2011, 0:52

Преди има няма 1 седмица се чу зверски трясък в гаража разпищяха се алармите на колите всичко 2:30 през ноща вадя пистолета на бащата и отивам на оглед .. Да видим аджеба ко се случило ?? Светкам в мазата няма никой светкам в гаража тук там няма никой... Влизам в другия гараж същатата работа... До сега немога да си го обясня ама нямаше абсолютно никой в гаражите... Също алармата на БМВ-то не беше включена а тя 1-ва се разпищя :kuku: След това още един път имаше такъв трясък пак слезох и пак същия филм нищо и нищо... :kuku:
п.п живеем на 1,5км от града една къща в пустоща :|
Иначе съм имал много други такива странни случки... Сънувам че ще се случи това и това в един определен ден и след време всичко се случва без изключение... Забелязал съм също че ако разкажа съня си на някого после той не става реалност поне такива са ми ненормалните наблюдения :mhihi:
Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили... :mhihi:
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...

Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krilce » 05 Фев 2011, 2:27

:smoke:
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Мнение от ludiq1987 » 05 Фев 2011, 2:57

arr0gance написа:Преди време си пихме биричка на стената на панчерево и си плямпахме глупости в колата,че беше малко студ.Та обменяхме информация на високо-интелектуално ниво, а именно - " ЖЕНИ" и тн.По едно време точно за незнам дали имаше и секунда небето светна като ден и ми се стори, да виждам нещо, но нито знам какво нито нищо.Като, че ли нещо падна от другата страна на панчерево.Тогава си казахме ,че сме прекалили с бирата, гледахме небето,но толкова, един път става.Наистина немога да обясня какво стана и какво е било ,но нито имаше "бум" нито нищо, просто небето светна за част от секундата.Няма да настоявам,че съм видял нещо и тн , поради лесно обясними причини :mhihi:
Много оглеждам небето, но за съжаление , май не ме търсят. :mhihi:
Живи и здрави.

Видял си "Болид", колега.

http://www.bgastronomy.com/index.php?id=237&cat=11
http://www.youtube.com/watch?v=VZM2cFiqmu8 - е те такова. Късметлия :winky: :)
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата