Паранормални явления
Модератор: Общи модератори
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Re: Паранормални явления
makaveli316 написа:Веднъж едно лято като се прибрах в Бг, си седим в едно кафе с приятел и си говорим за добрите стари времена и аз му викам "баааа спомняш ли си едно време оня Васко лудия, дето все играеше мач с нас лапетата в даскалото, кво става с тоя човек, аз от тогава не съм го виждал" и приятеля ми вика "абе незнам, не съм го виждал сигурно от 12-13 години" и в същото време на 5 метра от нас въпросния Васко минава, бяхме точно отвън на най-външните маси на кафето и ние го заглеждаме, заглеждаме се и се хванахме за челото. Егати съвпадението честно.
А сега кажи и ти че после си разбрал че Васко-Лудия е бил умрял известно време преди да мине покрайх вас и ще се замисля вече какво правя в тоя форум,тука май освен фанатици сме и паранормално привличащи личности-па аз не обичам много паранормалните неща

bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
momo-1st написа:makaveli316 написа:Веднъж едно лято като се прибрах в Бг, си седим в едно кафе с приятел и си говорим за добрите стари времена и аз му викам "баааа спомняш ли си едно време оня Васко лудия, дето все играеше мач с нас лапетата в даскалото, кво става с тоя човек, аз от тогава не съм го виждал" и приятеля ми вика "абе незнам, не съм го виждал сигурно от 12-13 години" и в същото време на 5 метра от нас въпросния Васко минава, бяхме точно отвън на най-външните маси на кафето и ние го заглеждаме, заглеждаме се и се хванахме за челото. Егати съвпадението честно.
А сега кажи и ти че после си разбрал че Васко-Лудия е бил умрял известно време преди да мине покрайх вас и ще се замисля вече какво правя в тоя форум,тука май освен фанатици сме и паранормално привличащи личности-па аз не обичам много паранормалните неща![]()
,а по темата и аз имам такава случка като дете ама не ми се разказва-че всеки вика-абе детска работа некой ви е спичал-ма още си треперя кога си ги спомням нещата :д
Е не, ти пък, не е умирал човека тогава. Просто странно съвпадение беше

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
makaveli316 написа:momo-1st написа:makaveli316 написа:Веднъж едно лято като се прибрах в Бг, си седим в едно кафе с приятел и си говорим за добрите стари времена и аз му викам "баааа спомняш ли си едно време оня Васко лудия, дето все играеше мач с нас лапетата в даскалото, кво става с тоя човек, аз от тогава не съм го виждал" и приятеля ми вика "абе незнам, не съм го виждал сигурно от 12-13 години" и в същото време на 5 метра от нас въпросния Васко минава, бяхме точно отвън на най-външните маси на кафето и ние го заглеждаме, заглеждаме се и се хванахме за челото. Егати съвпадението честно.
А сега кажи и ти че после си разбрал че Васко-Лудия е бил умрял известно време преди да мине покрайх вас и ще се замисля вече какво правя в тоя форум,тука май освен фанатици сме и паранормално привличащи личности-па аз не обичам много паранормалните неща![]()
,а по темата и аз имам такава случка като дете ама не ми се разказва-че всеки вика-абе детска работа некой ви е спичал-ма още си треперя кога си ги спомням нещата :д
Е ясно,ама няколко поста по-нагоре един колега си е видел баш умрел човек и когато четох историйката доста се замислих,тъпичко ми стана,може да не е истина,може и да е-той си знае,ама аз докато не се убедя сам че някой ме лъже си вярвам напълно-толерантен човек съм,та ако онаа историйка си е истина сещаш ли се колко пиене ше изпия ако ми се случи нещо подобно?
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
momo-1st написа:makaveli316 написа:momo-1st написа:makaveli316 написа:Веднъж едно лято като се прибрах в Бг, си седим в едно кафе с приятел и си говорим за добрите стари времена и аз му викам "баааа спомняш ли си едно време оня Васко лудия, дето все играеше мач с нас лапетата в даскалото, кво става с тоя човек, аз от тогава не съм го виждал" и приятеля ми вика "абе незнам, не съм го виждал сигурно от 12-13 години" и в същото време на 5 метра от нас въпросния Васко минава, бяхме точно отвън на най-външните маси на кафето и ние го заглеждаме, заглеждаме се и се хванахме за челото. Егати съвпадението честно.
Е ясно,ама няколко поста по-нагоре един колега си е видел баш умрел човек и когато четох историйката доста се замислих,тъпичко ми стана,може да не е истина,може и да е-той си знае,ама аз докато не се убедя сам че някой ме лъже си вярвам напълно-толерантен човек съм,та ако онаа историйка си е истина сещаш ли се колко пиене ше изпия ако ми се случи нещо подобно?

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- arr0gance
- младши ентусиаст
-
- Кара: й, и утре е ден.
- Мечтае да кара: Active Autowerke.
Преди време си пихме биричка на стената на панчерево и си плямпахме глупости в колата,че беше малко студ.Та обменяхме информация на високо-интелектуално ниво, а именно - " ЖЕНИ" и тн.По едно време точно за незнам дали имаше и секунда небето светна като ден и ми се стори, да виждам нещо, но нито знам какво нито нищо.Като, че ли нещо падна от другата страна на панчерево.Тогава си казахме ,че сме прекалили с бирата, гледахме небето,но толкова, един път става.Наистина немога да обясня какво стана и какво е било ,но нито имаше "бум" нито нищо, просто небето светна за част от секундата.Няма да настоявам,че съм видял нещо и тн , поради лесно обясними причини
Много оглеждам небето, но за съжаление , май не ме търсят.
Живи и здрави.

Много оглеждам небето, но за съжаление , май не ме търсят.

Живи и здрави.
Някой остаряхме, някой си станахте направо дърти.
- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: М50+++

По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!
Преди около седмица се събудих около 2:30 сутринта, без видима причина. Не ми се ходеше до тоалетна, не бях жаден, не ми беше топло или студено -- абе нищо. По-малко от минута след като се събудих, компютърът се включи сам!. Не искам да изпадам в подробности какъв е компютърът ми, но в никакъв случай не може да се включи от само себе си. Освен това бях съвсем сам вкъщи, така че е невъзможно някой да е влязъл, да е закачил бутона за включване и след това да е излязъл.
Ако държиш всичко под контрол, значи не караш достатъчно бързо.
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Е.Димитров написа:kOnPuBkA написа:Е такива топки, същите, много на брой (около 20 примерно) видях миналата година септември или октомври над моста на НДК... Движеха се в нещо като конфигурация, като самолетите дето правят разни фигури![]()
Карах и нямаше нито как да ги снимам, нито как да спра, обаче направо не ми се повервА кво виждам
![]()
![]()
пп. Не бях само аз дето ги видя тогава! Затва си мисля, че тоя път не е било плод на лудостта ми![]()
![]()
![]()
Именно там съм заснел въпросните топки,спрях с колата на спирката след светофара (бул.България-Евлоги Георгиев) и снимах с телефона,датата е вярна под снимките
Да не са били от тези японските фенери, имат различни форми и цветове...

- Flymen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e61 530D 231hP
На мен на няколко пъти ми се случва следното - сънувам си някакви работи ,примерно ,че съм се видял с някви хора ,ходили сме някъде ,правили сме разни неща ама с доста подробни детайли.Та съня обикновено го помня сутринта като стана и си минава известно време.И идва един момент ,след неопределен брой дни ,в който реално тия неща ,които съм сънувал се случват и то по абсолютно същия начин както в съня ми ,със същата детайлност и т.н.
Понеже случилите ми се събития в съня са навързани ,когато в реалността почват да се случват една след друга ,на мен ми е ясно къде и какво ще стане ,понеже това съм го сънувал.Не знам ,може да ви се стори налудничаво ,но съня ми да се случи наистина не е ставало 1-2 пъти и не говоря за някви глупости от рода на -излизах на дискотека, видях се на кафе с един познат ,спах с тази или някакви други такива глупости.Просто имам няколко напълно реални моменти от живота ми ,които аз преди това съм сънувал и ми е ясно какво и защо с подробности.И не мисля ,че това е било от някаква превъзбуда или нещо такова .Жълта книжка нямам
.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
И аз много пъти съм имал "Де жа Ву",и много гадно така,тея дето са имали подобни неща знаят за какво пиша
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Аз лично вярвам на сънищата си.Факт е че когато сънувам нещо странно,през деня се случва нещо необичайно.
И друго което съм забеляал,почти винаги се случва точно обратното на това което съм сънувал.
Примерно сънувам,че получвам пари и през деня меспират полицаи и ми пишат акт.
И аз много пъти когато се озова в някакви ситуации имам чувството,че съм ги сънувал и наистина знам какво ще стане.Само,че не помня кога съм го сънувал въпросното нещо.
А онзи ден ми се случи нещо което противоречи на горното което написах.
И през целия ден ми беше едно криво и се страхувах какво ще ми каже по телефона когато се обади след работа.
Чудно но факт!
И друго което съм забеляал,почти винаги се случва точно обратното на това което съм сънувал.
Примерно сънувам,че получвам пари и през деня меспират полицаи и ми пишат акт.
И аз много пъти когато се озова в някакви ситуации имам чувството,че съм ги сънувал и наистина знам какво ще стане.Само,че не помня кога съм го сънувал въпросното нещо.
А онзи ден ми се случи нещо което противоречи на горното което написах.
И през целия ден ми беше едно криво и се страхувах какво ще ми каже по телефона когато се обади след работа.
Чудно но факт!
Последна промяна Binev_OuT на 04 Фев 2011, 23:42, променена общо 1 път

- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Това "дежа ву" е много странна работа, на мен доста често ми се случва... в някои от началните серии на сериала "Fringe" се споменаваше за какво иде реч... а именно паралелна/ни вселена/ни... сега колко е вярно незнам
,но лично аз съм склонен да вярвам в какво ли не 

- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
Преди има няма 1 седмица се чу зверски трясък в гаража разпищяха се алармите на колите всичко 2:30 през ноща вадя пистолета на бащата и отивам на оглед .. Да видим аджеба ко се случило ?? Светкам в мазата няма никой светкам в гаража тук там няма никой... Влизам в другия гараж същатата работа... До сега немога да си го обясня ама нямаше абсолютно никой в гаражите... Също алармата на БМВ-то не беше включена а тя 1-ва се разпищя
След това още един път имаше такъв трясък пак слезох и пак същия филм нищо и нищо... 
п.п живеем на 1,5км от града една къща в пустоща
Иначе съм имал много други такива странни случки... Сънувам че ще се случи това и това в един определен ден и след време всичко се случва без изключение... Забелязал съм също че ако разкажа съня си на някого после той не става реалност поне такива са ми ненормалните наблюдения

п.п живеем на 1,5км от града една къща в пустоща

Иначе съм имал много други такива странни случки... Сънувам че ще се случи това и това в един определен ден и след време всичко се случва без изключение... Забелязал съм също че ако разкажа съня си на някого после той не става реалност поне такива са ми ненормалните наблюдения

Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...

Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
- ludiq1987
- Потребител
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
arr0gance написа:Преди време си пихме биричка на стената на панчерево и си плямпахме глупости в колата,че беше малко студ.Та обменяхме информация на високо-интелектуално ниво, а именно - " ЖЕНИ" и тн.По едно време точно за незнам дали имаше и секунда небето светна като ден и ми се стори, да виждам нещо, но нито знам какво нито нищо.Като, че ли нещо падна от другата страна на панчерево.Тогава си казахме ,че сме прекалили с бирата, гледахме небето,но толкова, един път става.Наистина немога да обясня какво стана и какво е било ,но нито имаше "бум" нито нищо, просто небето светна за част от секундата.Няма да настоявам,че съм видял нещо и тн , поради лесно обясними причини![]()
Много оглеждам небето, но за съжаление , май не ме търсят.![]()
Живи и здрави.
Видял си "Болид", колега.
http://www.bgastronomy.com/index.php?id=237&cat=11
http://www.youtube.com/watch?v=VZM2cFiqmu8 - е те такова. Късметлия

На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...