Отностно лека кола водеща се по талон товарен автомобил
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Отностно лека кола водеща се по талон товарен автомобил
Колеги имам лек автомобил регистриран по талон като товарен автомобил по талон (с цел ползване на данъчен кредит).
В момента колата е прехвърлена на мое име от фирмата която е ползвала кредита и сега ми се налага да я регистрирам като лек автомобил.
Каква е процедурата за пререгистрация, някой сблъсквал ли се е с подобен проблем?
В момента колата е прехвърлена на мое име от фирмата която е ползвала кредита и сега ми се налага да я регистрирам като лек автомобил.
Каква е процедурата за пререгистрация, някой сблъсквал ли се е с подобен проблем?

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: Отностно лека кола водеща се по талон товарен автомобил
Да не те отчайвам, но ми намирисва на Технотест...
за кво ти е да я правиш на лека? тази кола е произведена като товарна, карай си я така..
No bling at the Ring
колата си е лек автомобил но се води товарна по талон. Все едно някоя Е36 да се води товарна, колата не е пройзведена като товарна, а само по талон етакава

Регистрирай си я като лека, щото ако стане ПТП и някой на задната седалка умре ще изгниеш в затвора. Не, излъгах те - затовора ще изгние, а теб ще те преместят в друг докато и той изгние.
Нямаш право да возиш хора в товарен автомобил, никой не го боли, че всъщност е лек. Иначе не знам каква е процедурата, но може да те накарат да платиш ДДС-то.
Нямаш право да возиш хора в товарен автомобил, никой не го боли, че всъщност е лек. Иначе не знам каква е процедурата, но може да те накарат да платиш ДДС-то.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ето как стоят нещата,намираш задните седалки,отиваш в технотест и там ти издават документ,с тоя документ отиваш в кат и си готов,така "оправяхме" едно тико
- ecko_becko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 730dA 184Hp '00- Black Pearl :)
- Мечтае да кара: X5 Le Mans :):):)
Е.Димитров написа:Ето как стоят нещата,намираш задните седалки,отиваш в технотест и там ти издават документ,с тоя документ отиваш в кат и си готов,така "оправяхме" едно тико

Мерси колеги.
Проверих процедурата Технотест... струва 150лв + разходи за нов талон
Проверих процедурата Технотест... струва 150лв + разходи за нов талон

8 мнения
• Страница 1 от 1