НПМГ
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
НПМГ
Колеги, има ли някой учил там? А учащ?
Някой, работил/работещ там?
Имам един-два въпроса.
Ще съм благодарен ако пишете, няма проблем да не е на лично, не питам нищо "интересно".
Имам един-два въпроса.
Ще съм благодарен ако пишете, няма проблем да не е на лично, не питам нищо "интересно".
Re: НПМГ
Как стой въпросът с прехвърляне?
Тоест примерно съм първа/втора година в гимназия и искам да се прехвърля в НПМГ. Мога ли?
Тоест примерно съм първа/втора година в гимназия и искам да се прехвърля в НПМГ. Мога ли?
- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
Ха сега де, тука ме вкара в трета глуха с този казус.
Най-добре ще направиш ако звъннеш в НПМГ и питаш конкретно, там ще ти отговорят най-подробно - (02) 862 83 63, (02) 862 29 66 . Звънкай и не му мисли.
Според мен е възможно, предполагам че се пише молба до директора, и може би има приравнителни изпити, но това са само предположения, нямам идея как стоят нещата реално, съжалявам че не мога да помогна достоверно
Ех, колко беше хубаво в НПМГ

Най-добре ще направиш ако звъннеш в НПМГ и питаш конкретно, там ще ти отговорят най-подробно - (02) 862 83 63, (02) 862 29 66 . Звънкай и не му мисли.
Според мен е възможно, предполагам че се пише молба до директора, и може би има приравнителни изпити, но това са само предположения, нямам идея как стоят нещата реално, съжалявам че не мога да помогна достоверно

Ех, колко беше хубаво в НПМГ

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Ryapoff написа:Колеги, има ли някой учил там? А учащ?
Имам един-два въпроса.
Аз живея на 13 метра от там

Ще разясните ли как е там, ясно, в София ще се чувствам като в Ню Йорк. Обстановката, ученици, учители? Има ли разлика с обикновените гимназии?
- kliuna
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318Is
- Мечтае да кара: X6, M6
ако очакваш да видиш елита на нацията ще се разочароваш половината са пияници и наркомани и то стабилни
качеството на образованието е малко над средното за страната

- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
Обстановката зависи от това къде ще отидеш да живееш. При квартирите е каквато си избереш. Но НПМГ имат и общежитие в Дианабад, там съм ходил 1-2 пъти по сбирки, и си е мизерийка. Май 'Панса' му викаха, абе не е много готино, поне по спомени, може да се е променило вече.
Самата гимназия си е доста готина, редовно ремонтирана, няма мизерии, има си и стол /не го ползвах и нямам наблюдения/, всякакви зали, добра база. Като цяло е много добра и реномирана гимназия, все пак е филиал на Софийския университет, и кинти за даскалото има.
А повечето даскали са ебати пичовете
, свестни и образовани, не се заяждат. Колко бира сме изпили и колко карти сме изиграли по кафетата с небезизвестния Димо Падалски /даскал по география в НПМГ и стократен шампион в 'Минута е много'
/, а и с другите даскали се разбирахме и си правехме веселба. Вече зависи каква паралелка ще си избереш, а съучениците са късмет какви ще намериш - може с пичове, може и с тотални утайки да се събереш - просто е шанс.
Като цяло няма да сбъркаш с това училище, за мен тези 5 години 8-12 клас в НПМГ са най-готините години в живота ми, просто беше прекрасно
Дано и при теб се получи така
Но имай предвид че завърших преди 4 години, и някои неща може и да са се променили, аз ходя 1-2 пъти в годината да видя някои стари даскали, и всеки път виждам по нещо ново - я ремонтче, я нов даскал

Самата гимназия си е доста готина, редовно ремонтирана, няма мизерии, има си и стол /не го ползвах и нямам наблюдения/, всякакви зали, добра база. Като цяло е много добра и реномирана гимназия, все пак е филиал на Софийския университет, и кинти за даскалото има.
А повечето даскали са ебати пичовете

Като цяло няма да сбъркаш с това училище, за мен тези 5 години 8-12 клас в НПМГ са най-готините години в живота ми, просто беше прекрасно

Но имай предвид че завърших преди 4 години, и някои неща може и да са се променили, аз ходя 1-2 пъти в годината да видя някои стари даскали, и всеки път виждам по нещо ново - я ремонтче, я нов даскал

- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
acho.rs написа:Ryapoff написа:Колеги, има ли някой учил там? А учащ?
Имам един-два въпроса.
Аз живея на 13 метра от тамМноо обичат пиклите да ми се събират под прозореца и да врЕкат

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
- Alpina_fanatic
-
-
Ryapoff написа:Как стой въпросът с прехвърляне?
Можеш! Ама надали ще стане...

- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
Alpina_fanatic написа:Ryapoff написа:Как стой въпросът с прехвърляне?
Можеш! Ама надали ще стане...
Вместо да спамиш или обясни, или недей говори изобщо
Пиша от на брат ми акаунта, лошрайдър съм.
Всякакви врътки са възможни. Просто трябва да се говори с директор, щото само с едната молба може и да не стане.
И това най-късно до 5-10 септември, когато е последното 3то класиране, щото може и бройки да няма в съответните паралелки.
Част от даскалите наистина са печени, някои не са толкова печени като навсякъде. Учи се повече, особено по профилираните предмети и се приготви да се запознаеш с метъла и доста хора от Надежда

Иначе даскало като даскало..
само се чудя кой и защо е измислил това- Не Правете Моята Грешка

А най-добре.. решаваш си задачки като пич и си влизаш по редовния начин

- Alpina_fanatic
-
-
///eMo написа:...Вместо да спамиш или обясни, или недей говори изобщо...
Хах, племенникът ми мина по този път и имам доста натрупан експириЪнс

Процедурата е сложна, трудна, бюрократична и скъпа

п.с.И е логично! Защо някой да се "пъне" за изпити и приемане ако може да се премести след 1-2 год.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
radio_manbg написа:acho.rs написа:Ryapoff написа:Колеги, има ли някой учил там? А учащ?
Имам един-два въпроса.
Аз живея на 13 метра от тамМноо обичат пиклите да ми се събират под прозореца и да врЕкат
ОООО комшо
![]()
![]()
На Бигла , гледам има 2 БМВта със форумни стикери - Е34ка и синьо Е36 купе с Мпак и спойлер

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2