Вчера в 18:00 Починаха мои приатели с е60 530д

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Re: Вчера в 18:00 Починаха мои приатели с е60 530д

Мнение от ludiq1987 » 07 Фев 2011, 21:47

BMWPetar написа:Господ да ни пази...

Ако ние сами не се пазим и Господ няма да ни опази ...

Почивайте в мир! :(
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 07 Фев 2011, 21:54

Покритото мляко, котките не го лижат :winky:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eмилио Димитров » 07 Фев 2011, 21:56

Аз пък съжалявам родителите на тези младежи. Това да събираш детето си на части по нивата и дърветата... :cry: Не го пожелавам първо на мен си, ако един ден имам дете и после на всички Вас. Защото тях вече ги няма, но родителите им са тук и са почернени за цял живот. Да отгледаш човек до 19 години и да го заровиш, от това едва ли има по-страшно нещо... Дано са на по-добро място

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 530D

Мнение от bmw20009 » 07 Фев 2011, 22:00

ДА, аз днеска минах от там, дървотто беше на половина :kuku:
Жалко за всички били са само по на 20-години!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ogata » 07 Фев 2011, 22:01

Сега някой може да реагират остро, но .. това че е безотговорно, тва ясно. Тва че Господ трябва да ни пази, във всеки един такъв момент, когато прочета подобна новина се радвам че наистина ме е опазил и че съм жив. Но има го и другия момент... колкото и да те пази, не ти ли е "обзаведен 2рия етаж", няма кой да те спаси. То си е и казано де .. каквото си направиш сам и Господ не може да ти го направи.
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nigh7lif3 » 07 Фев 2011, 22:18

Почивайте в мир момчета :cry:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
Мечтае да кара: 911 Turbo S
Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(

Мнение от goguma » 07 Фев 2011, 22:19

Нямам думи :shock: За да се сцепи така на 2 колата, и после труповете да са по клоните на дърветата?! Наистина е карал със 180++ и то по междуградски път, че и тройно изпреварване, това си е чисто безумие. Много жалко, моите съболезнования на близките на загиналите.

Нека почиват в мир :(

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 07 Фев 2011, 22:35

Don_Emilio написа:Аз пък съжалявам родителите на тези младежи. Това да събираш детето си на части по нивата и дърветата... :cry: Не го пожелавам първо на мен си, ако един ден имам дете и после на всички Вас. Защото тях вече ги няма, но родителите им са тук и са почернени за цял живот. Да отгледаш човек до 19 години и да го заровиш, от това едва ли има по-страшно нещо... Дано са на по-добро място

- 2ма са били в короната на дървото - това е по-лошо от сценарии на извратен филм :( :( :(
Жестока катастрофа , наистина . А ако тоя дето те води тръгне да изпреварва и ускори до 200 км/ч НИЩО не можеш да направиш - нито може да му дръпнеш волана , нито да го принудиш да се намали , защото пък това може да означава челен удар .
И недейте толкова бързо да съдите - не се знае каква е била ситуацията и какво е станало . Преди 2 месеца имах много плашещ случай
- нещастния път между Луковит и Златна Панега - само завой , ограничение 60 навсякъде и дядковци и девойки които карат с 45 км/ч . Та пред мен Пасат , а пред Пасата - камион . Доближавам се , пускам си мигач , връщам 2ра и тръгвам да правя двойно изпреварване . Само че в последния момент , тъпака с пасата се изнася в ляво без мигач , аз намалявам да не го блъсна , но после подавам пак защото скоро няма да имам видимост да мина камиона . Е да ама пасата изпреварва с 90 аз отново си убивам инерцията , глупака най-после прави изпреварването и се прибира , точно пред камиона . Аз все още съм в лявата лента и отпред гледам идва камион . Давам мръсна газ да изляза пред пасата и да се прибера , но нещо става ... глупака(с ФВто) е решил и той да подаде газ(не може да превъзмогне , че ще го подмина) и не мога да се бутна пред него ... в следващия момент става тройно разминаване на супер тесен път и аз съм по средата :censored:
Е кажете ако камиона ме беше "докачил" както съм със 130 и той насреща с поне 80 , какво щеше да стане и какво щеше да пише по вестниците :ranting:
А ако има някакво значение , пича до мене имаше време само да викне ЛЕКООО ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koko29 » 07 Фев 2011, 23:23

Кво има да съдим и кво има да знаем за ситуацията............... Ситуацията е ясна като видиш разцепеното БМВ. Не искам да пиша, че ще обидя водача, че е затрил 3-ма невинни.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 07 Фев 2011, 23:44

acho.rs написа:
Don_Emilio написа:Аз пък съжалявам родителите на тези младежи. Това да събираш детето си на части по нивата и дърветата... :cry: Не го пожелавам първо на мен си, ако един ден имам дете и после на всички Вас. Защото тях вече ги няма, но родителите им са тук и са почернени за цял живот. Да отгледаш човек до 19 години и да го заровиш, от това едва ли има по-страшно нещо... Дано са на по-добро място

- 2ма са били в короната на дървото - това е по-лошо от сценарии на извратен филм :( :( :(
Жестока катастрофа , наистина . А ако тоя дето те води тръгне да изпреварва и ускори до 200 км/ч НИЩО не можеш да направиш - нито може да му дръпнеш волана , нито да го принудиш да се намали , защото пък това може да означава челен удар .
И недейте толкова бързо да съдите - не се знае каква е била ситуацията и какво е станало . Преди 2 месеца имах много плашещ случай
- нещастния път между Луковит и Златна Панега - само завой , ограничение 60 навсякъде и дядковци и девойки които карат с 45 км/ч . Та пред мен Пасат , а пред Пасата - камион . Доближавам се , пускам си мигач , връщам 2ра и тръгвам да правя двойно изпреварване . Само че в последния момент , тъпака с пасата се изнася в ляво без мигач , аз намалявам да не го блъсна , но после подавам пак защото скоро няма да имам видимост да мина камиона . Е да ама пасата изпреварва с 90 аз отново си убивам инерцията , глупака най-после прави изпреварването и се прибира , точно пред камиона . Аз все още съм в лявата лента и отпред гледам идва камион . Давам мръсна газ да изляза пред пасата и да се прибера , но нещо става ... глупака(с ФВто) е решил и той да подаде газ(не може да превъзмогне , че ще го подмина) и не мога да се бутна пред него ... в следващия момент става тройно разминаване на супер тесен път и аз съм по средата :censored:
Е кажете ако камиона ме беше "докачил" както съм със 130 и той насреща с поне 80 , какво щеше да стане и какво щеше да пише по вестниците :ranting:
А ако има някакво значение , пича до мене имаше време само да викне ЛЕКООО ...

Щеше да пише ,че си карал с превишена скорост. Тъпака си ти ,че не караш спокойно и не си останал зад камиона до следващата възможност... а се лепиш зад пасата...
Освен ако не си бързал да правиш животоспасяваща операция.

Лека им пръст на тези и други, които ще пострадат.
Глупава и нелепа смърт!
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 07 Фев 2011, 23:48

Няма как да направиш изпреварване с максимално позволената скорост , поне ако не си самоубиец ! И аз съм се лепнал зад пасата , защото той ме засече - както написах , след като си бях пуснал мигача и се бях изнесъл , оня пред мен без да подаде сигнал и да ме изчака , (както е по закон) тръгна да изпреварва :idea:
След това като си тръгнал да изпреварваш винаги е по-добре да си довършиш маневрата , а не по средата да тръгнеш да намаляваш . Аз от къде да знам , че олигофрена ще продължи да натиска и ще ме остави по средата .
И недей така с квалификациите , молим те !

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ogata » 08 Фев 2011, 0:08

А не е ли по-добре да закъснеете за някъде с 2-5-10-30 минути отколкото да се принуждавате да развивате скорости, които човешката реакция и рефлекс не е способна да овладее, особено пък на нашите хубави пътища и да завършим като младежите. Да не говорим че на магистралата обикновенно настъпвам 160-180 и то когато съм сам именно защото на двулентовите пътища не пресирам нещата и си карам кротко и що годе в ограничението. Има ли друг човек с мен просто повече от 130 не си позволявам. Лапешка работа с фатален край... и ето това е малоумщина, ето това каране, а не плъзгането по завоите в квартала в 2 часа сутринта ... сам .

Да не говоря че тези пък изобщо не ги разбирам, дето се бутат по двулентовите първокласни пътища и се бутат да изпреварват кола по кола. Изключително често явление лятото на път за морето. Това за мен са излишно похабени нерви. И застрашаване на живота .. както собствения, така и на околните.
ИзображениеИзображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 08 Фев 2011, 0:10

mimo1987 написа:Незнам но ми се искаше да видите и чуете тива колеги и аз карам бмв но с тази скорост прост нямам думи...
А скоростта е била около 200-260 има няколко весии....
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=770880
http://www.btv.bg/story/653203884-Cheti ... leven.html

Почиваите в мир момчета.........

... а ако тези момчета бяха уцелили челно някоя малка кола с 4-ри членно семейство вътре?

аз само да попитам.
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 08 Фев 2011, 0:13

alx написа:
mimo1987 написа:Незнам но ми се искаше да видите и чуете тива колеги и аз карам бмв но с тази скорост прост нямам думи...
А скоростта е била около 200-260 има няколко весии....
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=770880
http://www.btv.bg/story/653203884-Cheti ... leven.html

Почиваите в мир момчета.........

... а ако тези момчета бяха уцелили челно някоя малка кола с 4-ри членно семейство вътре?

аз само да попитам.

Не питай!
Никой няма право да пречи на бързите коли!
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 08 Фев 2011, 0:23

ogata написа:... и ето това е малоумщина, ето това каране, а не плъзгането по завоите в квартала в 2 часа сутринта ... сам

Да, така е...
Жалко за момчета, живота е бил пред тях :cry: Но на тези години с такава кола, която може много, а те не, и не мислят, просто изхода е фатален.
Изводът - купи си БМВ, плъзгай тука там на някой безлюден паркинг или полигон, а извън града - разумно!
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата