Вчера в 18:00 Починаха мои приатели с е60 530д
Модератор: Общи модератори
Re: Вчера в 18:00 Починаха мои приатели с е60 530д
Бог да ги прости момчетата!
Огромна част от вината носят самите почернени родители. 1во - възпитанието. Децата живеят с усещането, че светът е техен и те са над нещата, вкл и физичните закони (имам предвид конкретните хора). 2ро - как ше оставиш такава машина на един невръстен младеж? То му ври и кипи...
Както казваше учителката ми по руски на времето (стар номенклатурен кадър) - КРИВОРАЗБРАНАТА ДЕМОКРАЦИЯ. Много ми беше смешно, но ето колко е била права!
Надявам се повече родители да прочетат новината и да се стреснат малко. То е некъф ужас,бе!!!
Огромна част от вината носят самите почернени родители. 1во - възпитанието. Децата живеят с усещането, че светът е техен и те са над нещата, вкл и физичните закони (имам предвид конкретните хора). 2ро - как ше оставиш такава машина на един невръстен младеж? То му ври и кипи...
Както казваше учителката ми по руски на времето (стар номенклатурен кадър) - КРИВОРАЗБРАНАТА ДЕМОКРАЦИЯ. Много ми беше смешно, но ето колко е била права!
Надявам се повече родители да прочетат новината и да се стреснат малко. То е некъф ужас,бе!!!
- Lil@vi@ S@ncho
- Потребител
-
- Кара: Смело и безотговорно
ogata написа:... и ето това е малоумщина, ето това каране, а не плъзгането по завоите в квартала в 2 часа сутринта ... сам .
тука съм много съгласен, но за много от хората и двете са еднакво безразсъдни... пързалянето дори да не е в квартала няма кой да убиш през ноща, дори да не прецениш ситуацията най-много да си счупиш колата...
Лека им пръст на момчетата... лошото е че млади хора загиват в тая война по пътищата!

BMW E36 EVO M3
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
А не е ли по-добре да закъснеете за някъде с 2-5-10-30 минути отколкото да се принуждавате да развивате скорости
Още ли има хората които си мислят , че който кара бързо , бърза за някъде ? 95% от тези които карат бързо , го правят за удоволствие , не за да пристигнат с 10 мин по-рано . Че скоростта екзалтира и убива , го знае всеки и колкото и да е жалко , се случват и такива брутални инциденти , като този по-горе .
acho.rs написа:А не е ли по-добре да закъснеете за някъде с 2-5-10-30 минути отколкото да се принуждавате да развивате скорости
Още ли има хората които си мислят , че който кара бързо , бърза за някъде ? 95% от тези които карат бързо , го правят за удоволствие , не за да пристигнат с 10 мин по-рано . Че скоростта екзалтира и убива , го знае всеки и колкото и да е жалко , се случват и такива брутални инциденти , като този по-горе .
най често го правят комплексарите, като бях в КАТ да си регистрирам колата имаше едни елементи от гоце делчев които бяха на 7мото небе от кеф че от там до София никой не успял да ги изпревари

www.bmwпрофесори-bg.net
- азззз
- младши ентусиаст
-
- Кара: тук там
трябва да е забранено със закон според мен,водачите на мпс до 23г. възраст(поне),да не могат да карат коли повече от 80коня.в противен случай,статиите от този вид,ще продължат.
азззз написа:трябва да е забранено със закон според мен,водачите на мпс до 23г. възраст(поне),да не могат да карат коли повече от 80коня.в противен случай,статиите от този вид,ще продължат.
клио 1.2 енерджи 55 коня си вдига 160-170 без проблеми, така че и да има ограничение на конете, който има желание пак ще се размаже качествено някъде
www.bmwпрофесори-bg.net
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
acho.rs написа:Че скоростта екзалтира и убива , го знае всеки и колкото и да е жалко , се случват и такива брутални инциденти , като този по-горе .
Eми ще се случват, я. Щото подпомагат бизнеса, а от там и БВП. Освен БМВ и погребалните агенции хляб трябва да имат. И после и общите работници към траурни паркове. Ся 4ри броя по 20 лева .. ей ги 80 кинта за един ден, кой ти ги дава...

Сарказма е излишен, но ето това струва "удоволствието" на 95% от "небързащите, каращи за удоволствие" индивиди . Веднъж се плаща тоя данък, ама завинаги

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
ogata написа:acho.rs написа:Че скоростта екзалтира и убива , го знае всеки и колкото и да е жалко , се случват и такива брутални инциденти , като този по-горе .
Eми ще се случват, я. Щото подпомагат бизнеса, а от там и БВП. Освен БМВ и погребалните агенции хляб трябва да имат. И после и общите работници към траурни паркове. Ся 4ри броя по 20 лева .. ей ги 80 кинта за един ден, кой ти ги дава...![]()
Сарказма е излишен, но ето това струва "удоволствието" на 95% от "небързащите, каращи за удоволствие" индивиди . Веднъж се плаща тоя данък, ама завинаги
Без да ми се сърдиш , ще ти кажа , че имаш сериозни психични проблеми - най-вероятно много си гледал ТриВон 1-7 и нещо подобно .
Да говориш така за бруталната смърт на малди хора е признак на безобразно ниско ниво на култура

трябва да е забранено със закон според мен,водачите на мпс до 23г. възраст(поне),да не могат да карат коли повече от 80коня.
- има поне 11 основателни причини това ДА НЕ СЕ ПРАВИ .
- TouringInternational
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M44 на газ
- Мечтае да кара: V10 Touring, e36 compact rally spec
- Детайли за колата: е36 compact "войнишко канче'' edition
Често карам по този път и мога да кажа, че е в що годе добро състояние, асфалтираха го изцяло преди 6-7 год (въпросната отсечка). И аз съм карал там доста бързо, но да подчертая през нощта към 3-4-5 часа като заплахата идва главно от диви животни, защото има полета от 2те страни на пътя. Момчетата в действителност са карали с много голяма скорост, за да излезе тая е60ка от пътя и да се размаже така и то в много неподходящо време, когато трафикът е най-голям...
Мир на праха им !
Мир на праха им !

- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
Жалко за момчетата.
Било е редно да се прибереш зад Пасата. След като човекът изпреварва, явно има намерение да кара по-бързо от камиона и е нормално да ускори. При ПТП в тоя случай вината си е 100% твоя. Каквато и да ти е колата винаги ще намалиш много по-бързо, отколкото ще ускориш.
Колкото до това че те е засякъл, ти от къде си тръгнал на втора да го изпреварваш, че си се бил и изнесъл. На втора изпреварванията с кола над 100 коня стават за 2-3 секунди с прибирането

acho.rs написа:- нещастния път между Луковит и Златна Панега - само завой , ограничение 60 навсякъде и дядковци и девойки които карат с 45 км/ч . Та пред мен Пасат , а пред Пасата - камион . Доближавам се , пускам си мигач , връщам 2ра и тръгвам да правя двойно изпреварване . Само че в последния момент , тъпака с пасата се изнася в ляво без мигач , аз намалявам да не го блъсна , но после подавам пак защото скоро няма да имам видимост да мина камиона . Е да ама пасата изпреварва с 90 аз отново си убивам инерцията , глупака най-после прави изпреварването и се прибира , точно пред камиона . Аз все още съм в лявата лента и отпред гледам идва камион . Давам мръсна газ да изляза пред пасата и да се прибера , но нещо става ... глупака(с ФВто) е решил и той да подаде газ(не може да превъзмогне , че ще го подмина) и не мога да се бутна пред него ... в следващия момент става тройно разминаване на супер тесен път и аз съм по средата![]()
Е кажете ако камиона ме беше "докачил" както съм със 130 и той насреща с поне 80 , какво щеше да стане и какво щеше да пише по вестниците![]()
А ако има някакво значение , пича до мене имаше време само да викне ЛЕКООО ...
Било е редно да се прибереш зад Пасата. След като човекът изпреварва, явно има намерение да кара по-бързо от камиона и е нормално да ускори. При ПТП в тоя случай вината си е 100% твоя. Каквато и да ти е колата винаги ще намалиш много по-бързо, отколкото ще ускориш.
Колкото до това че те е засякъл, ти от къде си тръгнал на втора да го изпреварваш, че си се бил и изнесъл. На втора изпреварванията с кола над 100 коня стават за 2-3 секунди с прибирането

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
темата е за младите момчета и инцидента с тях,а не как ачката се мъчи да изпревари бавните по пътищата.всеки се дразни на такива по пътищата и едва ли на някой му доставя удоволствие на спазва скоростта им,когато те са решили да разгледат през колата ландшафта...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Alien
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава
The_Ancient написа:Жалко за момчетата.acho.rs написа:- нещастния път между Луковит и Златна Панега - само завой , ограничение 60 навсякъде и дядковци и девойки които карат с 45 км/ч . Та пред мен Пасат , а пред Пасата - камион . Доближавам се , пускам си мигач , връщам 2ра и тръгвам да правя двойно изпреварване . Само че в последния момент , тъпака с пасата се изнася в ляво без мигач , аз намалявам да не го блъсна , но после подавам пак защото скоро няма да имам видимост да мина камиона . Е да ама пасата изпреварва с 90 аз отново си убивам инерцията , глупака най-после прави изпреварването и се прибира , точно пред камиона . Аз все още съм в лявата лента и отпред гледам идва камион . Давам мръсна газ да изляза пред пасата и да се прибера , но нещо става ... глупака(с ФВто) е решил и той да подаде газ(не може да превъзмогне , че ще го подмина) и не мога да се бутна пред него ... в следващия момент става тройно разминаване на супер тесен път и аз съм по средата![]()
Е кажете ако камиона ме беше "докачил" както съм със 130 и той насреща с поне 80 , какво щеше да стане и какво щеше да пише по вестниците![]()
А ако има някакво значение , пича до мене имаше време само да викне ЛЕКООО ...
Колкото до това че те е засякъл, ти от къде си тръгнал на втора да го изпреварваш, че си се бил и изнесъл. На втора изпреварванията с кола над 100 коня стават за 2-3 секунди с прибирането![]()
Много разбирачи се навъдихте бе!
И аз съм попадал в такива ситуации, и повярвайте ми доста е неприятно някой байчо шофиращ с каскет да те засече докато го изпреварваш.
Без мигач и без изобщо да погледне има ли някой зад него. Много съботно-неделни шофьори идея си нямат какво се случва около тях, като седнат да шофират.
Така че, не бързайте да обвинявате acho.rs.
Мир на праха на момчетата.
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Да не дава господ! 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Мир на праха им!
Адски си прав, колега ... родител да даде на 19 годишния си син Е60, който няма и една година опит зад волана и особено, ако има бензин в кръвта би трябвало да знае, че направо към гробищата си го е пратил ...
kulov написа:Бог да ги прости момчетата!
Адски си прав, колега ... родител да даде на 19 годишния си син Е60, който няма и една година опит зад волана и особено, ако има бензин в кръвта би трябвало да знае, че направо към гробищата си го е пратил ...
В книжките на БМВ пише "Системите за сигурност, колкото и да са усъвършенствани, не могат да изключат приложението на физичните закони."
Аз лично не мога да повярвам как Е60 ще се разпадне по този начин като циганска каруца едва ли не, но... вижте горното отново...

Аз лично не мога да повярвам как Е60 ще се разпадне по този начин като циганска каруца едва ли не, но... вижте горното отново...