:НАГЛИТЕ:от НСО
Модератор: Общи модератори
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Re: :НАГЛИТЕ:от НСО
Абе то и Ицо Стоичков ползваше синя лампа ама е пичага и никой нищо не му вика нали
Каквото и да е, това са коли със специален режим на движение и като не ги "слушате" само си навличате неприятности. Гадно е ама...
Има една стара приказка която казва така: Когато царя ти е.е майката на кого ще се оплачеш?

Каквото и да е, това са коли със специален режим на движение и като не ги "слушате" само си навличате неприятности. Гадно е ама...

Има една стара приказка която казва така: Когато царя ти е.е майката на кого ще се оплачеш?

Гледах преди няколко дни по новините (БТВ репортерите или нещо от сорта) за тия момчета - и да ви кажа - не са ги хванали от нивата на село да ескортират елита на държавата
Струва ми се, че некои младежи от малки населени места (с гАзарски гоУфове, онда цвикове и тем подобни) искат като големите батковци, ама първо не могат, пък и не им дават. И те затва почват да плюят по гардовете на НСО колко били ненам кви си
И прав беше един от шофьорите на НСО, който в ТВ интервюто каза, че ако не умеят да си проправят път (вкл. с избутване в канавката), то просто няма да могат да опазят охраняваните от тях лица
Щото като се лепне бай Герчо с Ладичката у лева лента и ако требва да го изчакат чинно след 800м. да направи ляв завой - ми то снайпериста ще ги догони, че и вътре при тях ще влезе 

Струва ми се, че некои младежи от малки населени места (с гАзарски гоУфове, онда цвикове и тем подобни) искат като големите батковци, ама първо не могат, пък и не им дават. И те затва почват да плюят по гардовете на НСО колко били ненам кви си

И прав беше един от шофьорите на НСО, който в ТВ интервюто каза, че ако не умеят да си проправят път (вкл. с избутване в канавката), то просто няма да могат да опазят охраняваните от тях лица

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
ууух мали майко,бе те снайперистите тука само туй чекат по кюшетата нашите депутати или "охранявани" лица,тоз пък гард много филми е гледал горкият...
Иначе всичко идва на първо място от това че масово шофьорите не познават правилата при движение и как се реагира при подаден звуков или светлинен сигнал,както и че не гледат в огледала и не внимават в пътната обстановка...
На второ място идва балканския манталитет и свободията и тя е двупосочна разбира се,от една страна ние хич вече не зачитаме превилегиите,щото нали дойде демокрацията и никой вече не е над нас,което ни кара да мразим некакви там с ламБи...от другата страна е същото,години на поддтисничество и изведнъж му дали кола с буркан и вече сме над другите и "си праа квот си искам",ама и те си имат правила за движение че дори и при какви случай може да включват сигнализацията а повярвайте ми,при много малко случай се разрешава да се включва сигнализация...ама що пък не като ми е на тавана буркана...
Иначе ме "боли фара",ако го видя,веднага чинно отбивам-имат си некаква работа и си я вършат хората,понякога са прекалявали-на магистрала тракия,на "летището" ми влизаха в насрещното чак...ей не им стигаха 3 платна,не мръднах тогава поради 2 причини,карах голям черен джиБ и бех млад и нахакан,и какво стана-нищо,по-скоро те се стреснаха след като си карах по права линия...Сега им правя път,но ако се опитат някакси да ме изблъскат ше се отбранявам
Иначе всичко идва на първо място от това че масово шофьорите не познават правилата при движение и как се реагира при подаден звуков или светлинен сигнал,както и че не гледат в огледала и не внимават в пътната обстановка...
На второ място идва балканския манталитет и свободията и тя е двупосочна разбира се,от една страна ние хич вече не зачитаме превилегиите,щото нали дойде демокрацията и никой вече не е над нас,което ни кара да мразим некакви там с ламБи...от другата страна е същото,години на поддтисничество и изведнъж му дали кола с буркан и вече сме над другите и "си праа квот си искам",ама и те си имат правила за движение че дори и при какви случай може да включват сигнализацията а повярвайте ми,при много малко случай се разрешава да се включва сигнализация...ама що пък не като ми е на тавана буркана...
Иначе ме "боли фара",ако го видя,веднага чинно отбивам-имат си некаква работа и си я вършат хората,понякога са прекалявали-на магистрала тракия,на "летището" ми влизаха в насрещното чак...ей не им стигаха 3 платна,не мръднах тогава поради 2 причини,карах голям черен джиБ и бех млад и нахакан,и какво стана-нищо,по-скоро те се стреснаха след като си карах по права линия...Сега им правя път,но ако се опитат някакси да ме изблъскат ше се отбранявам

- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
А за кой от всичките 240 депутата са се засилили снайперисти, че трябва НСО да ги прекарва през задръстванията?
Да са 10 ескорта за президента, премиера, гостуващи чужди политзвезди и толкоз. Били навъртели 3.5 млн км. и имали само 20 ПТП-та. Ами ако возеха само 10 екипа щяха да имат само 2 птп-та и можеше изобщо да не стигат до новините, а и хората нямаше да говорят за "наглите", защото щяха да са ги виждали в пъти по-малко хора
Да са 10 ескорта за президента, премиера, гостуващи чужди политзвезди и толкоз. Били навъртели 3.5 млн км. и имали само 20 ПТП-та. Ами ако возеха само 10 екипа щяха да имат само 2 птп-та и можеше изобщо да не стигат до новините, а и хората нямаше да говорят за "наглите", защото щяха да са ги виждали в пъти по-малко хора
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
XaMaB написа:А за кой от всичките 240 депутата са се засилили снайперисти, че трябва НСО да ги прекарва през задръстванията?
И аз точно това питах малко по-напред в темата. След като има 100 екипа, 10 ок.. возят президента, премиера, главния прокурор и още малко... а останалите 90 екипа?????
- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
Escape написа:
И аз точно това питах малко по-напред в темата. След като има 100 екипа, 10 ок.. возят президента, премиера, главния прокурор и още малко... а останалите 90 екипа?????
Пазаруват бре, 1 в Била, 1 в кауфланд и така

Аз знам един такъв НСО шофьор, който с личния си голф 3 си кара по средата на осевата линия, минава на червено, щото му било професионална деформация, разбираш ли ти

Интересно ми е, тия като настигнат по магистралата някой 20тонен прицеп, дали пак го свиват или чинно си изпреварват от ляво

Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Ivo_Borisov написа:Абе то и Ицо Стоичков ползваше синя лампа ама е пичага и никой нищо не му вика нали![]()
Каквото и да е, това са коли със специален режим на движение и като не ги "слушате" само си навличате неприятности. Гадно е ама...![]()
жестоко се лъжеш! лайнар е! точно той ми излезе преди години на червено на околовръстното с един сив ягуар и щях да му изкарам червата с Е39ката ,но се размина на косъм. не беше си турил лампата ,но ме изгледа се едно е с нея ,ма и да беше резултата щеше да е същия! да си завре лампата отзад! тоя па къде бърза ,та и лампа! да не би да спасява хора в кърви или от пожар....

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Абе защо от НСО се жалват само жени и гейковеца от бтв репортерите
Можеби защото са добри шофьори...

Можеби защото са добри шофьори...
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Не знам за жените и гейовете, ама шоферчета се изживяват на пътя досущ като несайдисани булки 

Никой не мое ма връне на селу!
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Естествено НСО не са виновни http://www.dnes.bg/crime/2011/02/15/kor ... sat.111290 

- emes691
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М-43Б-18,318i
Да вдигна темата ,защото нов инцидент с наще господари
http://www.btv.bg/news/katastrofi-incid ... miera.html
Сега също не са виновни ааааааааааааа......
- saleen
- старши ентусиаст
-
Виновни са, че са прекалено сръчни зад волана и прекалено много проявяват колегиалност към другите участници в движението, която като се разбра от поста на един колега, се изчерпва от пускане на аврийки, когато някой им даде път 

- pkaramitev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 528 на газчица...
- Мечтае да кара: МиГ-29
emes691 написа:Да вдигна темата ,защото нов инцидент с наще господари
Предполагам си бил в Пасата и всичко знаеш ааааааааааааааа................
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Не бе, тоя с пасата е изтървал завоя и се е нанизал, във НСОто дето карал бавно и с включени светлинен и звуков сигнал... 

- pkaramitev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 528 на газчица...
- Мечтае да кара: МиГ-29
Сондьора написа:Не бе, тоя с пасата е изтървал завоя и се е нанизал, във НСОто дето карал бавно и с включени светлинен и звуков сигнал...
А не допускаш ли че и това е възможно!?