:НАГЛИТЕ:от НСО

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Re: :НАГЛИТЕ:от НСО

Мнение от Ivo_Borisov » 08 Фев 2011, 0:12

Абе то и Ицо Стоичков ползваше синя лампа ама е пичага и никой нищо не му вика нали :mhihi:
Каквото и да е, това са коли със специален режим на движение и като не ги "слушате" само си навличате неприятности. Гадно е ама... :dunno:
Има една стара приказка която казва така: Когато царя ти е.е майката на кого ще се оплачеш? :censored:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 08 Фев 2011, 13:14

Гледах преди няколко дни по новините (БТВ репортерите или нещо от сорта) за тия момчета - и да ви кажа - не са ги хванали от нивата на село да ескортират елита на държавата :mhihi:

Струва ми се, че некои младежи от малки населени места (с гАзарски гоУфове, онда цвикове и тем подобни) искат като големите батковци, ама първо не могат, пък и не им дават. И те затва почват да плюят по гардовете на НСО колко били ненам кви си :mhihi:

И прав беше един от шофьорите на НСО, който в ТВ интервюто каза, че ако не умеят да си проправят път (вкл. с избутване в канавката), то просто няма да могат да опазят охраняваните от тях лица ;) Щото като се лепне бай Герчо с Ладичката у лева лента и ако требва да го изчакат чинно след 800м. да направи ляв завой - ми то снайпериста ще ги догони, че и вътре при тях ще влезе :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 08 Фев 2011, 13:37

ууух мали майко,бе те снайперистите тука само туй чекат по кюшетата нашите депутати или "охранявани" лица,тоз пък гард много филми е гледал горкият...
Иначе всичко идва на първо място от това че масово шофьорите не познават правилата при движение и как се реагира при подаден звуков или светлинен сигнал,както и че не гледат в огледала и не внимават в пътната обстановка...
На второ място идва балканския манталитет и свободията и тя е двупосочна разбира се,от една страна ние хич вече не зачитаме превилегиите,щото нали дойде демокрацията и никой вече не е над нас,което ни кара да мразим некакви там с ламБи...от другата страна е същото,години на поддтисничество и изведнъж му дали кола с буркан и вече сме над другите и "си праа квот си искам",ама и те си имат правила за движение че дори и при какви случай може да включват сигнализацията а повярвайте ми,при много малко случай се разрешава да се включва сигнализация...ама що пък не като ми е на тавана буркана...
Иначе ме "боли фара",ако го видя,веднага чинно отбивам-имат си некаква работа и си я вършат хората,понякога са прекалявали-на магистрала тракия,на "летището" ми влизаха в насрещното чак...ей не им стигаха 3 платна,не мръднах тогава поради 2 причини,карах голям черен джиБ и бех млад и нахакан,и какво стана-нищо,по-скоро те се стреснаха след като си карах по права линия...Сега им правя път,но ако се опитат някакси да ме изблъскат ше се отбранявам :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 08 Фев 2011, 13:38

А за кой от всичките 240 депутата са се засилили снайперисти, че трябва НСО да ги прекарва през задръстванията?
Да са 10 ескорта за президента, премиера, гостуващи чужди политзвезди и толкоз. Били навъртели 3.5 млн км. и имали само 20 ПТП-та. Ами ако возеха само 10 екипа щяха да имат само 2 птп-та и можеше изобщо да не стигат до новините, а и хората нямаше да говорят за "наглите", защото щяха да са ги виждали в пъти по-малко хора
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 08 Фев 2011, 15:14

XaMaB написа:А за кой от всичките 240 депутата са се засилили снайперисти, че трябва НСО да ги прекарва през задръстванията?
Да са 10 ескорта за президента, премиера, гостуващи чужди политзвезди и толкоз. Били навъртели 3.5 млн км. и имали само 20 ПТП-та. Ами ако возеха само 10 екипа щяха да имат само 2 птп-та и можеше изобщо да не стигат до новините, а и хората нямаше да говорят за "наглите", защото щяха да са ги виждали в пъти по-малко хора

И аз точно това питах малко по-напред в темата. След като има 100 екипа, 10 ок.. возят президента, премиера, главния прокурор и още малко... а останалите 90 екипа?????

ентусиаст
Аватар
Кара: DUB bimmer down the road in style

Мнение от lowrider » 08 Фев 2011, 15:49

Escape написа:
И аз точно това питах малко по-напред в темата. След като има 100 екипа, 10 ок.. возят президента, премиера, главния прокурор и още малко... а останалите 90 екипа?????

Пазаруват бре, 1 в Била, 1 в кауфланд и така :mhihi:

Аз знам един такъв НСО шофьор, който с личния си голф 3 си кара по средата на осевата линия, минава на червено, щото му било професионална деформация, разбираш ли ти :mhihi: , само да не го деформира някой КрАЗ... Е като се качи в "ЕСКАТА" или "СЕДМАРАТА", па и с ламби, става бог човека...

Интересно ми е, тия като настигнат по магистралата някой 20тонен прицеп, дали пак го свиват или чинно си изпреварват от ляво :mhihi:
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 08 Фев 2011, 18:00

Ivo_Borisov написа:Абе то и Ицо Стоичков ползваше синя лампа ама е пичага и никой нищо не му вика нали :mhihi:
Каквото и да е, това са коли със специален режим на движение и като не ги "слушате" само си навличате неприятности. Гадно е ама... :dunno:
Има една стара приказка която казва така: Когато царя ти е.е майката на кого ще се оплачеш? :censored:

жестоко се лъжеш! лайнар е! точно той ми излезе преди години на червено на околовръстното с един сив ягуар и щях да му изкарам червата с Е39ката ,но се размина на косъм. не беше си турил лампата ,но ме изгледа се едно е с нея ,ма и да беше резултата щеше да е същия! да си завре лампата отзад! тоя па къде бърза ,та и лампа! да не би да спасява хора в кърви или от пожар.... :bang:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 10 Фев 2011, 19:36

Абе защо от НСО се жалват само жени и гейковеца от бтв репортерите :dunno:
Можеби защото са добри шофьори...
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 10 Фев 2011, 20:50

Не знам за жените и гейовете, ама шоферчета се изживяват на пътя досущ като несайдисани булки :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 15 Фев 2011, 13:15

Естествено НСО не са виновни http://www.dnes.bg/crime/2011/02/15/kor ... sat.111290 :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: М-43Б-18,318i

Мнение от emes691 » 15 Фев 2011, 13:16

Да вдигна темата ,защото нов инцидент с наще господари
http://www.btv.bg/news/katastrofi-incid ... miera.html
Сега също не са виновни ааааааааааааа......

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 15 Фев 2011, 13:19

Виновни са, че са прекалено сръчни зад волана и прекалено много проявяват колегиалност към другите участници в движението, която като се разбра от поста на един колега, се изчерпва от пускане на аврийки, когато някой им даде път :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 528 на газчица...
Мечтае да кара: МиГ-29

Мнение от pkaramitev » 15 Фев 2011, 14:44

emes691 написа:Да вдигна темата ,защото нов инцидент с наще господари
http://www.btv.bg/news/katastrofi-incid ... miera.html
Сега също не са виновни ааааааааааааа......

Предполагам си бил в Пасата и всичко знаеш ааааааааааааааа................
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 15 Фев 2011, 14:47

Не бе, тоя с пасата е изтървал завоя и се е нанизал, във НСОто дето карал бавно и с включени светлинен и звуков сигнал... ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 528 на газчица...
Мечтае да кара: МиГ-29

Мнение от pkaramitev » 15 Фев 2011, 14:49

Сондьора написа:Не бе, тоя с пасата е изтървал завоя и се е нанизал, във НСОто дето карал бавно и с включени светлинен и звуков сигнал... ;)

А не допускаш ли че и това е възможно!? :dunno:
Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата