Регистрация на автомобил закупен от Германия
Модератор: Общи модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- Mitaka_318
- Потребител
-
Регистрация на автомобил закупен от Германия
Здравейте колеги, това е първото ми мнение в форума на БМВ.Отсега нататък предполагам ще пиша доста по-често.Има доста информация, форума е полезен. От днес се сдобих с BMW 318 , закупена е по поръчка от Росенхаим, Германия, очаква се оката да пристигне на собствен ход до София в събота. За сега разбрах че са и купени някакви номера за 100Е, с които ще патува безпроблемно до България.
Предполагам се досещате какво ще Ви попитам. Какво трябва да се прави оттук нататък, защото колата ми е купена и ще се докара от братовчед ми , нее от търговец които да е наясно какви са нещата и така нататък. Та въпроса ми е , да ми кажете какви документи ще са необходими , за да не се наложи ходене повторно до Германия
.
Аз съм от Монтана, дали колата ще може да пътува от Сф до Монтана или трябва в Сф да се прехвърля ( ако изобщо се изисква). Надявам се да ми помогнете колеги , и висичко да е наред с така мечтаното ми Е36 .
Очаквам мненията ви и да ме насочите.
Предполагам се досещате какво ще Ви попитам. Какво трябва да се прави оттук нататък, защото колата ми е купена и ще се докара от братовчед ми , нее от търговец които да е наясно какви са нещата и така нататък. Та въпроса ми е , да ми кажете какви документи ще са необходими , за да не се наложи ходене повторно до Германия

Аз съм от Монтана, дали колата ще може да пътува от Сф до Монтана или трябва в Сф да се прехвърля ( ако изобщо се изисква). Надявам се да ми помогнете колеги , и висичко да е наред с така мечтаното ми Е36 .
Очаквам мненията ви и да ме насочите.
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Re: Регистрация на автомобил закупен от Германия
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
2 мнения
• Страница 1 от 1