Затъмняване Стъкла РУСЕ !!!
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Затъмняване Стъкла РУСЕ !!!
Здравейте интересуваме знаете ли къде затъмняват качествено стъкла в Русе ?
Интересуваме също долу горе за е36 купе всичките стъкла без челното каква ще е цената .
Също така с какви марки Работят .
И 3М доказала ли се е като марка или е
Интересуваме също долу горе за е36 купе всичките стъкла без челното каква ще е цената .
Също така с какви марки Работят .
И 3М доказала ли се е като марка или е

Те мразят BMW Аз мразя тях
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Re: Затъмняване Стъкла РУСЕ !!!
до спирката на механото,точно срещу пяцата на такситата... за всички стъкла на е34 беше 150 лв или нещо такова,но не знам с какво фолио бачкат... мини и ги питай 

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

мерси
интересува ме дали е качествено и дали вечер се вижда добре а не да си смъквам прозореца че да се огледам на кръстовище 

- iamatuning
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 525
Качественото фолиране излиза скъпичко,мисля че беше около 20-30 лв.на странично и 60-80 за задното.Ще ти препоръчам да отидеш на кръговото до болницата там имаше едно заведение "Бялата къща" сега е Автостъкла.Там мисля че малко по-евтино ще ти излезе и бачкат на ниво.Ако решиш ще ти дам още един адрес ама там са скъпчии.
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
iamatuning написа:Качественото фолиране излиза скъпичко,мисля че беше около 20-30 лв.на странично и 60-80 за задното.Ще ти препоръчам да отидеш на кръговото до болницата там имаше едно заведение "Бялата къща" сега е Автостъкла.Там мисля че малко по-евтино ще ти излезе и бачкат на ниво.Ако решиш ще ти дам още един адрес ама там са скъпчии.
е точно спирката на механото срещу пяцата на бакшишите... подминаваш спирката,първата в ляво и спираш 5 метра след като завиеш и ще ги видиш

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

На мене ми подхвърлиха нещо зад млечна кухня за гаражите някой да знае нещо ?

Някой може ли да ми каже съществува ли още това място и на каква цена е затъмняването на 1 прозорец ?? Може да предложите и някое друго за всеки случай
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Ако още се интересуваш някой да ти фолира колата пиши на лично да ти кажа каде да отидеш точно - да не звучи като реклама.Момчето си разбира от работата стъкла фарове стопове всичко.Няма да има балончета няма да направи задното на 2 парчета работи с всякакви фолиа най вече с на 3м.

Silver320 написа:И 3М доказала ли се е като марка или е
Като минаваш по АМ Тракия, обърни внимание покрай Стара Загора има едни хубави големи портални табели, сглобени от панели. Фолиото на въпросните е клас Diamond Grade на 3М.
Участвал съм в изработката им лично

3М е марка бетон.
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Незнам дали е доказана марка, но момчето предпочита с фолиа от класа на 3M , LLumaR , Sun Tec, Sun Glass незнам дали са хубави, само знам, че на колегата ми колата му е облепена с 3м-ско фолио но незнам от колко години е така.От няколко месеца и на фаровете има и там е бетон.

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
11 мнения
• Страница 1 от 1