Уличен фитнес
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: Уличен фитнес
Jim Beam написа:Kroki написа:И аз със още 2-3 момчета сме се зарибили на едни лостове в Плевен. Като цяло корем, гръб, ръце![]()
С Димитър Дичев ли тренираш?
Не
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Определено може да се придобие добра форма, но ханибал и тн. ходят и на фитнес пък и са по 170см и 70-75 кила... От лостовете не се става батка, но имаш силата на доста по едър от теб назобеняк
А клипчетата в БГ които гледате със стойките и тн. са по 60-65 кг. пичовете.. Иначе аз доста сериозно тренирах и след 2-3 месеца имах нужда от допълнителни тежести, защото даже не се помпах.. Горе-долу най-важното е да не правиш едно и също постоянно, защото от еднакви кофи бях стигнал до 60 кофички примерно, като ми спираше дъха и почти не се помпах.. После започнах да правя плаващи, по широки, с по-раздалечени лакти примерно... Упражнения има доста при набиранията особено избора е голям.. Но пак казвам ако си решил да ставаш батка мястото ти е във фитнеса... А от лостовете можеш да направиш прилично тяло, да се чувстваш много по добре и силата ти да оправдава размерите. А ако искаш да правиш разни везни и т.н. трябва да си лек и дребен..

Live it like you Love it
- БаЯн
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 340!!!
- Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Аз преди време редовно висях по лостовете... и нямаше голям ефект, сигурно защото бях 11-12 годишен.
Общо взето да се поддържа форма... или за придобиване на тонус, сила и т.н. върши работа като се комбинира с лицеви опори примерно... шведска стена и т.н. Но както ти казаха и другите батка не се става, трябва си постоянство, нещата стават по-бавно, но е хубаво, на мен ми отне доста време, докато почнах да правя някакви прилични серии за набиранията поне, кофичките са по-лесна работа... С времето обаче ти трябва все повече и повече серии и повторения за да се усещаш някакъв ефект и рано или късно ще усетиш нужда от залата и аз бях стигнал до един доста сериозен брой кофички... като почнах после в залата си връзвах 20-30 кг на кръста, че да усетя 12 повторения...
И да се похваля на 13 години правих по 40-45 коремни... (не коремни преси) а коремно на лост.
За загрявките щях да казвам, с тренировки по лостовете трябва да се загрява много добре и много старателно, ако в залата можеш да си позволиш не кой знае каква загрявка и да почнеш с леки килограми, то на лостовете, неможеш да регулираш тежестта, затова трябва да се загрява много добре, особено при студено време... Иначе наистина се постига добра и балансирана фигура, ако и тичаш успоредно с това 2-3 пъти седмично според мен си е, много добър вариант...
Ще трябва и аз да се хващам с нещо такова, че стана 4 години без зала, скоро ще мина 100те кг
Рано ми е още на тоя ръст...
Това е, за което се сещам май:))
Общо взето да се поддържа форма... или за придобиване на тонус, сила и т.н. върши работа като се комбинира с лицеви опори примерно... шведска стена и т.н. Но както ти казаха и другите батка не се става, трябва си постоянство, нещата стават по-бавно, но е хубаво, на мен ми отне доста време, докато почнах да правя някакви прилични серии за набиранията поне, кофичките са по-лесна работа... С времето обаче ти трябва все повече и повече серии и повторения за да се усещаш някакъв ефект и рано или късно ще усетиш нужда от залата и аз бях стигнал до един доста сериозен брой кофички... като почнах после в залата си връзвах 20-30 кг на кръста, че да усетя 12 повторения...
И да се похваля на 13 години правих по 40-45 коремни... (не коремни преси) а коремно на лост.
За загрявките щях да казвам, с тренировки по лостовете трябва да се загрява много добре и много старателно, ако в залата можеш да си позволиш не кой знае каква загрявка и да почнеш с леки килограми, то на лостовете, неможеш да регулираш тежестта, затова трябва да се загрява много добре, особено при студено време... Иначе наистина се постига добра и балансирана фигура, ако и тичаш успоредно с това 2-3 пъти седмично според мен си е, много добър вариант...
Ще трябва и аз да се хващам с нещо такова, че стана 4 години без зала, скоро ще мина 100те кг

Това е, за което се сещам май:))

E34, E38
- leTransporteur
- младши ентусиаст
-
А ако искаш да правиш разни везни и т.н. трябва да си лек и дребен..
я пак си помисли гледайки от 6:50 натам...
http://www.youtube.com/watch?v=Rs4h4twtGPg
Карай бързо
Стигни 'пръв
Стигни 'пръв
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
Има страшно много упражнения за лостовете и успоредките. За някой даже се иска да си по- лек, за да ги усвоиш
Ясно е че може да станеш професионален културист от лостовете както някои колеги са писали, но то при сриит фитнеса това и не се търси
http://www.facebook.com/album.php?profi ... 0713718842

http://www.facebook.com/album.php?profi ... 0713718842
- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
Да се включа и аз...
Поне при мен нещата са по сложни с тренировките на лостове се запалих по друго - cross fit ето за какво става въпрос -
http://www.facebook.com/?sk=messages&ti ... 8835423224
Сега нещата вече са доста по добре здравословно ... сега в тея студове фитнес ама на пролет пак се почва.. поне аз смятам че като комплекс от упражнения и начин на трениране това е едно от най-добрите неща.
поздрави
Поне при мен нещата са по сложни с тренировките на лостове се запалих по друго - cross fit ето за какво става въпрос -
http://www.facebook.com/?sk=messages&ti ... 8835423224
Сега нещата вече са доста по добре здравословно ... сега в тея студове фитнес ама на пролет пак се почва.. поне аз смятам че като комплекс от упражнения и начин на трениране това е едно от най-добрите неща.
поздрави

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Няма нужда от много повтаряния, правиш ги бавно, изморява много повече и товари повече...Най-добрия начин за идръжливост, във фитнеса тва няма как да го постигнеш...т.е има но рискуваш да си изсипеш щангата.
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
Сондьора написа:Няма нужда от много повтаряния, правиш ги бавно, изморява много повече и товари повече...Най-добрия начин за идръжливост, във фитнеса тва няма как да го постигнеш...т.е има но рискуваш да си изсипеш щангата.
Баш това е цаката - например при широк хват набиране за гръб на лост да пускаш супер бавно надолу да речем ...
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
7S\/E7OSLA\/ написа:Сондьора написа:Няма нужда от много повтаряния, правиш ги бавно, изморява много повече и товари повече...Най-добрия начин за идръжливост, във фитнеса тва няма как да го постигнеш...т.е има но рискуваш да си изсипеш щангата.
Баш това е цаката - например при широк хват набиране за гръб на лост да пускаш супер бавно надолу да речем ...
Също е за лицевите, някои казват, че няма значение, не е така, зависи как ги правиш, в казармата съм стигал до 30мин и следва остави...понеже е супер лесно да помпаш до утре...ако искаш да товариш мускул го правиш бавно и натоварване нагоре надолу..иначе лицеви за норматив се правят с рязко товарене нагоре, и то първоначално, също за набирания или кофи, но и от килата зависи вече

добрата машина е поддържаната машина 

ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki

- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
Наясно съм ,че във фитнеса се правят яките мускули,но не искам да се забивам в някаква зала и да блъскам..Аз когато правя лицеви ги правя бързо,но явно съм грешал.Найстина когато правиш някакво упражнение по -бавно ,мускула се натоварва повече.Благодаря на писалите в тема,научих интересни работи. 

BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
- achobre
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 330d
Лоста си е лост.Поне според мен е по добре от фитнеса ако не искаш да ставаш мн голям разбира се
въпреки че сега не се задържам мн на успоретките. 

28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2