Казарма,снимки,спомени...
Модератор: Общи модератори
- JIVONOZAVAR
- Потребител
-
Re: Казарма,снимки,спомени...
Грудово , Елхово , Ямбол и още 4 други поделения все за бойни заслуги ме местиха насам-натам. 

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
daka1972 написа:vladi_a_i написа:Ей тия въшкарници каква кола маска праеха на краката,ма са ми казвали де
питай и за екичките ,какви красиви неща правеха ама не е страшно аз съм да се върне казармата , че мамините синчета да се събудят
Да бе верно имаше екички

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- trance4life
- Потребител
-
Определено трябва да има ако не казарма то поне някакво лятно военно обучение поне месец два...че сегашните момчета какви са разглезени и недисциплинирани 

:)
- iamatuning
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 525
Ама най-много 3 месеца че другото си е губене на време,пък който е служил знае че 24часа може да изглеждат мноооооого дълго да не говорим за 3 месеца.
Като направиш едни маршировка на плаца с противогаз за 4 часа ,след обед да чистиш кенефи на затворени врати заляти с мноооого хлор и след 5 часа да застъпиш караул
един ден ще ти дойде в повече,айде още 89дни неостана 
Майтапа настрана но е хубаво човек да види поне за обща култура малко ред,дисциплина,редовно хранене и някакъв режим.

Като направиш едни маршировка на плаца с противогаз за 4 часа ,след обед да чистиш кенефи на затворени врати заляти с мноооого хлор и след 5 часа да застъпиш караул

Майтапа настрана но е хубаво човек да види поне за обща култура малко ред,дисциплина,редовно хранене и някакъв режим.
- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
iamatuning написа:Ама най-много 3 месеца че другото си е губене на време,пък който е служил знае че 24часа може да изглеждат мноооооого дълго да не говорим за 3 месеца.![]()
Като направиш едни маршировка на плаца с противогаз за 4 часа ,след обед да чистиш кенефи на затворени врати заляти с мноооого хлор и след 5 часа да застъпиш карауледин ден ще ти дойде в повече,айде още 89дни неостана
изтърваш някой моменти "СПРИ КАШИКО ТАНКА ДА ПОЧИНЕ "

vladi_a_i написа:daka1972 написа:vladi_a_i написа:Ей тия въшкарници каква кола маска праеха на краката,ма са ми казвали де
питай и за екичките ,какви красиви неща правеха ама не е страшно аз съм да се върне казармата , че мамините синчета да се събудят
Да бе верно имаше екички,брат ми и той ги носи 3месеца и им дадоха камуфлажа та от там знам,ма бях забравил..
Яка => Якичка

По темата- Гранични войски, село Генералово, до Капитан Андреево.
Септември 1991-ва вътре - март 1993-та УВО.
Службата- от всичко по много..

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
глезльовците влизаха наперени и после ревяха за мама...
за 1г не видях някой от момченце да се превърне поне в подобие на мъж.
в плевен много отворковци омекнаха,в сливен наркоманчетата предрусваха в строя,че тегаво им идваше,да гледат терасите си от плаца
за 1г не видях някой от момченце да се превърне поне в подобие на мъж.
в плевен много отворковци омекнаха,в сливен наркоманчетата предрусваха в строя,че тегаво им идваше,да гледат терасите си от плаца
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
Балчик 03.2001-12.2001 летен лагер с мнооо гърли
и ква тревога ни спретнаха за 11.09 ша кажеш че в София паднаха тия небостъргачи
и ква тревога ни спретнаха за 11.09 ша кажеш че в София паднаха тия небостъргачи
Евала за готината тема!
Аз бях в Търново новобрански център. Там се сещам имаше един ефрейтор връзкар Радослав Цанев, който беше назначен за отговорник на стола на батальона. Тая гнида мръсна за няколко месеца стана от 60 на 90 кила. Трансформираше се пред очите ни:))) Ама как? Отиваме войниците да обядваме, сядаме. Почваме да ровим из манджите и намираме само кокали. Мъчиш ти да откачиш някоя мръвка от кокала, ама оня мръсник минал предварително по масите и оглозгал всички мръвки. Към края вземаше Л-карнитини разни
)))))
Друго смешно - имаше един ефри, командир на друго отделение, дебел, мазен циганин такъв един. Строяват ни пред батальона, оня се зададе и от далече се провиква: " И-и-има и-и-има истина една.... Тя е само... " И отделението в един глас " САМО ЦСКА!!! ". Тва го направи няколко пъти и изчезна някъде... След месец давам некъф наряд ППЗ и го гледам оня с една манта мие чинии в инженерния корпус:))))
След това ме засилиха в Ардино, там съм имал сравнително лека служба, тъй като бях от единиците там, които могат да броят до повече от 10, освен това умея и да пиша (немам предвид красиво, просто да пиша
))), говоря и езика - българския
)))) ), та с тези си незаменими качества на момента получих щабна служба.
От там най-смешния момент, дето ми иде на акъла е - Пристигнали са новобранци предния ден и се размотават пред щаба. Аз викам на колегата - Геца, иди 'фани някой новобранец да донесе 2 кофи въглища за печката. Гецата след малко се връща с един апапин - огромен черен гологлав циганин, клонинг на Рони Колман. А то к'во станало? Гецата се показал пред щаба и казал: Някой иска ли да се качи горе да помогне на ефрейтора в компютърната зала? Щяли да се избият отдолу
))))))))
http://www.facebook.com/photo.php?pid=816679&l=4c536b0f06&id=1851830742
Тва е снимка от преди клетвата в Търново. Аз съм долу в средата. Октомври 2002.
Аз бях в Търново новобрански център. Там се сещам имаше един ефрейтор връзкар Радослав Цанев, който беше назначен за отговорник на стола на батальона. Тая гнида мръсна за няколко месеца стана от 60 на 90 кила. Трансформираше се пред очите ни:))) Ама как? Отиваме войниците да обядваме, сядаме. Почваме да ровим из манджите и намираме само кокали. Мъчиш ти да откачиш някоя мръвка от кокала, ама оня мръсник минал предварително по масите и оглозгал всички мръвки. Към края вземаше Л-карнитини разни

Друго смешно - имаше един ефри, командир на друго отделение, дебел, мазен циганин такъв един. Строяват ни пред батальона, оня се зададе и от далече се провиква: " И-и-има и-и-има истина една.... Тя е само... " И отделението в един глас " САМО ЦСКА!!! ". Тва го направи няколко пъти и изчезна някъде... След месец давам некъф наряд ППЗ и го гледам оня с една манта мие чинии в инженерния корпус:))))
След това ме засилиха в Ардино, там съм имал сравнително лека служба, тъй като бях от единиците там, които могат да броят до повече от 10, освен това умея и да пиша (немам предвид красиво, просто да пиша

От там най-смешния момент, дето ми иде на акъла е - Пристигнали са новобранци предния ден и се размотават пред щаба. Аз викам на колегата - Геца, иди 'фани някой новобранец да донесе 2 кофи въглища за печката. Гецата след малко се връща с един апапин - огромен черен гологлав циганин, клонинг на Рони Колман. А то к'во станало? Гецата се показал пред щаба и казал: Някой иска ли да се качи горе да помогне на ефрейтора в компютърната зала? Щяли да се избият отдолу

http://www.facebook.com/photo.php?pid=816679&l=4c536b0f06&id=1851830742
Тва е снимка от преди клетвата в Търново. Аз съм долу в средата. Октомври 2002.
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Аз съм служил в 22290 Ямбол, противотанкист и командир на Малютка
Така и не успях да я видя в движение веднъж. После ни преместиха в Елхово при старите гадове....Точно живота ми стана като филм на ужасите, още помня спалното на дивизиона и голямата печка, мамка им въглища....Периода беше 95-96 година, точно синчетата на русенските мутри тогава, влязоха в новобрански център хехе..Откриха и частна лафка, и ние почнахме да се мъчим да свалим барманката, смятайте на каква агресия беше подложена от 1000 войника.....Ама беше мноо сладка
Ето портала на поделението, сниман сега...А колко съм го мел тогава тоз портал и подливал вода за шапкарите.

Ето портала на поделението, сниман сега...А колко съм го мел тогава тоз портал и подливал вода за шапкарите.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ииии,понеже бех парашутист още в училище,ей така да скатая училището и ходехме в Банкя (Божурище) да скачаме и тея да земат да ме вкарат ВВС,няма да споделям че бех най-ниският у поделението,годината-1991 ва...баси колко съм дъртанян,та там бехме всичко на всичко 55 войника и 101 офицера и сержанти,понеже шило у торба стои ли,последните 8 месеца бех през ден наряд,"здравей наряд-през ден наряд",имам над 150 наряда,научих се да спя прав с отворени очи,бех и един ден (1 ден) ефрейтор,нямаше време да се похваля на майка ми,сутринта-редник ...аз...излез пред строя-"викам си-дее,че нещо съм направил-ясно е,ма как па ме фанаха",е ,оказа се че некой поискал да ме направят ефрейтор,убаво,ама точно ме направиха ефрейтор и ми поставиха нормалната задача да "развъртя винта на хеликоптера",та тея дето не знаят ,означава да влезнеш у хеликоптера и да пуснеш на акумулатор перките за да се качи маслото,да ама пущината била на "контакт",тоест некой включил или забравил масата,как и да е,след моята намеса,бе усетих аз че нещо по-бърже започват перките да се въртат от нормалното (???),ма нали съм ефрейтор и се радвам,е вече когато почнаха да плющят сериозно,отния си помислили че отлитам и бегом към въртолета,бе с 2 думи вечерта бех прост войник...
Както казах последните 8 месеца-наряд и факта че съм нисък+това че ходех на наряд с "драгунов" който беше колкото мене=достатъчно гротесна фигура съм бил...
Абе простотия до шия ви казвам...Пък миналата година зели че ми пратили некаква такова от военните да зема да се явя за нещо си-аре бекъм,ше земат да ми кажат -"изчакай в ония зил там" и както са ми нежни ръчичките,да ме пратят некъде канал да копам,обадих се по телефона,аз да не съм унуфри,да ги питам кво-що,ма оная мълчи,вика ми за "подпис",аре викам с тея пеераски номера и пропуснах...
Както казах последните 8 месеца-наряд и факта че съм нисък+това че ходех на наряд с "драгунов" който беше колкото мене=достатъчно гротесна фигура съм бил...
Абе простотия до шия ви казвам...Пък миналата година зели че ми пратили некаква такова от военните да зема да се явя за нещо си-аре бекъм,ше земат да ми кажат -"изчакай в ония зил там" и както са ми нежни ръчичките,да ме пратят некъде канал да копам,обадих се по телефона,аз да не съм унуфри,да ги питам кво-що,ма оная мълчи,вика ми за "подпис",аре викам с тея пеераски номера и пропуснах...
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
trance4life написа:Определено трябва да има ако не казарма то поне някакво лятно военно обучение поне месец два...че сегашните момчета какви са разглезени и недисциплинирани
Напълно съм съгласен,,,казармата си беше като цяло кофти работа,но определено научава на доста неща,много от лигнярите( не стъпили там ),нямаше да са това ,което ни залива сега,,,

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
павката написа: viewtopic.php?f=4&t=132267

А иначе тва беше спам темата под прикрите по времето на к-н Азраил

- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет
През 2001г. 9 месеца робувах на една уазка и 1 зил 131 в Горна Оряховица поделение 22790 

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
22980 - след 32рото ППЗ спрях да ги броя - о каква служба хаха
После ме преместиха в МО2