Имобилайзер от Булинс?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW X5 3.0SD

Имобилайзер от Булинс?

Мнение от paulo » 09 Фев 2011, 12:01

Здравейте, колеги

Булинс искат да ми сложам имобилайзер за тяхната сметка, казват че това е някаква кампания за всичките х5/х6.

Някой може ли да каже нещо по въпроса, да не стане някъв проблем после с електрониката? )) Благодаря!
sorry for my poor Bulgarian :)

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Re: Имобилайзер от Булинс?

Мнение от Vlados » 12 Фев 2011, 0:30

Няма да стане никакъв проблем. ЛевИнс например отдавна слагат имобилайзери за БМВ и Ауди, а Булстрад пък отказват да застраховат Х-сериите. Имобилайзера го слагат като превантивна мярка, защото се крадат много Х5 и Х6 и е по-ефективен от ГПС-а.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 12 Фев 2011, 10:04

:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Pepinho » 14 Фев 2011, 18:42

да слагат ги и са се разбрали с камор ауто са това. Само на моделите след 2007 година Х5 и Х6. Дори да е гаранционна пак монтират, и гаранцията не отпада. Няма да има проблем с електрониката. Цялата процедура около мантажа отнема около 2-3 часа
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен

Мнение от TPAKTOP » 14 Фев 2011, 19:46

Ако има нещо общо с ГПС следене ще стигнеш до това че след 3 дена без палене на автомобила ще даваш ток! Пълен шит! Смени застрахователя!
Изображение

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 14 Фев 2011, 20:45

TPAKTOP написа:Ако има нещо общо с ГПС следене ще стигнеш до това че след 3 дена без палене на автомобила ще даваш ток! Пълен шит! Смени застрахователя!

Наистина ли имобилайзера ти прилича на ГПС?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен

Мнение от TPAKTOP » 15 Фев 2011, 14:36

Vlados написа:
TPAKTOP написа:Ако има нещо общо с ГПС следене ще стигнеш до това че след 3 дена без палене на автомобила ще даваш ток! Пълен шит! Смени застрахователя!

Наистина ли имобилайзера ти прилича на ГПС?

Къде съм казал че ми прилича на ГПС? Казах "Ако има нещо общо"! Когато един автомобил се води "рисков" повечето застрахователи те карат да слагаш ГПС. Който след 3 дена ти издухва акумулатора. Не виждам смисъл да ти монтират още имобилайзери а и не съм чувал! Навремето като имах Порше бях към Булинс и нямаше някакви такива изисквания или идеи. Евроинс монтираха такива ГПС-и и наистина беше много неудобно! Уж бяха задължителни но накрая като ми писна да си давам ток и ходих до бившата сграда на Евроинс се оказа че никой не ме бил задължавал :shock: А 3 години плащах по 600лв за услугата която беше по-скоро анти-услуга!
Добре щом нямат нищо общо какво представлява този иммобилайзер и за какво го монтират? Това е все едно да те задължат и за китайска аларма? Не виждам смисъл!
Изображение

Назад към Извън Темата