Вчера в 18:00 Починаха мои приатели с е60 530д

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: 200CE

Re: Вчера в 18:00 Починаха мои приатели с е60 530д

Мнение от Projektzwo » 09 Фев 2011, 16:44

acho.rs написа:
deyan-enchev написа:
ogata написа:http://www.lovechpress.info/index.php?option=com_content&task=view&id=11206&Itemid=47

Айде минус още 4ма идиоти... друсалки, без книжка, криминално проявени ... язък за обезобразения ленд роувър :roll:
Още 20 години такава отсявка на обществото и ше се опрайм .. че и трафика ще намалее :winky:

Незнам ти луд ли си откачен ли си да пишеш такива неща за починалите хора, или най-вероятно не си губил близък човек при катастрофа.
Повечето от нас са карали с 200 или над 200 или под 200, все тая, рано или късно всички си отиваме, но е добре да има ред в тая работа, не млади хора на по 20 години да загиват нелепо под една купчина ламарина.

Съболезнования!

Хората са казали -за мъртъв или добро или нищо , а какво са ти виновни момичетата и момчетата , които са се возили не знам , явно за теб е достатъчно за да радваш , че са мъртви , абе изобщо хвани и иди на психиатър , не психолог - психиатър !

спокойно бре селски, к'во се напъваш?

всеки ден умират хора, всъщност са МНОГО хора и какво предлагаш сега, да ходя всяка вечер да паля свещи ли, хайде малко по-реално да се гледа на нещата, какво ме интересува че някой някъде си умрял, пффф...
чак пък и съжаление, няма нужда...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 09 Фев 2011, 16:50

Хем шофьорът бил друсан, хем се качили при него, еми.. :roll:
Да почиват в мир..

Потребител
Аватар

Мнение от ktamen » 09 Фев 2011, 16:50

Преди 20 години четирима съученици на сестра ми загинаха при подобна катастрофа в дърво със скорост 150км/ч с най-обикновен москвич. Така, че не е важно каква е колата важно е задкормилното устройство.
Доколкото разбрах месец преди катастрофата шофьора е размазал един пасат и не мога да проумея как за наказание е получил ключовете на BMWто.
Жалко за хлапетата, когато си на 20 си мислиш, че морето е до колене. Дано този случай накара поне някои от връстниците им да се замислят повече преди да натиснат педала.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 09 Фев 2011, 16:51

acho.rs написа:eй бавен ...

Бавен, бавен .. ама жив :mhihi:

ПП. За тези, които са против моята тези и особено Ачко .. кажи ми, какво щеше да мислиш и говориш ти ако срещу теб (недай си Боже) летеше с 200 e60то с надъханите младежи или пък реното с надрусаната паплач ? А какво щеше да мислиш и говориш ако не беше ти, ами беше (отново да не дава Господ) баща ти/жена ти/синът ти ?
Желая ти искренно Всевишният никога да не ти дава такива поводи за размисъл . Със здраве :bchug:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 09 Фев 2011, 17:47

acho.rs написа:а какво са ти виновни момичетата и момчетата , които са се возили не знам

виновни- не. но сгрешили че не са действали- определено. аз няколко пъти съм казвал да се спира и съм слизал сред полето и съм продължавал пеша.... щото някой като не може да кара- или аз карам или не се возя и ако не стаа моето- слизам и продължавам както дойде.
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 09 Фев 2011, 18:03

alx написа:
acho.rs написа:а какво са ти виновни момичетата и момчетата , които са се возили не знам

виновни- не. но сгрешили че не са действали- определено. аз няколко пъти съм казвал да се спира и съм слизал сред полето и съм продължавал пеша.... щото някой като не може да кара- или аз карам или не се возя и ако не стаа моето- слизам и продължавам както дойде.

Добре - според теб смъртта на тези млади хора , които са сгрешили заслужава ли злорадството на няколко болни мозъци в този форум ?

всеки ден умират хора, всъщност са МНОГО хора и какво предлагаш сега, да ходя всяка вечер да паля свещи ли, хайде малко по-реално да се гледа на нещата, какво ме интересува че някой някъде си умрял, пффф...
чак пък и съжаление, няма нужда...

Предлагам или да се изкажат съболезнования към РДОИТЕЛИТЕ И БЛИЗКИТЕ или да се замълчи . Сега ти си представи , че твое близко момиче , беше на мястото на тази , която е загинала и четеш из форумите и изведнъж , един олигофрен казва заядливо - 4 идиота по-малко :banghead:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 09 Фев 2011, 18:08

acho.rs написа:
alx написа:

Добре - според теб смъртта на тези млади хора , които са сгрешили заслужава ли злорадството на няколко болни мозъци в този форум ?

не разбира се. но има хора на този свят които имат други разбирания и виждания. и като не съвпадат с нашите - не е коректно да ги обиждаш директно.

това е все едно да се покажеш с жена си някъде и някой да ти кажа- баси колко ти е грозна жената... коректно ли от негова страна?
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio

Мнение от UBAH5 » 09 Фев 2011, 18:11

alx написа:коректно ли от негова страна?

Зависи от жената :mhihi:

P.S. Лека им пръст на загиналите :|
Изображение
When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М50+++

Мнение от Radoslav318i » 09 Фев 2011, 18:17

Всички пак се хванахте на това, че се бил надрусал а някои прочете ли, че пише 'Предполага се, че е бил надрусан" ?! :banghead:
По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio

Мнение от UBAH5 » 09 Фев 2011, 18:20

Radoslav318i написа:Всички пак се хванахте на това, че се бил надрусал а някои прочете ли, че пише 'Предполага се, че е бил надрусан" ?! :banghead:

За да алармират на 112 за неадекватно поведение дали е бил чист? :confused:
Изображение
When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 09 Фев 2011, 18:20

а родителите, родителите те са идиоти !!!
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 09 Фев 2011, 18:24

Radoslav318i написа:Всички пак се хванахте на това, че се бил надрусал а някои прочете ли, че пише 'Предполага се, че е бил надрусан" ?! :banghead:

с 200 по този път мисля че е било без значение дали е бил надрусан, един от возещите се му е правил фелацио, бил е сляп или планетите не са се били наредили правилно...

лека им пръст на децата...
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 09 Фев 2011, 18:26

не разбира се. но има хора на този свят които имат други разбирания и виждания. и като не съвпадат с нашите - не е коректно да ги обиждаш директно.

Обиждам ги , защото при всяка такава катастрофа , подсъзнателно си представям - ами ако аз или мой близки , бяха участници ?
Родителите - не бих казал . И аз искам да един ден да купя на сина си голям и сигурен автомобил и за да знам дали кара пиян , трябва да го следя . Всъщност и родителите имат вина , но за мен има и друг виновник . Дано КАТджиите взели подкуп от този човек , за да го пуснат , да кара с 200 или дрогиран (щот подозирам , че не му е за първо път) , дано тези "хора" сънуват кошмари и усещат вина дълго , дълго време .
лека им пръст на децата...

мисля , че е време да се заключи темата , за да не излезе име на форума :idea:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 09 Фев 2011, 18:50

^ Да де, ма те хората дето ги нареждат също се виждат на мястото на катастрофата. Само че не на тяхно място, а на мястото на човека с джипа. И кво правим ако немаме джип и тея хубусници се нахендрят и утрепат нас. И само хубаво за тях, ок. Нищо, че в колата има амфет, морфин и спринцовки, шофера е без книжка (и според някой долни слухове дори бил друсан) и четиримата без изключение са криминално проявени. Още 4 цветя на нацията си отидоха във войната по пътищата, дано не срещаме такива на пътя...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 09 Фев 2011, 18:57

pampo написа:^ Да де, ма те хората дето ги нареждат също се виждат на мястото на катастрофата. Само че не на тяхно място, а на мястото на човека с джипа. И кво правим ако немаме джип и тея хубусници се нахендрят и утрепат нас. И само хубаво за тях, ок. Нищо, че в колата има амфет, морфин и спринцовки, шофера е без книжка (и според някой долни слухове дори бил друсан) и четиримата без изключение са криминално проявени. Още 4 цветя на нацията си отидоха във войната по пътищата, дано не срещаме такива на пътя...

:yes: Ето това исках да кажа общо-взето, съжелявам че каквото ми е на сърцето, това ми е и на устата и отстрани изглеждам като някакъв бруталист :paranoid: . Коментирането на такива случки е като оптическата илюзия. Едни виждат 2те лица, други виждат бокала :winky:

Изображение
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата