Проблем с виваком

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330D
Мечтае да кара: ///M power
Детайли за колата: BMW - Bought My Wife

Проблем с виваком

Мнение от Next » 08 Фев 2011, 16:42

Голям проблем имам колеги звъня по сто пъти на ден на виваком. В къщи сме с 3 лаптопа неможем да ползавме интернет като бели хора камоли да почне някой да сваля нещо с торент нета спира! В момента съм сам и си пуснах филм да тегля и докато почне и спира сам се рестартира рутера. Звъня на операторите казвам какаъв е проблема и че съм сменил 5 рутера вече- 2 черни, 2 сини се съм на бял и няма ефект. Те ми казват всичко е наред при нас и ми казват да не включвам торенти и скайпове и да си вържа лаптопите с кабели :ranting: ТИЯ добре ли са ??? Преди това си бях на градския ни нет нестига, че от торентите свалях с 3-4мб\с ами и не ми е спирал нито веднъж за 5 години. А тук ми пише в договора стабилен интернет по всяко време дори в пиковете часове до 15мб/с. За това се излъгах да мина на тях уж по бърз а то кво :censored: Всеки ден спира по 20 пъти може и повече без преувеличение. Пращат в нас някакви чички кабелари дето нищо не разбират и ми казват няма проблем, ако има нещо пак обади се. Еми писна ми от 1 седмица съм на виваком и вече искам да прекратя договоро, но как да го прекратя без неустойка? Защото това не е интернет! Едно време с картите дето минаваха през телефона беше същата работа.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: Проблем с виваком

Мнение от Е.Димитров » 08 Фев 2011, 16:49

Директно ти заявявам къде е проблема,без даже да дочета до края-в рутера им на бтк,само че ако си частен абонат ше те мотаят,ако си корпоративен ще дойдат да го сменят,ако обаче не ти се занимава,си земи един рутер WIFI и го вържи след рутера на бтк и си ок,аз ходя на едно място на гости и те са така,през 30 минути се разкача,не намира мрежа,а иначе на доста мои клиенти дето са фирми и съм викал бтк да си приберат буклука и да донесат друг и нещата се оправят

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Next » 08 Фев 2011, 18:14

Настройх си моя рутер с вивакомския и ще видим...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
Детайли за колата: E60 530D 218коня

Мнение от spens_82 » 08 Фев 2011, 22:33

колега сменяй тия измекяри от БТКнай големите бандити във интернет гилдията :ranting: :censored: .аз чакам с голямо нетърпение още един месец и ги сменям тия кожудери :twisted:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Next » 09 Фев 2011, 0:44

Честито аз се вързах с тях за 12 месеца :censored:
Кажете ми начин за прекратяване на договора.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
Детайли за колата: E60 530D 218коня

Мнение от spens_82 » 09 Фев 2011, 15:13

ами май за да се откажеш от тях трябва да имаш много добър познат там,или другия вариянт е да исчакаш да ти свърши договорчето :(
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 09 Фев 2011, 15:26

П.С. Колега 15 мб/с не означава 15 MB/s :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Next » 09 Фев 2011, 21:55

Имам познат ще видим какво ще измислим.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от icak » 09 Фев 2011, 22:44

Да беше питал някой преди да се вкараш в тоя филм, всеки който е ползвал друг нормален доставчик и после е имал работа с виваком или обратното, щеше да те убеди да не го правиш. Повече от 3 години се мъчих с това животно и преди няколко месеца го разкарах, щото наистина не се издържаше вече, даже не дочаках още 1-2 месеца да изтече договора и изтръгнах всички кабели заедно с модема и сложих нормален интернет. Още не мога да се нарадвам.. дърпам с до 9+ МБ/с, а вивакома не можеше да вдигне повече от 700кб/с. Дано се отървеш по-бързо! ;)

Назад към Извън Темата