Боеве с кучета
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е500
- Мечтае да кара: SLR
Re: Боеве с кучета
Как може да живеят такива хора
Господ ще ги накаже!

- ///M fanatik
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: ///М
След всичко,което прочетох останах с убеждение,че питбула много агресивно животно и е опасно в голяма степен.Това ме навежда на вапроса-ако си взема питбул и го гледам с....как да го кажа....любов и много го глезя и го напрвя абсолютен лигльо пак ли ще си остане агресивен към другите хора.А аз имам много голямо намерение да си взема такова куче.По въпроса с боевете....ужас. 

Are you /// M enough ?
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Нищо не се разбрал колега,пит була не е агресивен към хора по дефоут,ако ти не го правиш такъв няма да е,даже пит булите обичат хора,а не както масово се насажда че скачат ан всичко дето мърда особенно хора това са глупости,ако го лигавиш и глезиш няма да напада хора както и ако ен го правиш но ще напада други кучета,това му е в кръвта,и е на кайшка постоянно,така са поне повечето Пит Були,Иво Бум Бум неговата си я пуска да се разхожда,ама незнам като види друго куче какво става.
Спомена,че искаш да го правиш лигаво и т,н по добре си купи пудел лично мнение
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Пита има съзнателно създаден страх от човека. Ако не го озлобяваш целенасочено трудно ще стане агресивен към хора. Дълги години тези, които са посягали на хора са били убивани, поради това, че при бойното куче, ако посегне на един от тримата човека в ринга това е фал и губи боят.
- ///M fanatik
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: ///М
N.Mihaylovski написа:Нищо не се разбрал колега,пит була не е агресивен към хора по дефоут,ако ти не го правиш такъв няма да е,даже пит булите обичат хора,а не както масово се насажда че скачат ан всичко дето мърда особенно хора това са глупости,ако го лигавиш и глезиш няма да напада хора както и ако ен го правиш но ще напада други кучета,това му е в кръвта,и е на кайшка постоянно,така са поне повечето Пит Були,Иво Бум Бум неговата си я пуска да се разхожда,ама незнам като види друго куче какво става.
Благодаря за мнението колега,относно това с пудела...надявам се да се шегуваш

Are you /// M enough ?
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Да на боевете с кучета!

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Challenger
- младши ентусиаст
-
- Кара: atlantis blue
ms написа:Ryapoff написа:... а тези кучета така и така са си злобни породи.
Злобни, колко да са злобни... Питбул-а сигурно по една чиста случайност е селектиран като порода за битки и най-случайно още в римско време е използван за тази цел- че и срещу мечки са ги пускалиНе че одобрявам битките (ама не заради клипчета или нещо подобно- присъствал съм и ми е отвратителна гледката), но тези кучета са създадени точно с тази цел и просто някои хора изкарват сериозни кинти от битките...
преди 2 години бачках в една фирма, където нощната охрана беше един стафордширски териер. За 1-2 седмици се опознахме (беше на 2 години някъде) и да ... беше най-бойното куче дето съм виждал. Дай му да се разхожда, да тича, да гони пръчки и тем подобни. Вижда куче, джафне 1-2 пъти като стои на място, онова избяга и край ... до тук.
Като се разлигавеше ставаше страшно - та скоци, та езици. Един път се случи следната случка - вървя си и то, както си подскачаше и ми лапна ръката (беше свита на юмрук) и аз изтръпнах, викам си е те тука сгафихме ... но 5-6 секунди повървя до мен с ръка в устата (като през цялото време се сещах за оная работа с обратната захапка) и си ме пусна. И не, не беше дресирано. Водил съм спорове с "шефовете" как го третират ... като парцал.
До ден днешен го обичам това куче и разказвам на приятели за него.
В деня когато напуснах, имах чувството, че усещаше, че може повече да не се видим и 1 час не спря да лае и да се дърпа.. и няма да скрия, че се разплаках заради куче, което опознах за 4 месеца ...
Та даааа ... само за боеве са измислени.
- Krasimir19
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp
bum_bum написа:Тия работи не стават само в банановите републики. В Щатите имаше куче, което го гледаха в друга държава за да не го конфискуват там и пътуваше за боевете в частен самолет
Пак казвам, че не ги одобрявам, но няма нищо общо с пуберско събрание, където си пускат кучетата малко да се посбият.
+1 И аз съм на това мнение, даже познавам човек който живее в Норвегия но си тренира кучетата за боеве в Швеция, и когато дойде време за битка ги кара в как бешее.... аа да Беларус. Там си ги кара кучетата на битки и понякога от битките е печелел по 30 000 евро и повече

- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
Имам приятел който преди се занимаваше с боеве с кучета , и никога не е било убиване кучето ,което е загубило битката, още повече , че всеки уважаващ кучето си човек , го спира ако види , че губи .
Колкото до тренировките с улични кучета е така за жалост
, като цяло не одобрявам тези работи , но това го има от много години в България , най-вече със Сръбски ПитБули , всеки който се кефи на такива кучета знае за тях
Колкото до тренировките с улични кучета е така за жалост

Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Има огромно значение ква кръв е кучето, нещо като "аристократи" има, много добри кучета са.
Не бях чувал за тренировки с улични кучета. Ако има такива е перфектно.
Не бях чувал за тренировки с улични кучета. Ако има такива е перфектно.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
То тренировка с бездомни кучета малко смешно ми звучи,защото на един френд Пита разкъса 2 пумяра за нема 1 минута,а не е бойно тренирано куче,да кажа и случката,че ще ме нападнат,пумярите ги водеше една бабка/лелка дето явно позна че водием Пит Бул и беше решила,че нейните 2 пумяра ще утрепат Питчето и ги пусна от каишките а Пита беше на каишка почнаха да го нападат и аз го пуснах първото куче умря за 10 секунди счипи му се врата другото за 30 изтече му кръвта,Пита си знае къде и как да хапе,тъй че незнам каква тренировка може да стане с пумярите,а и кои би пуснал куче дето струва много пари с пумяр дето може да го зарази с нещо 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
Само който гледа путбули знае за какво става въпрос. 

Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
boksioraE39 написа:Да на боевете с кучета!![]()

BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
boksioraE39 написа:Само който гледа путбули знае за какво става въпрос.
Я ни открехни

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
bum_bum написа:boksioraE39 написа:Само който гледа путбули знае за какво става въпрос.
Я ни открехни
Мога да ти покажа малко лично видео но да не ти се разтупка сърцето.

53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4