Борисов очаквал днешния взрив, радва се, че няма убити
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Alpina_fanatic
-
-
Борисов очаквал днешния взрив, радва се, че няма убити

Премиерът Бойко Борисов обяви, че е очаквал събитие като взрива пред редакцията на вестник "Галерия" тази сутрин. "Въобще не ме учудва.
Радвам се, че са го поставили професионално и не са убили хора",
коментира Борисов.Икономедия

p.s. Как може да се "радваш" в такъв момент и редно ли е подобно изказване ?

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Борисов очаквал днешния взрив, радва се, че няма убити
"Извинявам се господин комисар, че ви занимаваме с тези неща, но след 20 години преход, това е, което заварихме."
Ми че той човека е бил некъде на медитация и вчера дойде та така стоят нещата...
Ми че той човека е бил некъде на медитация и вчера дойде та така стоят нещата...

- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
Взривът и бил за сплашване, ако го бяха сложили някакви идиоти то убити ще има със сигурност.От тая гледна точка казва, че е бил сложел професионално и се радва...... започнахте като от СКАТ да говорите....
Нормално е да се радва човек, щом при взрив няма ранени-убити и т.н. 

- Alpina_fanatic
-
-
"Службите трябва незабавно да се стегнат и да задържат конспираторите", заяви министър-председателят Бойко Борисов в Министерския съвет по повод днешния взрив пред редакцията на седмичника "Галерия".
Премиерът твърди, че е знаел за възможността от взривове,обаче не взел мерки."Ами да застанем при всичките от "Галерия" и да чакаме при тях, охрана да им сложим" /vesti.bg/

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Естествено, че ще знае, че може да се очаква някакъв атентат, при положение, че пристигат еврокомисари. А много добре знаем, че не един или двама се опитват да провокират Борисов. От друга страна злорадниците са избрали подходящият момент.
Няма как да се предположи къде, кога и как ще бъде извършено такова нещо, не са един или два случаите,в които атентатите не могат да бъдат спрени предварително.
И аз се радвам, че няма жертви, защото взрив + жертви + пристигане на еврокомисари, медиите щяха да бълват какви ли не нещата.
Няма как да се предположи къде, кога и как ще бъде извършено такова нещо, не са един или два случаите,в които атентатите не могат да бъдат спрени предварително.
И аз се радвам, че няма жертви, защото взрив + жертви + пристигане на еврокомисари, медиите щяха да бълват какви ли не нещата.
- speedmaniac
- младши ентусиаст
-
Ха... Колко нагли хора има в тая държава... Като се почне със Станишев и сие, и се мине през Синята коалиция... То е ясно че те провокират нещата заедно с други не безизвестни личности, и това не е дело на ГЕРБ. Смешници... Всеки нормален човек ще се сети че това е подливане на вода, и ГЕРБ нямат нищо общо, пределно ясно е...
Ей ще се самоизядат както казва Бай Шиле
Ей ще се самоизядат както казва Бай Шиле

...E36 Rulzzz...
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E
Тва ми се струва като супер нагласация
Вестинкът на Алексей Петров, дето бълваше СРС-та против властта (те съвестните граждани пък как все на тоя вестник носят компроматите срещу властта
) сега се оказа тежко репресиран - мани, мани...
Те ако искаха да им запушат устите на тоя вестник - има 1001 други начина, които са по-ефективни и няма да очернят властта
Тва бат Бойко (и неговите хора) най-големия олигофрен да беше пак нямаше да направи такава простотия. 

Вестинкът на Алексей Петров, дето бълваше СРС-та против властта (те съвестните граждани пък как все на тоя вестник носят компроматите срещу властта

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Странна работа...започнаха да пишат за бивши негови далавери...и гръмна "нещо"

Dimitroff написа:Странна работа...започнаха да пишат за бивши негови далавери...и гръмна "нещо"![]()
Ако ти беше на мястото на тоя, за когото пишат - би ли взривил нещо за сплашване? Или би действал тихо?
Въпреки, че от случая с оня изруд, който заради сливици умори дете, съм убеден, че от нас държава няма да стане дълго време още, в случая не знам каква вина може да се търси в правителството.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
а кой твърди ,че бойко или негови хора са сложили бомбата!?!? говорим за реакцията му на случилото се! ако утре думне пред министерски съвет и аз бих казал пред медиите ,че съм очаквал да се случи с тая безработица,тва вдигане на цените ,затапване на бизнеса и убиване на културата ,науката ,здравеопазването и образованието....! и да злорадствам ли ,кво!?!?
съвсем логично е да се мисли ,че е много по-вероятно сами да са си го поставили ,за да се направят на мъченици ,но невинаги варианта е бойко или алексей....! има и други варианти...
съвсем логично е да се мисли ,че е много по-вероятно сами да са си го поставили ,за да се направят на мъченици ,но невинаги варианта е бойко или алексей....! има и други варианти...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Бе то си е ясно че си има некаква нагласена работа,ама са интересни преоритетите на премиера-строителство та строителство,е айде да има малко и други работи,да се построи тогава нещо завод,фабрика,то само магистрали...
интересно ми е Бат Цецо кого ще ''хване'' за виновен или въобще ще има ли такъв?!
Ако говорим за провинция, питай Хемингуей ...
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Е.Димитров написа:"Извинявам се господин комисар, че ви занимаваме с тези неща, но след 20 години преход, това е, което заварихме."
Медитирал е разтривайкиушите на Тато, а после на "величеството" дедо Мони 2-er

Никой не мое ма връне на селу!
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
борисов, ако продължава да говори глупости ще се дозакопае сам.
нема ли поне малко акъл да вземе някой да му пише изявленията...
тази бомба, не знам кой я е сложил, но явно се цели публичност. сега ще ни искат пак обяснение от ЕС... да видим как ще се развият нещата.
нема ли поне малко акъл да вземе някой да му пише изявленията...
тази бомба, не знам кой я е сложил, но явно се цели публичност. сега ще ни искат пак обяснение от ЕС... да видим как ще се развият нещата.
Последна промяна steeN на 10 Фев 2011, 21:47, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Алооо, абе Цветане, спиш ли бе?
- Спя, Г-н Борисов
- Цветанееее, взривили редакцията на Галерия, бе!
- Ебаси...кога стана 6 часа бе...

- Спя, Г-н Борисов
- Цветанееее, взривили редакцията на Галерия, бе!
- Ебаси...кога стана 6 часа бе...

34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3