Вчера в 18:00 Починаха мои приатели с е60 530д

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Re: Вчера в 18:00 Починаха мои приатели с е60 530д

Мнение от M3 E92 » 10 Фев 2011, 19:30

Radoslav318i написа:Извода е един.., нямаш ли акъл и с трабант ще се убиеш :confused:

На мен сега на път от насрещно идващ камион отскочи един камък и ми спука предното стъкло.. Ако го беше счупил, не ми се мислеше какво ще стане при скорост от 120км/ч :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 10 Фев 2011, 19:36

pkaramitev написа:
benzin написа:
азззз написа:трябва да е забранено със закон според мен,водачите на мпс до 23г. възраст(поне),да не могат да карат коли повече от 80коня.в противен случай,статиите от този вид,ще продължат.

клио 1.2 енерджи 55 коня си вдига 160-170 без проблеми, така че и да има ограничение на конете, който има желание пак ще се размаже качествено някъде

Не съм съгласен!
Едно е да сръчкаш Клио 55коня,и да не ти стане кеф и да не го настъпваш,друго е да го настъпиш звяр над 200коня,и да изръмжи.
На младите кръвта им кипи,само от ускорението и звука,натискат още,и още.......докато стане така,както с тези младежи.Лека им пръст!
Аз също съм за промяна в закона,но не само до възраст,но и до стаж зад волана!
Примерно до 25г.,или до 5г стаж,не повече от 80 коневе!

На една колежка , удариха дъщеря и в някаква такава сапунерка - при около 50 км/ч колата е станала на кайма и като по чудо , момичетата са само натъртени . И това при удар отзад :help:
Купувайки такъв кенеф на детето си , му взимаш подвижен КОВЧЕГ . Ако няма акъл да кара кола , по-добре изобщо не му купувай нищо , не да се чудиш дали е успяло да изпревари автобуса , и колко кила пот са били нужни за това :no:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 10 Фев 2011, 20:25

Странни разсъждения в тази тема за това колко са безопасни новите, големи и мощни возила, хич не се връзват с това, което се е случило с момчетата в това Е60 530D, точно такива коли дават чувство, че си неуязвим от опасностите на пътя...Лека им пръст!
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 10 Фев 2011, 20:40

DSC = OFF :yes:

Аз мисля, че темата е вече за катинар, няма повече кво смисленно да се каже ...
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет

Мнение от michev » 10 Фев 2011, 20:40

Англичаните, щото не са тарикати като нас, си имат правила, според които не може келеш на 20 години да кара кола не 200+, ами дори и 150 коня. Да не говорим пък какви пари е гражданската на млад *карач* и на човек на 35-40 години.
only rear wheel drive

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 10 Фев 2011, 21:09

saleen написа:Странни разсъждения в тази тема за това колко са безопасни новите, големи и мощни возила, хич не се връзват с това, което се е случило с момчетата в това Е60 530D, точно такива коли дават чувство, че си неуязвим от опасностите на пътя...Лека им пръст!

Ами като се удариш с 200 и танк не може да ти помогне
Англичаните, щото не са тарикати като нас, си имат правила, според които не може келеш на 20 години да кара кола не 200+, ами дори и 150 коня. Да не говорим пък какви пари е гражданската на млад *карач* и на човек на 35-40 години.

Американците пък на 16 могат да карат 5,7 само , че трябва да си платиш ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет

Мнение от michev » 10 Фев 2011, 21:49

То при американците кола с 3.5 примерно е нещо, каквото е за нас фиат сейченто, та какво да карат децата :D .
only rear wheel drive

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 10 Фев 2011, 22:02

въобще не ни сравнявайте с англичани и американци-нито сме им на качеството на пътищата, нито сме им на манталитета
там може да караш кола с голям мотор, но тва не значи че ти е позволено да си джигит на пътя
щото в Щатите като те хванат с превишена скорост няма начин да минеш с кинти на ченгето, а са те разчекнали на капака
глобите са солени и отделно такова нарушение ти се отразява на стойността на застраховката с години напред :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koko29 » 10 Фев 2011, 23:05

Та,а тема стана много дълга, а Ачо е от най-активните в нея. Евала Ачо, за малко да убедиш дори и най-големите ценители на правилата за движение, че същите не тря,а да се спазват. Само дето вече не е интересна - всеки си има своя позиция и всеки псува другия за неговата :lol: В крайна сметка кво има за коментар - на к,вото си си постлал на т,ва ще легнеш. На мен ми е мъчно единствено за пасажерите, за водача изобщо не ми дреме. Аре някой мод да заключи темата, че ми пълни страниците.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Механджията » 10 Фев 2011, 23:28

ачкото е много сербез как някъв с пасат видиш ли го засякъл - ми дори и да не е прав, бе - тряя създадеш ситуация само и само щот оня не е бил по правилник и да се размажете дружно амнайсе коли и камиони... :kuku: ..прибираш и после пак изпреварваш и толкова...... да ти имам логиката и чудото, ебати.... :roll:

и аз съм карал бързо, както и всичко други, но първо - като ти се дивее - дивей сам, второ - рискът никога не е малък или премерен, щот не знаеш ква дрога ти кара насреща, трето - късмета си е късмет...

квото и да си говорим причината за всичко е типичната българска комплексарщина, дуене, правене на батка, сербезлък и така нататък..... всеки го хапе кучето, аз съм имал челен удар вследствие на това, че кола ме удари, знам кво е.... исъм мъкнал ковчези на мои приятели набори след 160+ в дърво.... лошо е, гадно е, нечестно е... но всичко това е част от живота....

всички сме имали ситуации на мерене на пишки, тва си е вродено на българския шофьор...
лека им пръст на момчетата, дето писа някой по-горе - дано са на по-добро място
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: кололо !!

Мнение от ludnik » 10 Фев 2011, 23:32

Няма ли някои да сложи едно ключе тук?
По-добре само бит, отколкото бит и ебан !!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 10 Фев 2011, 23:38

E той Ачо щото е много сербез a.k.a. "Изпреварващият пасати" за тва сега е пешеходец :winky:

Да не кажа, че като гледам е фен на англичанките и който е карал, много добре знае че с десен волан да се подготвиш да изпревариш на наш път, трябва колата да ти излезе на 70% в обратното. Така, че айде нема нужда от съвети баш от него :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 11 Фев 2011, 0:01

ogata написа:E той Ачо щото е много сербез a.k.a. "Изпреварващият пасати" за тва сега е пешеходец :winky:

Да не кажа, че като гледам е фен на англичанките и който е карал, много добре знае че с десен волан да се подготвиш да изпревариш на наш път, трябва колата да ти излезе на 70% в обратното. Така, че айде нема нужда от съвети баш от него :mhihi:

Нещастник , ако си чел темата ми за ПТП щеше да разбереш че в момента на удара бях спрял а преди това съм карал с 15-20 км/ч . И в темата съм се опитал да изкажа съпричастност към близките на починалите а не като теб да злоратствам че някой починал :dummy:
Казах една случка в която е много трудно да се определи кой е виновен и понеже и тук нищо не се знае е най-добре да се замълчи , не да се праиш на малоумник и да рушиш името на форума с глупостите си , колко идиота по-малко имало на змеята . Сериозно - представи си че брат или братовчед на загиналите пътници чете :idea:
Ачо е най-активен ама се отказва защото сте безнадеждни :no:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 11 Фев 2011, 0:06

acho.rs написа:
ogata написа:E той Ачо щото е много сербез a.k.a. "Изпреварващият пасати" за тва сега е пешеходец :winky:

Нещастник , ако си чел темата ми за ПТП щеше да разбереш че в момента на удара бях спрял а преди това съм карал с 15-20 км/ч . И в темата съм се опитал да изкажа съпричастност към близките на починалите а не като теб да злоратствам че някой починал :dummy:
Казах една случка в която е много трудно да се определи кой е виновен и понеже и тук нищо не се знае е най-добре да се замълчи , не да се праиш на малоумник и да рушиш името на форума с глупостите си , колко идиота по-малко имало на змеята . Сериозно - представи си че брат или братовчед на загиналите пътници чете :idea:
Ачо е най-активен ама се отказва защото сте безнадеждни :no:

Ачка не се хаби, няма смисъл... За някои е по-важно да се заяждат за пълните глупости, а това, че млад човек си отишъл от тоя свят по нелеп начин, какво му дреме :banghead: Такива не са хора за мен :yes: Но младеж е още, може някой ден да се осъзнае...
Последна промяна Nickelback на 11 Фев 2011, 0:22, променена общо 1 път
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Механджията » 11 Фев 2011, 0:13

и ogata, и ти, и двамата не сте прави.... да се замислел ако някой от близките чете.... ами ако бяха нацелили семейство с 2 деца, вместо дървото? - ето една гледна точка.... вярно е - жалко, че млади момчета са на оня свят вече, ама при всяка подобна случка си казваме само 'мир на праха им' - е за тва ще се налага пак и пак и пак да го казваме... може би не е лошо да се нарече ситуацията с истинското и име, а то е безразсъдство на n-та степен, всички ежедневно го виждате... омагьосан кръг, 100 пъти вадят късмет гъзетата, един път - уве, не.... и всеки път еднакви коментари... и така все по-зле става всичко....

както написах горе - живота е гадно нещо и това си е....най-малкото щото си свършва все някога.... лошо е, че 4 младежи загинаха, а още куп отрепки се развяват наляво-надясно.... някакси подборът е нарушен, ама знае ли човек...
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата