Прием в НПМГ
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
Re: Прием в НПМГ
трудно, трудно, колко да е трудно 

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- lowrider
- ентусиаст
-
UBAH5 написа:трудно, трудно, колко да е трудно
е колкото, толкова

Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
Абе преди време, като ми беше на мене за кандидатстване, гледах в сайтовете, само за древни езици имаше списък на учениците и с какъв успех са влезли.
П.П. Не прави мойта грешка! Кандидатствай!!! Сега ако имаш желание, но нещо те разколебава, да не ти дреме, ти се пробвай поне да знаеш къде си! Не знам далис и чел кви теми се получават след едно малко изминало време
. Да не забравиш и да се похвалиш после!
П.П. Не прави мойта грешка! Кандидатствай!!! Сега ако имаш желание, но нещо те разколебава, да не ти дреме, ти се пробвай поне да знаеш къде си! Не знам далис и чел кви теми се получават след едно малко изминало време

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
абе, от кога тука се коментират теми, свързани с кандидатстване след 7ми клас... примерно? 

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
M2PR написа:абе, от кога тука се коментират теми, свързани с кандидатстване след 7ми клас... примерно?
Каквито юзърите- такива темите

- lowrider
- ентусиаст
-
Еми, радвайте се, населението застарява, а ваш'те потребители се подмладяват
.
А 29.22 не е висок бал. Някой ако може да ме светне нормален бал ли е тва(оценките както се формират за обикновените гимназии). Щото тва е най-долу в списъка на НГДЕК.
Един голега беше писал в подписа си, че 2012 ще стане бмв-тийнпроблъм. Мисля, че няма нужда да чакаме толкова.

А 29.22 не е висок бал. Някой ако може да ме светне нормален бал ли е тва(оценките както се формират за обикновените гимназии). Щото тва е най-долу в списъка на НГДЕК.
Един голега беше писал в подписа си, че 2012 ще стане бмв-тийнпроблъм. Мисля, че няма нужда да чакаме толкова.

- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
Значи аз като кандидатствах, в НПМГ се влизаше само с 2 изпита. Един общ по математика за всички кандидат-гимназисти, но той се провеждаше само в НПМГ - не го бъркайте с общодържавния по математика! И 1 профилиран, за съответната паралелка, за която ще кандидатстваш. А те бяха общо 8 паралелки - 2 биология, 2 математика, 1 физика, 1 химия, 1 биохимия, 1 география.
След като завърших разбрах че вече се приемат и с общодържавните изпити по математика и литература, което донякъде прецака магията на НПМГ
Иначе балът по мое време се формираше по следния начин - оценката от 7 клас по профилирания предмет за паралелката, в която ще кандидатстваш. При мен беше биология, и 7 клас имах 6 по биология. След това общия изпит по математика - и там имах 6. И накрая удвоената оценка от изпита за профилирана паралелка - отново биология, и там имах 4.75 по две = 9.50 Тоест общият ми бал беше 21,5 от 24 възможни, и влязох на 1-во класиране, но не помня на коя място точно.
Това е малко
, защото в момента е друга системата за кандидатстване, но тогава беше така и такива бяха баловете 
След като завърших разбрах че вече се приемат и с общодържавните изпити по математика и литература, което донякъде прецака магията на НПМГ

Иначе балът по мое време се формираше по следния начин - оценката от 7 клас по профилирания предмет за паралелката, в която ще кандидатстваш. При мен беше биология, и 7 клас имах 6 по биология. След това общия изпит по математика - и там имах 6. И накрая удвоената оценка от изпита за профилирана паралелка - отново биология, и там имах 4.75 по две = 9.50 Тоест общият ми бал беше 21,5 от 24 възможни, и влязох на 1-во класиране, но не помня на коя място точно.
Това е малко

Да не искаш да кажеш, че сега може да се кандидатства както си кандидатствах в Хасково? Щото ако е така е малко тъпичко...
П.П.: Извинявам се много на модераторите, надявам се да ни изтърпят малко.
П.П.: Извинявам се много на модераторите, надявам се да ни изтърпят малко.
- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
Една даскалка по химия ми каза че са приели общодържавните изпити по литература и математика за валидни при кандидатстване в НПМГ, точно в годината като завърших. Сега точно не знам как е, но едва ли сменят правилника всяка година. Мисля че не ме е излъгала 

13 мнения
• Страница 1 от 1