"Какъв си ти, че да караш BMW" или.....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 М52B20
Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор

Мнение от didore » 21 Яну 2006, 22:39

Тези коли са голяма зарибявка. Повозиш се един път хареса ти и се почвва. А купиш ли си - добре дошъл у джаза няма измъкване. Тези коли ти влизат някак под кожата и даваш мило и драго само да караш.
Взимай една и не му мисли ;)
Ма много ме кефи тази кола!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

drift master
Аватар

Мнение от stjoker » 21 Яну 2006, 22:54

Вие май не знаете за какво е пусната тая тема и за какво се говори в нея :help:
If today was perfect, there would be no need for tomorrow!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 21 Яну 2006, 22:56

Наистина...В смисъл не че знам от личен опит ама си е горе-долу скъпа поддръжката ама БМВто се отплаща...БМВ не се копува ей така...Ако можеш да имам бмв нямаше да ям ама щях да му копувам свясни части...Частие че са скъпи-скъпи са ама якото е че ги плащаш рядко а не да лежиш 1 седмица под нея 1 седмица да караш...
Live it like you Love it

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 22 Яну 2006, 3:56

Аз едно немога да разбера - как ще си купиш БМВ с мисълта да пестиш от нещо си. Тва е някакъв виц - ми като ви се пести или пък не ви се дават пари си купете някое тико и го карайте на метан докато са разпадне. Баси и кривата държава дето сме - навсякъде по света като се каже БМВ и то е равно на пари и просперитет, а тук = спестовност. То затова се събираме по 2-ма човека на сбирките - щото извадили хората ХХХХ лв. за БМВ, пък после едвам вадят по 2 лв. за бензин. Баси и смешките.

каза ли им го брат ... лафа е един път :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 22 Яну 2006, 18:09

fastestbmw написа:
One passion,one car,one life...

:yes: :bowdown:
....
Няма други такива коли!!! Няма нищо по-сладко от това да вкараш ключа в стартера, да завъртиш и да чуеш познатия звук!! УНИКАЛЕН ЗВУК!! BMW не е просто кола. BMW е начин на живот; страст; "болест"; съвършенство в света на простосмъртните...
Който не вярва, да покара в градски условия & да обърне внимание на отношението на другите водачи към BMW :winky:

Пак ме изпревариха :arrow: в общи линии това е и моето мнение. А това УНИКАЛЕН ЗВУК!! е напълно вярно, особенно ако отпред имаш 6-ма в редица :twisted:
Дано не те уплаша и да се откажеш или да отложиш купуването на желаното БМВ, но частите наистина не са от най-евтините... Но проблема не е в тях, а в това какво кола ще вземеш :arrow: колкото и запазена да е или пък нов внос, винаги след това се почва с наглед дребни неща- накладки, дискове, окачване и такива неща... Хубавато е, че след като смениш и оправиш всичко нужно колата ти се отплаща с удоволствието от карането й. Накратко казано- грижиш ли се добре за едно БМВ то ще ти се отплати подобаващо.
За другите колеги незнам, но аз за около година минах над 70 000км. и проблеми с колата никакви нямах.
3а толкова км. смених горе-долу следното:
3-пъти накладки- комплект предни и задни + тези на ръчната.
спирачни дискове.
тампоните които държат ауспуха.
масла, филтри и ремъци на съответните км.
Както се вижда- нищо особенно и основно консумативи...
Това е разбира се след като направих всички ремонти и поддръжка от които се нуждаеше при закупуването... С 2 думи- ДА, скъпи са частите, но се троши само ако доста се помъчиш :twisted:
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 22 Яну 2006, 18:26

Аз едно немога да разбера - как ще си купиш БМВ с мисълта да пестиш от нещо си. Тва е някакъв виц - ми като ви се пести или пък не ви се дават пари си купете някое тико и го карайте на метан докато са разпадне. Баси и кривата държава дето сме - навсякъде по света като се каже БМВ и то е равно на пари и просперитет, а тук = спестовност.

Откога ли пък в тая страна БМВ= спестовност :?: :?: :?: То и гори повече (щото повече върви, ама...) частите му са по-скъпи от на ОПЕЛ (но пък се чупи трудно и по-рядко...) и на всичкото това отгоре 15 годишен 3-ен стоп в добро състояние струва над 4 бона.... Та къде е тая спестовност :?: :?: :?: Или може би защото си с БМВ по-рядко те спират ченгетата и НЕ ти искат пари :?: Или може би като отидеш в сервиза не ти се радват понеже ще те одерат подобаващо :?: Или понеже не искаш да си трошиш колата с монтаж на газ, я караш САМО И ЕДИНСТВЕНО НА БЕНЗИН (мен не ме гледайте че съм с газ- аз се принудих да сложа...) който струва около 1,80лв/л. Или понеже караш кола със задно зимата слагаш задължително 4 нови зимни гуми (а тези с предното минават само 2...)
Та къде е тая спестовност :?: :?: :?: Или аз недовиждам нещо от ЕГН-то или я няма...
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Yojimbo » 22 Яну 2006, 19:32

Хей Хей Хей!!! Още малко и ще се хванете за гушите. Товя, че горяла еди колко си или че частите са скъпи и стрували приблизително еди колко си ми е известно. Чел съм доста из форума и мисля, че съм наясно какво ме очаква. А и колите ме обичат - на 20 годишното ми опелче за 7 години съм сменил 3 пъти маншони на каретата, 1 път задни накладки и един ремонт на стартера :mhihi: :mhihi: . Аз съм от най-спокойните на пътя и обичам да си пазя и гледам колата.
Колкото повече, толкова повече.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от fastestbmw » 22 Яну 2006, 19:45

Yojimbo написа:Аз съм от най-спокойните на пътя.

Не се притеснявай; като си вземеш BMW това ще се промени :winky:
You meet many faces in town but you remember only a few
ANI4KA

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 22 Яну 2006, 19:50

за горенето на бензин си има причина... просто двигателите на БМВ са сметнати да се карат на високи обороти, това не е недостатък, конструктивен замисъл... нищо не се губи в природата :)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 23 Яну 2006, 3:50

otka4ena .....

май не си била на сбирки в сф да видиш колко хора идват с личните си коли
иначе що си на газ ? нищо не може да те извини че си осакатила така колата .. ама нали да е 325 ;)
бмв е скъпа марка ама ние заделяме от баничките си само и само да сложим 1 литър и направим 1 кръгче около блока да ни видят че имаме БМВ
и какви нови гуми те гонят ... секи кара с 2 употреба
ако мислиш че не съм прав пусни 1 анкета всеки да си каже колко пари отделя на месец за бенц консумативи гуми и тем подобни колко км минава на ден и всичко какво се сетиш друго и ще си говорим пак тогава
и не забравяй все пак че се намираме в БГ ;)

Предишна

Назад към Извън Темата