Африка , а и Изтока.... не е толкова далеч...!
Модератор: Общи модератори
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Африка , а и Изтока.... не е толкова далеч...!
дойде и техният 10ти ноември! дано се поучат от нашите грешки и прескочат някои тъпни ,които направиха източноевропейските страни.
африка се запали . тунис, египет ... не знам как ще е в йордания,сирия...!
техният бай тошо -мубарак бил взел правилното решение!! смех! за 20 дена го натиснаха ! площадната демокрация показа какво може!
дано не тръгнат по пътя на военната хунта ,но определено отново присъстваме на доста интересни събития. както казват китайците: да не дава господ да живееш в интересни времена.
другото ,което може да последва е да извадим тубите за бензин отново....
техният бай тошо -мубарак бил взел правилното решение!! смех! за 20 дена го натиснаха ! площадната демокрация показа какво може!
дано не тръгнат по пътя на военната хунта ,но определено отново присъстваме на доста интересни събития. както казват китайците: да не дава господ да живееш в интересни времена.
Последна промяна SKISA на 17 Фев 2011, 21:19, променена общо 1 път
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
Re: Африка не е толкова далеч...!
Йордания специално винаги е била - и е, много отворена към запада. Дано да няма сътресения, че и панаир идва !!!
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
SKISA написа:дойде и техният 10ти ноември! дано се поучат от нашите грешки и прескочат някои тъпни ,които направиха източноевропейските страни.
Май ще трябва да се ориентираме към синьото гориво ...
- b.bonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Astra j 1.4 t
Колега не виждам никаква база за сравнение между НРБългария-1989г. и Египет - 2011 г. Тогава българите искаха свобода, да отхвърлят ограниченията на соца. Докато тва сега го няма в Египет, те са типичната мюсулманска страна, ескплоатират една древна култура с която те самите нямат нищо общо освен територия та която населяват днес. Тва същото може да се случи в Иран, в Оман в Сирия или къде ли не. Тука исканията и стремежите за "демокрация" са съвсем на заден план.В Арабските страни бунт може да възникне ей така без особен повод, Хизбила ц;ели войни спрята на Израел. Нищо няма да се случи в Египет, власта ще я вземе я заместника му я тоя Барадей и ще са си пак същите цървули само дето дадоха ся над хиляда жертви да се трепат по площадите, поне тва при нас го нямаше размина ни се войската и танковете. Респект.
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Тия държави, арабските, се управляват само с режим. Иначе не става нищо...става един Ирак.
В Йемен, Алжир е същото положение, но и там, и където и да е по арабско, ако падне режима, нищо добро не ги чака.
п.п.По време на тия събития в Египет, Либия спрели интернета и външни телевизии.
В Йемен, Алжир е същото положение, но и там, и където и да е по арабско, ако падне режима, нищо добро не ги чака.
п.п.По време на тия събития в Египет, Либия спрели интернета и външни телевизии.
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
trance4life написа:Дано нямат нашия преход хората

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
САЩ бутнаха най-големия си (и на Израел) приятел в района...Явно готвят нещо наистина голямо!
Без страх, без спирачка!
- SKISA
-
-
аааааа....! ти хамериканците били виновниии...! ясноо....! тъпите египтяни не излязоха да негодуват на площада ,не уплашиха военните ...! неее..! тва е американска конспирация и просто са платили по 3 долара на около 500хил души да им свършат работа...
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Да ви кажа честно арабския манталитет все повече ми допада ако е истина това, което се говори за тях ...
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
.
Последна промяна Valentin_Peev на 06 Юли 2020, 1:22, променена общо 1 път
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Не е баш така... Те убежище могат да предлагат, дреме им, важното е, че след като САЩ заявиха, че няма да спират годишната инжекция от 1.7 милиарда долара за армията, последната от твърд неутралитет се обяви на страната на опозицията!
Без страх, без спирачка!
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
сирия, йордания... африка 

- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
SKISA написа:аааааа....! ти хамериканците били виновниии...! ясноо....! тъпите египтяни не излязоха да негодуват на площада ,не уплашиха военните ...! неее..! тва е американска конспирация и просто са платили по 3 долара на около 500хил души да им свършат работа...
Бате не се вкарваи във такива филми.Прав е за някои неща.Аз не мисля че американците имат нещо общо с протестите , но много лесно се отказаха от Мубарак.Като имаш в предвид , че Египет имат най-голямата армия в арабския свят и че главен военен доставчик им е САЩ е странно.Плюс тва Египет и Израел преди Мубарак са водили 3 воини за 20 години , а сега там поне беше спокоино.Сега ако доидат на власт некви радикалисти като в Иран , няма да има нито демокрация нито мир.Да се надяваме че впенните няма да позвалят това да се случи, защото Египет е много стратегическа държава в региона.

- SKISA
-
-
е хуу де! написал съм го като събирателен образ. айде нека е арабите -не африка. но целият регион е лесно запалим и видяхме кво се случва само за 20-30 дена.
щатите никога няма да си оставят интересите насред реката и със сигурност ще гледат да са добре с който дойде нов на власт . и аз да бях и аз така щях да постъпя. или кво!? да оставя некой муджахидин или друг бимбаец да си праи квото иска с тия залежи и стратегическо положение!? естествено ,че нема да стане и понеже са страна ,която има влияние в целият свят със сигурност ще се нагласят и там. но не всичко може да се ръководи и не всичко е планирано и задействано от тях. нека скочи една нация ,па да видим кой е по-голем-дали тия на площада или неква армия некъде си ,колкото и голема да е тя.... така че египтяните просто видяха кво се случи в тунис и палнаха и те. току що чух ,че изчезнали някви страхотно ценни предмета от музея на площада ,ма то при тия безредици е естествено ,че ще има и мародерства. ще се намерят срещу скромна сума някъде или ще зачезнат за много време и ще ги открият пак след векове....
щатите никога няма да си оставят интересите насред реката и със сигурност ще гледат да са добре с който дойде нов на власт . и аз да бях и аз така щях да постъпя. или кво!? да оставя некой муджахидин или друг бимбаец да си праи квото иска с тия залежи и стратегическо положение!? естествено ,че нема да стане и понеже са страна ,която има влияние в целият свят със сигурност ще се нагласят и там. но не всичко може да се ръководи и не всичко е планирано и задействано от тях. нека скочи една нация ,па да видим кой е по-голем-дали тия на площада или неква армия некъде си ,колкото и голема да е тя.... така че египтяните просто видяха кво се случи в тунис и палнаха и те. току що чух ,че изчезнали някви страхотно ценни предмета от музея на площада ,ма то при тия безредици е естествено ,че ще има и мародерства. ще се намерят срещу скромна сума някъде или ще зачезнат за много време и ще ги открият пак след векове....