Костюми
Модератор: Общи модератори
71 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таралясник
Re: Костюми
Аре бе, всеки да си ходи както си иска и да дава колкото си ще пари. Вие като имате повод - ходете си както искате. Мен ме кефи цялата еуфория, роклите, костюмите и всичко. И аз не виждам смисъл да дадеш 1000 лева за нещо, което после няма да носиш, особено ако нямаш пари да си го позволиш. Някои си ходят по-обикновени, други искат да са по-лачени и т.н. Тва е техният ден, никой не ти гледа колко е разумно да си купиш по-семпла рокля например, която да може да носиш и след тва. Разбира се, че е по-добре да не се изхвърляш с цените, особено че след бала шансът да си съсипеш дрехите е доста голям
В крайна сметка важното е да си изкараш добре - а за кеф цена няма
Така че имат повод хлапетата да се облекат по-елегантно, защо да не го направят? А това вече кво ще си купят - тяхна си работа. Никой няма да те заплюе, ако не си с костюм на бала си или с рокля - в крайна сметка (в повечето случаи) си със приятелите/съучениците - познавате се и всеки (почти) се кефи на тоя ден.
-------
Иначе в Andrews има наистина хубави костюми, а и доста яки ризи.
Както и цените и качеството са им добри.
Но като цяло най-добре е да се обикаля и да се мери и което те грабне най-много него да си вземеш. Не съм много запозната с фирмите за мъжка конфекция, така че конкретни фирми/магазини не мога да кажа.
Сещам се за един малък магазин за костюми, доколкото знам има хубави неща - не знам на какви марки, зад пазара на Ситняково в София. Мисля, че магазинчето още го има.

В крайна сметка важното е да си изкараш добре - а за кеф цена няма

Така че имат повод хлапетата да се облекат по-елегантно, защо да не го направят? А това вече кво ще си купят - тяхна си работа. Никой няма да те заплюе, ако не си с костюм на бала си или с рокля - в крайна сметка (в повечето случаи) си със приятелите/съучениците - познавате се и всеки (почти) се кефи на тоя ден.
-------
Иначе в Andrews има наистина хубави костюми, а и доста яки ризи.

Но като цяло най-добре е да се обикаля и да се мери и което те грабне най-много него да си вземеш. Не съм много запозната с фирмите за мъжка конфекция, така че конкретни фирми/магазини не мога да кажа.
Сещам се за един малък магазин за костюми, доколкото знам има хубави неща - не знам на какви марки, зад пазара на Ситняково в София. Мисля, че магазинчето още го има.
всеки гледа от различна тераса, ама колкото си по-широкоскроен на толкова по-висока тераса можеш да се качиш..!1
тва е един път!!! ако ми бяха дали 5000лв щях да се облека за толкова! но минах с 500 и си изкарах перфектно! но мисълта ми е че квито и дрехи да си сложих, ако си ги подбереш както трябва и не си мързелувал през години и нямаш шкембе ще стои перфектно дори да е от илиенци
макар че 12-ти клас точно качих 15 кг

на пазара има не малко фирми, които шият на добри цени, имам наблюдение за lazarin, че са добри, но са само в пловдив
тва е един път!!! ако ми бяха дали 5000лв щях да се облека за толкова! но минах с 500 и си изкарах перфектно! но мисълта ми е че квито и дрехи да си сложих, ако си ги подбереш както трябва и не си мързелувал през години и нямаш шкембе ще стои перфектно дори да е от илиенци

на пазара има не малко фирми, които шият на добри цени, имам наблюдение за lazarin, че са добри, но са само в пловдив
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- JORO_86
- кандидат ентусиаст
-
В момента има страшни намаления в Капаска /българска модна къща с иновативно мислене/ , можеш да вземеш сако,панталон и риза всичко за 200лв и можеш да бъдеш сигурен че костюми за по 500,600 + ще бледнеят. Мен лично Капаска ми допадът най-много в сравнение с Андрюс и Франт да речем, сякаш техните колекции /на Капаска/ са правени за хора под 30 години, точно каквото би трябвало да търси едно абитюрентче.
- bmw_power_x5
- Потребител
-
Aз си взех от Andrew's на Стамболийски, между Христо Ботев и Света Неделя от 300 на 150 лева бяха на 50 процента намаление, но преди 2 години, общо взето ми е направило впечатление, че имат на добри цени, добри работи но и Денил не са лоши, зависи от паричките.....
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
миналата година обиколихме за костюм на синът... андрюс предлагат доста хубави неща, но може би в момента още не са им излязли новите колекции... поне миналата година беше така, имаха намаление до края на февруари, и същевременно очакваха новите неща от началото на март... те търговците не са будали
в крайна сметка си купи от едно магазинче на пиротска просто защото му лепна модела... но андрюс бяха първа резерва...
лазарин се продават в един магазин на площад славейков, точно срещу сергиите през линията... отидохме там по препоръка, но само един модел харесахме, и стоеше много зле... външно изглеждат добре, в рамките на 500-600 лв са там костюмите, но нищо не харесахме...
а, и аз си купих... от магазина на завод витоша
... или както му викат там сега...

в крайна сметка си купи от едно магазинче на пиротска просто защото му лепна модела... но андрюс бяха първа резерва...
лазарин се продават в един магазин на площад славейков, точно срещу сергиите през линията... отидохме там по препоръка, но само един модел харесахме, и стоеше много зле... външно изглеждат добре, в рамките на 500-600 лв са там костюмите, но нищо не харесахме...
а, и аз си купих... от магазина на завод витоша

е са бех в денил
един костюм им е 600-700 лв.
отсреща в капаска по-гот костюм и за 200 кинта
добре че я видях тая тема, да се подсетя да ги посетя тия от магазина на капаска
един костюм им е 600-700 лв.
отсреща в капаска по-гот костюм и за 200 кинта
добре че я видях тая тема, да се подсетя да ги посетя тия от магазина на капаска

No bling at the Ring
- Николай Занчев
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 touring
- Мечтае да кара: М5
Ходи на Илиянци аз така направих зех си го за 170лв панталон със сако и 300 ми останаха за пиене 4 дена после в дискотеката
И до ден днешен си го нося нито се е скъсал нито се е протрил
като вкараш 3-големи и няма да ти пука дали си с костюм от 200 или от 1000лв 

И до ден днешен си го нося нито се е скъсал нито се е протрил

костюмите са ми слабост. имам сигурно 20-30 и ги подменям непрекъснато. имам доста скъпи маркови и такива дето са 1/5 от парите на скъпите маркови които са били шити по поръчка от добри шивачи.
моето скромно мнение е да разпиташ и да отидеш при добър шивач да ти ушие един костюм като за тебе. нищо не може да се сравни с костюма ушит индивидуално.
моето скромно мнение е да разпиташ и да отидеш при добър шивач да ти ушие един костюм като за тебе. нищо не може да се сравни с костюма ушит индивидуално.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
На абитуриентската ми вечер бях с купен (готов), евтин костюм. Не беше нищо особено, свърши работа за онази вечер, но след това никога не съм го обличал.
През миналото лято се наложи да си набавя костюм. След доста чудене си поръчах костюм при шивач. Първоначално получих напътствия от шивача къде и в кои магазии да отида да търся подходящ плат.
Става въпрос за платове, които са останали от различни поръчки в цеховете шиещи за Ролман, Андрюс и т.н. и се продават неофициално на доста добра цена. В някои случаи подходящият плат е доста малко и стига само за сако или панталон.
Със закупения плат отидох при шивача, който ми взе мерките, извади списания с различни модели костюми и сака и аз си избрах желания модел. Цялото това удоволствие ми излезна под 200лв, като трябваше да ходя 3 или 4 пъти за проби в рамките на 1 месец.
P.S. Искам да напомня на младите ни колеги, че костюмите изглеждат много добре върху манекените в магазините и върху телата на моделите по списанията. Ако те самите нямат подходящо тяло, дори и най- хубавия костюм няма да им стои добре. Внимавайте с изхвърлянията!
През миналото лято се наложи да си набавя костюм. След доста чудене си поръчах костюм при шивач. Първоначално получих напътствия от шивача къде и в кои магазии да отида да търся подходящ плат.
Става въпрос за платове, които са останали от различни поръчки в цеховете шиещи за Ролман, Андрюс и т.н. и се продават неофициално на доста добра цена. В някои случаи подходящият плат е доста малко и стига само за сако или панталон.
Със закупения плат отидох при шивача, който ми взе мерките, извади списания с различни модели костюми и сака и аз си избрах желания модел. Цялото това удоволствие ми излезна под 200лв, като трябваше да ходя 3 или 4 пъти за проби в рамките на 1 месец.
P.S. Искам да напомня на младите ни колеги, че костюмите изглеждат много добре върху манекените в магазините и върху телата на моделите по списанията. Ако те самите нямат подходящо тяло, дори и най- хубавия костюм няма да им стои добре. Внимавайте с изхвърлянията!
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Шоуруума на Агресия, в Надежда.. или магазина им на България. До скоро имаха добри намаления, сега не знам как е. Предлагат и други марки, и са добри, доколкото ми е известно.
АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
андрюс,аполон/картел...има много марки,но най е важно кройката на костюма да ти пасне
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Взимай Андрюс без да се замисляш! Щом търсиш по евтини костюми от тези които си изброил няма смисъл, но ако мислиш, че ще впечатлиш някоя съученичка - търси...(ако се впечатли от това по-добре не се занимавай с нея) 

- Flymen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e61 530D 231hP
Преди 7 години като ми беше бала - разходих се до Горна Оряховица ,изкарахме връзки
и директно в цеха ,където шият Аполон.Взех си много хубав костюм за прилична сума ,която по-добре да не казвам
.Риза ,обувки и костюма ми излязоха тогава общо към 300лв. и мога да кажа ,че бях доста доволен .Така ,че и аз не виждам много смисъл да се набиват 1000лв. и отгоре за нещо ,което ще облечеш точно 2 пъти-както казаха колегите по-горе ,сега просто не ми става -18 кила отгоре
.

71 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5