Африка , а и Изтока.... не е толкова далеч...!
Модератор: Общи модератори
- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Африка не е толкова далеч...!
SKISA написа:е хуу де! написал съм го като събирателен образ. айде нека е арабите -не африка. но целият регион е лесно запалим и видяхме кво се случва само за 20-30 дена.
щатите никога няма да си оставят интересите насред реката и със сигурност ще гледат да са добре с който дойде нов на власт . и аз да бях и аз така щях да постъпя. или кво!? да оставя некой муджахидин или друг бимбаец да си праи квото иска с тия залежи и стратегическо положение!? естествено ,че нема да стане и понеже са страна ,която има влияние в целият свят със сигурност ще се нагласят и там. но не всичко може да се ръководи и не всичко е планирано и задействано от тях. нека скочи една нация ,па да видим кой е по-голем-дали тия на площада или неква армия некъде си ,колкото и голема да е тя.... така че египтяните просто видяха кво се случи в тунис и палнаха и те. току що чух ,че изчезнали някви страхотно ценни предмета от музея на площада ,ма то при тия безредици е естествено ,че ще има и мародерства. ще се намерят срещу скромна сума някъде или ще зачезнат за много време и ще ги открият пак след векове....
Нормално е да се палнат египтяните- никой не иска да живее в тирания и бедност.Дано само армията да вреди ред и да се оправят нещата

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
тва ми намирисва на 3-тата световна

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
Kroki написа:тва ми намирисва на 3-тата световна![]()
чак пък световна

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Ем, не знам дали следите новините, но Азербейджан заплашват (наистина от 20 години, но напоследък доста активно) Армения с тотална война за Нагорни Карабах, Северна и Южна Корея се зъбят вече 50 години, арабският свят е пламнал, което прави Израел изключително нервни, при положение, че и Иран им се зъбят. САЩ са затънали в Афганистан и Пакистан...Япония иска да колонизира Курилите и се зъби на Русия...
Само някой глупак да на прави нещо наистина глупаво и може да пламне доста неприятно.
Само някой глупак да на прави нещо наистина глупаво и може да пламне доста неприятно.
Без страх, без спирачка!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
па да пламне! време е вече! даже доста време мина от последната. аз бих повоювал... нема лошо. един кръстоносен поход да им спретнеме да не си мислят, че само те са най-луди. и без тва ми се е доходило до чужди земи....!
винаги по света е имало огнища ,които са били аха-аха да подпалят световна война. по време на кубинската криза нещата са били много по-на косъм, ма не е станало. може и сега да не стане ,ма може и да стане....! то ако знаехме...
винаги по света е имало огнища ,които са били аха-аха да подпалят световна война. по време на кубинската криза нещата са били много по-на косъм, ма не е станало. може и сега да не стане ,ма може и да стане....! то ако знаехме...
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
добре , че ги има миротворците 

- Helix
- кандидат ентусиаст
-
Бе да не става религиозна война че сме на много неприятно място и ще гризнеме дървото с и без НАТО.

ареее да си земем южното кътче пак, че безтуй ме дразнят гърците и ще продаваме океанска риба.. 

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Като се има предвид, че само Истанбул е 22 милиона, май по-добре да не става нищо. Ня тях само полицията им (истанбулската) е по-голяма от нашата "професионална" армия сигурно.
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Ей тва ше го следя с интерес /ако се осъществи де/:
http://dnes.dir.bg/news/libia-muamar-ka ... 03994?nt=9
Има слухове и за Саудитска Арабия /25% от световния добив на нефт е от там/, където ще е най-интересно, понеже кралското семейство и самото кралство се охранява от американската армия...
Нещо грам не ни очакват хубави времена.
Има слухове и за Саудитска Арабия /25% от световния добив на нефт е от там/, където ще е най-интересно, понеже кралското семейство и самото кралство се охранява от американската армия...
- Helix
- кандидат ентусиаст
-
Сондьора написа:Ей тва ше го следя с интерес /ако се осъществи де/:
И като имаш в предвид, че и Либия и Саудитска Арабия са големи произвоители на нефт бензина ще стане поне 3 лева.

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
По 3, ако нещата свършат бързо и доставките не прекъсват.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Абе незнам ма вчера ми връчиха постоянна повиквателна
И се подписах, че ако ми звъннат ще отида

И се подписах, че ако ми звъннат ще отида

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
а мене що ме пропускат, мамка му....!!! и аз искам на война.
тва с полковника ще е най-големият цирк и със сигурност ще стане патаклама, щото оня е луд и няма да сдаде без бой.
не знам, ма от 20г ми се ходи да видя пирамидите и все не смеех заради взривовете , атентатите и воденето на туристическия автобус с БТР....! са се надявам като отмине всичко да стигнай най-после и до кайро да видя....
то само некой от саудитите или другите големи с добив на нефт да пръдне и барела мърда с 10 долара ,та кво остава като почне патаклама и пуцане ,така че със сигурност ще го ядеме дебел , ма тва е цената да гледаме от близо "Големия взрив"....

тва с полковника ще е най-големият цирк и със сигурност ще стане патаклама, щото оня е луд и няма да сдаде без бой.
не знам, ма от 20г ми се ходи да видя пирамидите и все не смеех заради взривовете , атентатите и воденето на туристическия автобус с БТР....! са се надявам като отмине всичко да стигнай най-после и до кайро да видя....
то само некой от саудитите или другите големи с добив на нефт да пръдне и барела мърда с 10 долара ,та кво остава като почне патаклама и пуцане ,така че със сигурност ще го ядеме дебел , ма тва е цената да гледаме от близо "Големия взрив"....