Колко трябва да струва часовника Ви спрямо колата?
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Re: Колко трябва да струва часовника Ви спрямо колата?
Въпрос на приоритети. Скъпия часовник е по скоро бижу 

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
bigmurzi написа:зависи колко са й големи циците!в повечето случай и на ментак кълват, като може да им направи впечатление ако БМВ-то ти е жълто!![]()
скоро отново анкети за доходи, имущество, кой с колко жени, кой със, кой без .. не се ли преброихте бе хора???
ЛАНЕЦ ВМЕСТО ВРАТ!
http://www.vbox7.com/play:c23c84ef

Аз не съм много фен на това да нося часовник на ръката.. Но в последно време се заглеждам по ///M-ковия часовник, все пак манията си е мания

- M3-CSL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 530d xDrive
В момента часовника ми струва колкото колата долу-горе
Иначе съм голям фен на хубавите часовници, за мен това е най-хубавото мъжко бижу

Иначе съм голям фен на хубавите часовници, за мен това е най-хубавото мъжко бижу
bum_bum написа:Правилният въпрос е спрямо заплатата или доходите. Ако караш кола за 1 милион не е проблем да имаш часовник за 1 милион. Ако караш кола за 10 хиляди и часовник за 10 хиляди е тъпня. А с часовник за 10 хиляди и гащи за 100 лв е уникална селяния
Точно това търсех да прочета!
Всички екстри и аксесоари, вкл.автомобила трябва да съответстват на заплатата и общия стандарт на живота ви, иначе има вероятност да попаднете в изключително комични ситуации

Но съотношението часовник към кола като някаква величина е интересно

часовника ти трябва да струва колкото мислиш че _твоя_ часовник трябва да струва.
часовниците и колите не са функция на възможностите на един човек.
но ако искаш правила- единственото което знам е че колата ти "трябва" да е най-много 50% от годишната ти заплата- един вид правиш 12,000 лева на година- колата ти трябва да е не-повече от 6000.
часовниците и колите не са функция на възможностите на един човек.
но ако искаш правила- единственото което знам е че колата ти "трябва" да е най-много 50% от годишната ти заплата- един вид правиш 12,000 лева на година- колата ти трябва да е не-повече от 6000.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Ако колата е купена на заем значи часовник не може да си позволиш.
Същото важи и с кола - апартамент според мен.
5 години карах с часовник за 7$ закупен от Истанбул водоустойчива реплика на Касио, сега ще си купя Тисот или Фосил за около 150-200лв ако си харесам модел.
Колата ми най-вероятно струва 2500-3500лв, толкова за старо бмв с кръгли фарове
ПС: анимирания проблем със случая когато човек не може да си позволи нещо http://www.youtube.com/watch?v=ZPWH5TlbloU
Същото важи и с кола - апартамент според мен.
5 години карах с часовник за 7$ закупен от Истанбул водоустойчива реплика на Касио, сега ще си купя Тисот или Фосил за около 150-200лв ако си харесам модел.
Колата ми най-вероятно струва 2500-3500лв, толкова за старо бмв с кръгли фарове
ПС: анимирания проблем със случая когато човек не може да си позволи нещо http://www.youtube.com/watch?v=ZPWH5TlbloU
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
аз пък съм щастлив човек и не нося часовник.... и не нося ланци за които ще ме яд ако ги загубя или ми ги откраднат

bedrock city racing
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Като цяло аз не намирам връзка му двете неща..
Бих дал и мн повече от това колко ми струва колата стига да имам... все още здравия разум надделява.
Това само и единствено когато става въпрос за часовници!
Обичам адски мн часовници и за мен това е единствения мъжки аксесоар, който един мъж може съзнателно да си позволии да си угоди
Бих дал и мн повече от това колко ми струва колата стига да имам... все още здравия разум надделява.
Това само и единствено когато става въпрос за часовници!
Обичам адски мн часовници и за мен това е единствения мъжки аксесоар, който един мъж може съзнателно да си позволии да си угоди

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
те нещата с доходите също са относителни. днес зимаш еди колко си и си позволяваш еди кво си ,ма понеже в България няма планиране ,сигурност и няма как да си направиме сметката може да се окаже, че си с кола или часовник ,или некви дрехи на себе си ,които в тоя момент не отговарят на стандарта ти. ма са кво!? да земе си ги продадеме, щото тоя месец доходите не са ти толко ,колкото са били като си ги купувал!?!?? да бе да!
- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на вода!
- Мечтае да кара: Airbus A380! :)
В момента съм без кола, но нося часовник за 300лв.!
Часовника за мен не може да се съпостави с колата, защото часовника е бижу, вкус и т.н. 

- barona_777
- Потребител
-
- Кара: E38 740iL
- Детайли за колата: V8
Покупката на забележителен часовник е проява не само на добър вкус, а и на мъдрост!
Часовника е стил!
Часовника е стил!

- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Аз си имам часовник в колата, иначе навремето на баща ми телефона беш по-скъп от колата(98 година алкател от първите вс Москвич 2140 дефорсе
)

- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Ако слезеш от някой ламборгин и си с реплика на патек филип, ще кажат хората, еии глеи, тоя с къв часовник е, 25 еврака не са му проблем, но ако слезете от голф с истински такъв, всички ще ви нахулят че сте селянин и си пазаруватеот илиенци. Така е в бг, какво значение има какъв ти е часовника?
- raddy
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E30 сега:E90 N52B25
barty написа:Часовникът ми е по-скъп от колата![]()
и при мен е така - но часовника ми е подарък , а пък е30-ката вече не струва и 5 точки

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
liloff написа:Часовникът, костюм, обувки са грубо на една цена.
После другото sales златно правило е, че часовникът е 10% от пазарната стойност на колата.
Колата е 10% от пазарната стойност на къща/апартамент.
Това го прилагат масово в USA. В Европа е по-трудно.
barty, чел си нещо маркетинг книжки. Това май го имаше в "Positioning: The Battle for Your Mind"
Ееей значи аз съм по правилата

И малко настрани от лигнята - часовника си е бижу и най-вече символ на перфекционизъм . Също така е част от официалния етикет (освен ако не е от така наречените "спортни" модели или по-точно - водомери) .
На мен ми е интересно друго - съотношение мобилен телефон/часовник . Аз съм на мнение , че повече от 50 лева за ГСМ не трябва да се дават . . . само да не мита някой , колко съм издавал до преди няколко години за "смратфони"

41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3