Колко трябва да струва часовника Ви спрямо колата?
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Re: Колко трябва да струва часовника Ви спрямо колата?
Ми тя колата нали си има?! Няма да купя 5 кила бензин, ами часовник...пък и като караш такъв вечен фундамент, неподатлив на законите на времето, като Е30 е подигравка да носиш часовник 

Никой не мое ма връне на селу!
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
От как се помня часовник не нося и не ми и трябва, и без това навсякъде сме заобиколени от тях, в колата часовник в телефона часовник, прибереш се у вас и всяко едно електронно устройство и то с часовник, аз най често поглеждам микровълновата за а видя колко е часа
:) а да дам пари за нещо което няма да сложа на ръката си не виждам смисъл.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Смисъла на часовника далеч не е да гледаш часа ... пък да не говорим колко е стилно да излезеш на вечеря или друг официален повод и да извадиш дистанционното (аЙ фона) да видиш как се движиш във времето ...
Тези по над 4000 лв вече са символ на перфекционизъм и маниакално внимание към детайла (механизма) .
За часовниците в колите - много пъти съм се чудел , как може на луксозно возило , за над 100 000 лева да му лепнат ел. часовник или такъв със стрелки от 4 лева
Има и изключения но са малко . В новия Пасат , часовника стой толкова добре , че не е истина .
Тези по над 4000 лв вече са символ на перфекционизъм и маниакално внимание към детайла (механизма) .
За часовниците в колите - много пъти съм се чудел , как може на луксозно возило , за над 100 000 лева да му лепнат ел. часовник или такъв със стрелки от 4 лева

Ясно е, че се майтапиш, но като цяло имиджът е много тънко нещо и трудно за поддържане. То не е "веднъж да се покажеш" и после пак с анцуга. Относно цените на часовниците -> варират също като при колите. Говорим за относителни стойности, разбира се. Имам едно Tissot, което не е еталон за марка часовници, но въпреки всичко в България струва около 1000лв. Аз го купих за 180$. Не е ментеacho.rs написа:Ееей значи аз съм по правилатаЧасовник Армани за 240 евро и колата (беше) 5000 лева
Ама сега се зачудих , Аудито беше с десен волан и за туй толкоз евтино , ама часовника като е от Дъблин , що не беше и той по-евтин . Те както всичко име на обратно на оная култура , ще вземе и часовници за дясната ръка да правят ... но аз ще се радвам - тъкмо ще са по-евтини
![]()
И малко настрани от лигнята...

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Вещите се купуват за да те кефят а не за да показват социален стаус. Нали за пет минути ще преценя човека с Ролекса и Седмицата дали не ги е взел на заем от вуйчо си. Също така който си купува вещи с идеята, че те ще го причислят към определен тип общество страшно греши. Все пак един Брейтлинг от Ибей може да се купи за няколко хиляди, които могат да се изкарат от обща работа в строителството. Това в никакъв случай не означава че човека с Брейтлинага ще получи покана за рождения ден на австрийския посланник. Иначе мерак се гаси с пари. Какво да кажа аз, като първата ми кола струваше колкото апартамента на майка ми. Имало е моменти когато слънчевите ми очила са били по-скъпи от колата ми. Щом нещо ви радва няма значение по-скъпо ли е от колата или от кавкото и да е. Купувайте си го за да намери душата ви покой.
- PRADO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: най-убавата....
колко да е скъп часовника......
всичко зависи от кукувицата...... 

everything you say,can and will be used against to you....so shut up and drive ........
ukelichko написа:Щом нещо ви радва няма значение по-скъпо ли е от колата или от кавкото и да е. Купувайте си го за да намери душата ви покой.
внимавай... тая логика е стръмна пързалка надолу със тухлена стена накрая вместо място за спиране...
заявявам го съвсем отговорно.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Nikolay86
- младши ентусиаст
-
kronos написа:Ако слезеш от някой ламборгин и си с реплика на патек филип, ще кажат хората, еии глеи, тоя с къв часовник е, 25 еврака не са му проблем, но ако слезете от голф с истински такъв, всички ще ви нахулят че сте селянин и си пазаруватеот илиенци. Така е в бг, какво значение има какъв ти е часовника?
Доста реално според мен го описа колега

По-темата имам приятел на който баща му е доста заможен бизнесмен.Бизнесмен от порядъка-за който не е проблем да си направи офис сграда за 10 милона евра..Та въпросната личност е вече един вид колекционер на часовници и наистина има уникални попълнения,става дума за часовници от порядъка над 50 000евро дори доста нагоре,но човеца макар да има възможност да си купи сякви марки коли..фен е на японските автомобили от край време и купува само такива от най-високите има класове там..,дори не искарва година с един автомобил но държи да е японски.Колите,който кара не са повече от 80-90 000 лв., а има часовници за доста повече пари.
Според мен финансите на даден човек определят,какво притежава,какво харесва и за какво дава повече пари

Може да няма книжка(например),да се придвижвам с маршрутка ,но да имам камара пари и да си купувам гащи (например) за по 1000лв,чифта,щот ме кефи

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
SKISA написа:за съжаление цената на колата ми пада / едната де/ ,а на часовника се качва ,та сега не съм баш в границите ,за които гласувах...
иначе си е въпроса на личен избор и възможности...
Нормално е,ако часовника ти е "ракета" или "польот"

На един мъж,една жена гледа обувките,това е най-личната част от облеклото,щото може да земеш на некой часовника,на некой сакото,за гащите-те не се виждат,но обувките всеки си ги избира сам,да са му удобни,по това си личи стила и как са поддържани,мани часовника-обувката е важна

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Ми... като гледам моя е някъде под 5% от стойността на колата ми... и то щот Мъжот ми го подари, излагала съм го с тва старо Касио, та ся некво Тисо детелинесто нося... Въпрос на преоритети е, аз никога не съм държала да имам по-скъп часовник, както и дрехи, важното е да ми харесва, да е по-шантав и ... да знам просто колко е часа...
И кой каза, че чепиците са по-важнии?

И кой каза, че чепиците са по-важнии?

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Apassionata написа:Ми... като гледам моя е някъде под 5% от стойността на колата ми... и то щот Мъжот ми го подари, излагала съм го с тва старо Касио, та ся некво Тисо детелинесто нося... Въпрос на преоритети е, аз никога не съм държала да имам по-скъп часовник, както и дрехи, важното е да ми харесва, да е по-шантав и ... да знам просто колко е часа...
И кой каза, че чепиците са по-важнии?![]()
Не се прави , за тебе най-важното са "ноктараците"

41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3