:НАГЛИТЕ:от НСО

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: :НАГЛИТЕ:от НСО

Мнение от flame » 15 Фев 2011, 14:53

pkaramitev написа:
Сондьора написа:Не бе, тоя с пасата е изтървал завоя и се е нанизал, във НСОто дето карал бавно и с включени светлинен и звуков сигнал... ;)

А не допускаш ли че и това е възможно!? :dunno:

Колега, трай ся! Тва е тема, предназначена за плюене на държавата, държавните органи и частично за избиване на комплекси - къв искам да бъда, къв не мога или не ми дават да бъда и как едикоиси са най-големите лайна на света (ама аз ако бех на тяхно място изобщо нямаше да мисля така и щях да гледам с презрение отвисоко) :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 528 на газчица...
Мечтае да кара: МиГ-29

Мнение от pkaramitev » 15 Фев 2011, 14:55

flame написа:
pkaramitev написа:
Сондьора написа:Не бе, тоя с пасата е изтървал завоя и се е нанизал, във НСОто дето карал бавно и с включени светлинен и звуков сигнал... ;)

Колега, трай ся! Тва е тема, предназначена за плюене на държавата, държавните органи и частично за избиване на комплекси - къв искам да бъда, къв не мога или не ми дават да бъда и как едикоиси са най-големите лайна на света (ама аз ако бех на тяхно място изобщо нямаше да мисля така и щях да гледам с презрение отвисоко) :mhihi:

ЕЕЕ...разгеле някой трезвомислещ! :bchug:
Не че и НСО не е възможно да са виновни,ама и все пак веднага да почнеме да плюеме....типична българска черта!
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 15 Фев 2011, 14:58

pkaramitev написа:
flame написа:
pkaramitev написа:

ЕЕЕ...разгеле някой трезвомислещ! :bchug:
Не че и НСО не е възможно да са виновни,ама и все пак веднага да почнеме да плюеме....типична българска черта!

Аз не плюя ми цитирам, и той не знаел, ама казва кво са му казали че е...
Директорът на НСО ген. Димитър Димитров заяви за bTV, че според първоначалната информация, която има, шофьорът на фолксвагена е изпуснал завой и се е ударил в кола от кортежа. Димитров обаче не се ангажира да коментира случая преди да има становище на компетентните органи.

:mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 15 Фев 2011, 15:01

Ама разбира се, че НСО са невинни бе :mhihi: :mhihi: :mhihi: ...вие да сте чули при някой от всичките инциденти досега да се окажат виновни други освен обикновенните водачи :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pkaramitev » 15 Фев 2011, 15:12

Maverick_VS написа:Ама разбира се, че НСО са невинни бе :mhihi: :mhihi: :mhihi: ...вие да сте чули при някой от всичките инциденти досега да се окажат виновни други освен обикновенните водачи :mhihi:

Тези инциденти не придизвикват журналистическият интерес,защото НСО са си виновни!
Не знам дали помните преди няколко години,имаше случай в който на кръстовище майка с бебешка количка пресичала,и шофьор на НСО замалко да я сгази,съпроводено с голям скандал!
Пак имаше писане,и говорене по вестниците!Но после никой не писа че момчето е уволнено!Това не е интересно!
Аз не мога да разбера защо всеки вярва на 100%на журналистите!? :dunno:
Истината винаги е някъде по средата,те просто търсят сензацията,с това си вадят хляба,а вие им вярвате на 100%
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 15 Фев 2011, 15:16

Maverick_VS написа:Ама разбира се, че НСО са невинни бе :mhihi: :mhihi: :mhihi: ...вие да сте чули при някой от всичките инциденти досега да се окажат виновни други освен обикновенните водачи :mhihi:

На бай ти Аню Ангелов шофьорчето, дето направи мазало на едно софийско кръстовище наскоро, вече го уволниха ;)
Но за съжаление е вярно, че "гарван гарвану око не вади" (освен ако не се намесят журналисти) :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pkaramitev » 15 Фев 2011, 15:29

За това говоря и аз!
Нормално е да го уволнят,защото е сгафил много сериозно!
Но това не се вижда от плюещите в темата.
Когато някой от службата сгафи,и потроши сериозно техника за хиляди левове,и урони престижа на службата вие кво си мислите че става после!?
Ако не го уволнят, то има финансови санкции,че после акт от КАТ ще има само да сънува.Ама това вие не го виждате,или поне повечето от вас!
Просто НСО е много приятна тема за журналята,бърза и ефтина сензацияна гърба на обикновените служители.Особено шофьорите!
Просот не ми се мисли колко нерви влагат за да слаломират като луди в този трафик който е в момента по улиците,било то в града или извън него.
Много добре занете че откакто поефтиняха колите,автопарка на България се е увеличил неимоверно много и трафика е ужасен.
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 15 Фев 2011, 15:40

Според табелката зад Х5-цата завоят на BMW-то е бил ляв.. Т.е. е по-вероятно Пасатът да е навлязъл в другото платно (където BMW-то естествено е по-близо до осевата линия заради остротата на самия завой), да е закачил джипа и след като му е спукал гумата, да се е дозавъртял от удара :roll:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 15 Фев 2011, 17:27

M3 E92 написа:Според табелката зад Х5-цата завоят на BMW-то е бил ляв.. Т.е. е по-вероятно Пасатът да е навлязъл в другото платно (където BMW-то естествено е по-близо до осевата линия заради остротата на самия завой), да е закачил джипа и след като му е спукал гумата, да се е дозавъртял от удара :roll:

Колега, България е на това положение заради такива като теб!!
Ти първо на първо си тръгнал да търсиш истината (не моята или твоята, а всеобщата)!
Освен това си напрягаш ума и търсиш логични аргументи - или иначе казано - само се хабиш!

Всеки уважаващ себе си бългаски "гражданин" трябва да отсъжда веднага, на момента, без да се замисля! И да лепи епитети наляво и надясно също толкова бързо! А всеки човек, който не му хареса (щом на него не му харесва, значи несъмнено е от мръсен боклук нагоре!) - веднага да бъде обесен на първото дърво (от някой друг разбира се, щото той ще търка клавиатурата през тва време)! Когато всички станем такива достойни "граждани", не ние в ЕС, ами ЕС ще се моли да влезе в БГ!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 15 Фев 2011, 17:40

Понеже гледам, че правиш аналогии със ЕС, при последното ходене на ББ във Япония, кортежа който е возел ББ от летището си е чакал на всички пешеходни пътеки на които го е хванало червено, средно по над 1 минута на пътека.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 15 Фев 2011, 17:47

spacepl написа:Понеже гледам, че правиш аналогии със ЕС, при последното ходене на ББ във Япония, кортежа който е возел ББ от летището си е чакал на всички пешеходни пътеки на които го е хванало червено, средно по над 1 минута на пътека.

Както и английската кралица с ролс-ройса си.....
Но все пак нашите управляващи имат толкова важна световна роля, че всекидневно са заплашвани от терористични организации и радикални движения...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: М-43Б-18,318i

Мнение от emes691 » 15 Фев 2011, 17:50

pkaramitev написа:
emes691 написа:Да вдигна темата ,защото нов инцидент с наще господари
http://www.btv.bg/news/katastrofi-incid ... miera.html
Сега също не са виновни ааааааааааааа......

Предполагам си бил в Пасата и всичко знаеш ааааааааааааааа................

Предполагам беше в джипа аааааааааааааааааа,аз никой не плюя,има линк и коментираме,..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 15 Фев 2011, 17:55

Ми те наще такива ла*на са изсрали, че е нормално да се страхуват. Като нищо някой на който му е писнало от нашите родни политици вземе та си върже две-три пресовки на гърдите и се метне на колата, я на президента, я на премиера. Има за какво да бързат.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 15 Фев 2011, 20:29

Закона за движението по пътищата, глава втора, раздел 18, чл. 91. (ал. 2): "Специалният режим на движение се ползва само при необходимост".

"необходимост"за нсо е когато има директна заплаха за живота на охраняваните (ама не защото са решили така а защото едната х5-ца е направена на сол от автоматичен огън и е в дерето 500 метра по-назад от кортежа) или когато бързат защото бойко трябва да подпише за шенген и закъснява...

друга "необходимост"- няма.

закона е ясен...

а ако бяха толкова "оперативно-ориентирани" и вината беше на човека с пасата изобщо не би трябвало да спрат защото действията на пасата може да са били умишлени и всичко да е било с цел засада. смея се на глас.

.. просто са спряли защото са отнесли човека дето си е карал нормално и са били гузни.
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 15 Фев 2011, 20:33

закона е ясен, ама тези си го тълкуват като дявола евангелието :bang:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата