Трябва ми помощ!
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Krasimir19
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp
Трябва ми помощ!
Та колеги от няколко дена или по точно една седмица имам Крайслер Вояджер, и днес ми направи за първи път проблем. Както си запалих колата и тръгнах назад и ми загасна, след това вече не можа да запали а стартер, акумулатор, гориво всичко е добре. Стартера върти но не може да запали, колата е 2.5 ТД 97 година. Някой ако има идеи или предложения нека да сподели, мерси предварително.
Re: Трябва ми помощ!
горивен филтър?
... може да са 100 неща...
... може да са 100 неща...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Krasimir19
- кандидат ентусиаст
-
Ще проверя дали е горивен филтър
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Почвай цялата горивна система- нафта имаш ли (не гледай на таблото к'во показва), помпа в резервоара ако имаш, филтър, ГНП, някой маркуч измъкнат или скъсан и да смуче яко въздух...
ms написа:някой маркуч измъкнат или скъсан и да смуче яко въздух...
ти нали знаеш че в дизела няма вакуум и нищо не смуче?
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
знам, че не е хубаво да има въздух в ГНП-то, за вакуми не говоря...
Ама не ми се смейте де- дизел не съм карал, и не мисля да карам...
Ама не ми се смейте де- дизел не съм карал, и не мисля да карам...
- PRADO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: най-убавата....
здрасти колега,не че искам да те плаша ,но прреди време един мой приятел имаше такава 'кола'
.....както си караше и угасна-няма палене.познай...скъса ангрнажен ремък и всичко на салата.най-слабото място на тези крайслери....провери го...и дано не е това,и мой съвет продай го...
успех...

успех...

everything you say,can and will be used against to you....so shut up and drive ........
- Alpina_fanatic
-
-
ms написа:... дизел не съм карал, и не мисля да карам...
Нафтата мирише лошо!

п.с. И аз залагам на горивен филтър!

- Krasimir19
- кандидат ентусиаст
-
Стискайте палци, дано да е само горивен филтър да е нещо дребно
.

- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Колега, тва не е майтап. Аз съм се мъчил да помогна в ремонта на такава кола..... Съвет- продай го. Забрави, че такава марка съществува. По добре ме послушай. Ядовете ти тепърва започват.
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Това ВМ-а с отделните глави ли е?
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Krasimir19
- кандидат ентусиаст
-
Ново двайсе. Значи до дюзите си върви нафта, някъде другаде е проблема. Да поясня преди когато нямаше проблем и при палене стартера въртеше по друг начин, а сега върти по слабо сякъш върти само свободно. Други идеи от какво може да е?
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Колега има един много як форум за американски коли, и там има доста момчета, маниаци на американски коли само, който буквално за без нищо помагат в такива ситуации, аз не съм регистриран, но си го чета много редовно
http://forum.americancarbg.com/index.ph ... 4d682d4108
Има две момчета keiin и quadra, винаги имат идея

http://forum.americancarbg.com/index.ph ... 4d682d4108
Има две момчета keiin и quadra, винаги имат идея

- Krasimir19
- кандидат ентусиаст
-
Мерси колега, за нещастие се оказа скъсана верига
. Утре ще я карам за смяна на верига
.

Krasimir19 написа:Мерси колега, за нещастие се оказа скъсана верига. Утре ще я карам за смяна на верига
.
е те ти го бяха казали колегите в другата ти тема от миналата седмица преди да я купиш

ecko_becko написа:.... А имам трима познати с дизелови и досега не съм чул даобра дума, единия го продава вече почти година и ням акой да го купи а иначе си е ок вана даже и бежова кожа има..
shengi написа:А колкото до Chrysler Voyadger.Ако е с алфа мотора 2.5TD с верига 4-те отделни глави /над тоя имам доста наблюдения година и половина вече/ ще те посъветвам съвсем сериозно за някой неща.
Проблем е ангренажа.От Германия с поръчка и доставка "уж оригинален" излезе 900лв.Тая верига имам чувството, че на колело е по здрава от въпросния.Та за 150к км Войаджера е късал 3 пъти вериги.Леко е кофти за обслужване говоря за ангренажа и ремъци и ролки.Другото което е хубаво да си сменяш по често филтъра понеже страда от турбина и от дебитомер.Ако децата са ти големи няма да им е удобно отзаде /пътувал съм до Германия с такъв отзаде/ и след 500км ИЗМАРЯ.Иначе са много хубави пъргави са и като цяло спокойно може да си държиш 170-180км по аутобаните с часове /ние го държахме около 1 час и не се обади/.Проблем също ако мога така да го кажа е ръчната спирачка но с смяна на механизмите се получава понякога.Иначе по рядко от бмв-то пука глави и е на 4 отделни.С долен разпределителен вал и едни прътове.По принцип като се скъса верига най трудно е да се смъкне веригата и после да се сложи пак.Набива тия прътове криви ги и с смяна се оправят нещата.Не чупи клапани.
А още един съвет - на Voyadgera над които имам наблюдения след толкова късане на вериги му сложихме верига от бмв.Но ще те излъжа дали от м42/43/44 м50 б52.Понеже имахме една камара а колата вече ако се счупи си я правим на части и няма да се прави повече.Но като сложихме веригата от бмв-то до оригиналната на крайслера имаше доста голяма разлика и в грамажа и в качеството.Пак повтарям веригата последната беше поръчана от Германия с всички щампи там и беше някъква маркова но не издържа особенно.Успех.Иначе разхода е под 10 извън града.Ние сме го смъквали на 7-8 с "нормално" каране.

21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2