:НАГЛИТЕ:от НСО
Модератор: Общи модератори
Re: :НАГЛИТЕ:от НСО
ms написа:И си прав- не те застрашават... Поне не БЕЗ причина- ако има опасност за голямата клечка едва ли ще са толкова кротки.... И това не само в Америката, а във всяка нормална държава каквато ние просто не сме
разбира се. както написах в предишно мнение в тази тема ако единия джип от охраната седи в канавката 500 метра по-надолу надупчен от автоматично оръжие- с пълна сила очаквам да минат останалите през мене с много малко (или без никакво дори) предупреждение... за това две мнения няма.
"проблема" на нашите е че карат винаги все едно току що са отстреляли половината от кортежа...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Ivo_Borisov написа:Bavarcho написа:Ivo_Borisov написа:Автомобилът на НСО направи заслон, за да не бъде ударено бронираното БМВ на Герджиков от червен "Ситроен Саксо", който връхлиташе отзад заради хлъзгавия асфалт.
Не ми се иска да виждам как Ситроен Саксо (Сутиен Сексо) връхлита бронираното БМВ 7-ма серия или Х5
Ами ако има някой въоръжен вътре? Сигурно ще го пуснат понеже кара сутиен
Или пък ако е кола с газова? Или пък ако нацели предната гума и я спука? Има много ако и големината на автомобила не е определяща.
Или най добре такива малки автомобили да ги пускат между колите понеже не са заплаха
Нещо не схванах какво искаш да кажеш

Bavarcho написа:Нещо не схванах какво искаш да кажешКато е въоръжен нали колата е бронирана, и гумите са рън флет... ПЪк и с газова да е? Тоя сутиен сигурно е вдигнал 100 на някой столичен булевард
![]()
друга тема. "бронирана" често нищо не значи...
ако има директна заплаха ги очаквам да отреагират. този със ситроена си е бил директна заплаха и това че са го преградили е правилния ход. но не да ми карат перманентно както си карат е.. както казах- бананово..
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
а бе тоя президент ли е ,аташе ли е , некъв центурион ли е -Делегаций!?!? не бе питам ,щото знам за Гай Юлий Цезар ,за Тиберий ,но за големият римски пълководец Делегаций не бях чувал. предполагам ,че е дошъл на официално посещение в нашата мила татковина и му е направена космическа капсула ,която го пази от Ситроени ,от Саксофони ,от всякаква паплач по улиците ,която е посмяла да кара точно по тва време и на тоя път и евентуално от Камацу....!? всъщност от Камацу май не може да го опази.
иначе сериозно. идеята на охраната и цялата НСО е да предпази и опази лицата ,които охранява от инциденти. тва не включва предизвикване на инциденти и изблъскване на коли по пътя ,създаване на опасни ситуации и няма как някой да ме убеди ,че те винаги бързат тия вътре в "капсулованата капсула"!! защо никога за толкова години не сме видели правителствени коли чинно да си чакат в колоната на светофара!?!? статистически не е възможно винаги ,па чак па толко да бързат и да им е важна работата.а все са на лампи!!!
иначе сериозно. идеята на охраната и цялата НСО е да предпази и опази лицата ,които охранява от инциденти. тва не включва предизвикване на инциденти и изблъскване на коли по пътя ,създаване на опасни ситуации и няма как някой да ме убеди ,че те винаги бързат тия вътре в "капсулованата капсула"!! защо никога за толкова години не сме видели правителствени коли чинно да си чакат в колоната на светофара!?!? статистически не е възможно винаги ,па чак па толко да бързат и да им е важна работата.а все са на лампи!!!
- pkaramitev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 528 на газчица...
- Мечтае да кара: МиГ-29
SKISA написа:а бе тоя президент ли е ,аташе ли е , некъв центурион ли е -Делегаций!?!? не бе питам ,щото знам за Гай Юлий Цезар ,за Тиберий ,но за големият римски пълководец Делегаций не бях чувал. предполагам ,че е дошъл на официално посещение в нашата мила татковина и му е направена космическа капсула ,която го пази от Ситроени ,от Саксофони ,от всякаква паплач по улиците ,която е посмяла да кара точно по тва време и на тоя път и евентуално от Камацу....!? всъщност от Камацу май не може да го опази.
Колега,разсмиваш ме от сърДце!

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
pkaramitev написа:.....
Колега,разсмиваш ме от сърДце!Важното е да запазим чуството си за хумор,и да запазим добрият тон!
не бе ,колега и ти ме разсмиваш за тва пиша ,но незлобливо . надявам се приемаш с усмивка...

и понеже гледам си бил или си или имаш понятие от нещата в НСО нали не смяташ, че тва е преференция само на няколко човека !? почти всички над 30г в НСО са ми били съученици ,с някои съм много добър приятел, на всичко отгоре и аз съм учил за това ,но по стечение на обстоятелствата не го работя и не плюя по тях е така на ангро ,а защото наистина се излагат и правят глупости. говоря за шофьорите ,но има и сред гардовете. и съм им го казвал в очите . и в повечето случаи нямат аргумент срещу това ,което им казвам. до скоро се виждах с някои всеки ден и сме коментирали обстойно и наистина има какво да се желае от начина им на придвижване по улици и пътища....
Maverick_VS написа:.......
Вие пък сега...той flame-а знае по-добре от вас как е в САЩ, какво му се месите в темата![]()
![]()
Там стрелят на месо като не се отместиш - точка
ти па...той Флейма знае всичко по-добре от всички...знае и на кои планети от галактиката има живот, ма не ще да каже на звездобройците

http://kanal3.bg/?v=2375

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
pkaramitev написа:spacepl написа:...... а шофьорите на НСО са едни дупки заобиколени от задник.
.....ти си задник!![]()
Чул не дочул,разбрал не доразбрал.....
Коя кола къде седи на платното въобще не ти е ясно!
Не знаеш,за това гледай отново клипчето на БТВ репортерите,седни ,помисли малко и тогава пиши глупости...

Е ти по телевизията какво мислиш, че ще кажат!??

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
http://www.btv.bg/video/1946319056-bTV_ ... a_NSO.html
Ето ти го клипчето, я сега си го пусни от 11:28 и гледай и после ми разправяй дали не карат изнесени по средата. Бил си там, а не знаеш как карат ... Явно ти си недоразбрал.
Ето ти го клипчето, я сега си го пусни от 11:28 и гледай и после ми разправяй дали не карат изнесени по средата. Бил си там, а не знаеш как карат ... Явно ти си недоразбрал.
Последна промяна spacepl на 16 Фев 2011, 20:45, променена общо 1 път
- pkaramitev
- кандидат ентусиаст
-
SKISA написа:pkaramitev написа:.....
Колега,разсмиваш ме от сърДце!Важното е да запазим чуството си за хумор,и да запазим добрият тон!
не бе ,колега и ти ме разсмиваш за тва пиша ,но незлобливо . надявам се приемаш с усмивка...![]()
и понеже гледам си бил или си или имаш понятие от нещата в НСО нали не смяташ, че тва е преференция само на няколко човека !? почти всички над 30г в НСО са ми били съученици ,с някои съм много добър приятел, на всичко отгоре и аз съм учил за това ,но по стечение на обстоятелствата не го работя и не плюя по тях е така на ангро ,а защото наистина се излагат и правят глупости. говоря за шофьорите ,но има и сред гардовете. и съм им го казвал в очите . и в повечето случаи нямат аргумент срещу това ,което им казвам. до скоро се виждах с някои всеки ден и сме коментирали обстойно и наистина има какво да се желае от начина им на придвижване по улици и пътища....
Разбира се че не се сърдя!
Наистина има и утрепки и комплексари!Преди години имаше много строги изсквания-ръст да не е под 170см,тегло,без татоси ,да са убави... да не грозят властта.

Въпроса е там,че преди няколко години заплатите бяха много надолу и много качествени хора избягаха.От зор започнаха да назначават куцо,кьораво и сакато,щото за 500-600лв да им возиш гъзовете на управляващите си е подигравка.Тогава назначиха и много момчета от "провинцията",или с такъв манталитет,и те се захванаха като за последно.....
....аз не издържах на безпаричието и също напуснах.В последствие заплатите ги оправиха,и тези които ги назначиха в "гладния" период сега са си вирнали носовете и не можеш да разговаряш дори с тях

Хората от предаването на БТВ репортерите,които участваха,ги познавам,и гарантирам за тях че са истински професионалисти,и не са казали нито една лъжа!
Истината е там че трафика значително се увеличи в страната,момчетата работят и по 18-20 часа,и умората си казва думата,никой не е безпогрешен!
А и всеки един инцидент е само по себе си индивидуален и само хората участвали в него знаят как е било наистина,от друга страна журналята представят нещата от тяхната гледна точка,с цел сензация,но не си дават сметка че страдаме всички ние!Защото както казаха по-рано,излезли наще политици,и всеки си казал по нещо за случая,колкото да не седят отстрани,да изкажат"някаква"гражданска позиция,и нещата свърщват до тук!
Остават обаче изпотрошените частни коли на гражданите,било то виновни или не.Спада професионалната увереност,и самочуствие на служителите от НСО,наказанията за допуснати произшествия.На никой нормален не му е приятно да участва в подобни инциденти,особено когато това се следи зорко то медиите!Отнася се и за двете страни!Произшествия никой не прави нарочно,но се случват!
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
"Аз седя отзад, даже съм заключен, не мога да избягам, ако искам. Трябва да слязат да ми отворят".
http://dnes.dir.bg/news/boyko-borisov-k ... 2656?nt=10
Това в цитата вярно ли е???

Явно да не скачат в движение, че много бавно карат

- pkaramitev
- кандидат ентусиаст
-
Ако се направи като с полицейските автомобили в САЩ,на предното стъкло камера,и всичко се записва,всяка една подобна тема като тази ще отпадне!/точно такава като от подписа ми/
Пуска се записа и се вижда кой-къде е карал и какво е направил.Виновните си понасят отговорността.
Но до тогава ще има още куп такива теми,и ще се караме и ще спориме безкрай,защото всеки отстоява своята теза и смята че дадено нещо е правилно или неправилно!
Пожелавам на всички безопасно шофиране и по-редки срещи с НСО!

Пуска се записа и се вижда кой-къде е карал и какво е направил.Виновните си понасят отговорността.
Но до тогава ще има още куп такива теми,и ще се караме и ще спориме безкрай,защото всеки отстоява своята теза и смята че дадено нещо е правилно или неправилно!
Пожелавам на всички безопасно шофиране и по-редки срещи с НСО!

- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
pkaramitev написа:spacepl написа:...... а шофьорите на НСО са едни дупки заобиколени от задник.
.....ти си задник!![]()
Чул не дочул,разбрал не доразбрал.....
Коя кола къде седи на платното въобще не ти е ясно!
Има си вътрешни правила,подредба на колите при делегации,охрана на вип.......знаеш ли какво е "капсула",какви са правилата,коя кола къде седи!?
Не знаеш,за това гледай отново клипчето на БТВ репортерите,седни ,помисли малко и тогава пиши глупости...

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
тоа па 

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат